Şimdi Ara

Spartacus (2010 - 2013) (638. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.595
Cevap
61
Favori
679.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş
  • Pardon ama got ile bu dizi karşılaştırılamaz çünkü bildiğin farklı dalda diziler bunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Perosma

Güzel bir diziydi ve bitti , güzel bir son çekmişler tarihi akışa uygun sayılır benim merak ettiğim bir sahne var Spartacus ölen karısını falan düşünürken Crassus la savaşırken arada eski gladiatorlerden birini gösterdi şu kısa sarı saçlı olan birde castın sonunda anlamsız bir yerde gösterdi acaba ben mi bir detayı hatırlamıyorum bu adam bu kadar önemli miydi adam karısını hatırlarken niye arada onu koymuşlar anlamadım .

dedigin karakter varro.numerius denen velet yüzünden spartacus istemeden öldürüyordu varro yu.zaten spartacus un şalter varro öldükten sonra atıyor.
    “Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu?Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı ve inanç beslediğin otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Apartmanından dışarı çık. Karşı cinsten biriyle tanış. Lüzumsuz alışverişi ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl. Bir kavga başlat. Yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın."
    Artık uyarıldın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whitfield

quote:

Orijinalden alıntı: isk0rpit

Spoiler diye ağlayanlara çok ağır küfür edecem sonunda da dizi bitti.Karı gibi ağlıyorlar..Ya ruh hastaları izlemeden neden dalarsın konuya millet ne konuşacak ne konuşacak izlediği bölüm için kendi düşüncelerini paylaşacak dolayısıyla bölüm hakkında bilgi verecek bende işten geldim açtım pc yi önce izledim sonra yorumlara baktım hasta insanlar.

Final herşeye rağmen güzeldi lost gibi facia olmadı hem öfkelerini hem hüzünlerini hissettirdiler daha fazla uzatmayıp efsaneler arasında yerlerini aldılar.

Aynen hocam sabah dershane vardı korkudan internete bile giremedim, spor gazeteleri dışında, 8.bölümde hıyarın teki Konu Dışı'na Crixus öldü diye konu açmış daha izlememiştim ne sövmüştüm , artık son bölüm zaten girmeyin izlemeden foruma

Varro'nun öldüğü bölüm 10.bölüm

spoiler a kızarken spoiler vermek :D ... abi ne yaptın izlemeyen vardır belki .... öldü yazan yeri düzelt :d

• En beğendiğim kısmı buydu. Helal olsun vefa nedir iyi biliyor adamlar.

• Ağlatacak bir sondu, böyle olsun istemezdik ama tarihi işlediler. Şuan şu romalı şerefsizleri tarihten sildiğimiz için çok daha fazla gururluyum

#9 - Johan Elmander!
  • Hala içim sızlıyor be ..

Bu dünyadan ''ÖZGÜR'' bir adam olarak ayrılmaktan daha büyük bir zafer yoktur..
    Birgün Roma çökecek ama sen her zaman hatırlanacaksın, ÖZGÜRLÜĞÜ arzulayan herkesin kalbinde SPARTACUS !! ...

Hepimiz Spartacus'uz ULAN !!

• crassus ölmeliydi yaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

quote:

Güzel bir diziydi ve bitti , güzel bir son çekmişler tarihi akışa uygun sayılır benim merak ettiğim bir sahne var Spartacus ölen karısını falan düşünürken Crassus la savaşırken arada eski gladiatorlerden birini gösterdi şu kısa sarı saçlı olan birde castın sonunda anlamsız bir yerde gösterdi acaba ben mi bir detayı hatırlamıyorum bu adam bu kadar önemli miydi adam karısını hatırlarken niye arada onu koymuşlar anlamadım .

dedigin karakter varro.numerius denen velet yüzünden spartacus istemeden öldürüyordu varro yu.zaten spartacus un şalter varro öldükten sonra atıyor.

Zaten Spartacus'u 2 şey değiştirdi.

1.
    Sura'nın ölümü.

2.
    Varro'nun ölümü.

Orijinalden alıntı: Lothier

quote:

Orijinalden alıntı: orphanage

quote:

Orijinalden alıntı: Kelâg

Spoiler içine al. Düşünceli olun azcık.

bak dalgana kaç santim, ikile

beyin parayla sende heralde

sendeki beleş oldugu için dandiktir bendeki paralı özel imalat panpa

Orijinalden alıntı: dardanel811

quote:

Orijinalden alıntı: Whitfield

quote:

Orijinalden alıntı: isk0rpit

Spoiler diye ağlayanlara çok ağır küfür edecem sonunda da dizi bitti.Karı gibi ağlıyorlar..Ya ruh hastaları izlemeden neden dalarsın konuya millet ne konuşacak ne konuşacak izlediği bölüm için kendi düşüncelerini paylaşacak dolayısıyla bölüm hakkında bilgi verecek bende işten geldim açtım pc yi önce izledim sonra yorumlara baktım hasta insanlar.

Final herşeye rağmen güzeldi lost gibi facia olmadı hem öfkelerini hem hüzünlerini hissettirdiler daha fazla uzatmayıp efsaneler arasında yerlerini aldılar.

Aynen hocam sabah dershane vardı korkudan internete bile giremedim, spor gazeteleri dışında, 8.bölümde hıyarın teki Konu Dışı'na Crixus öldü diye konu açmış daha izlememiştim ne sövmüştüm , artık son bölüm zaten girmeyin izlemeden foruma

Varro'nun öldüğü bölüm 10.bölüm

spoiler a kızarken spoiler vermek :D ... abi ne yaptın izlemeyen vardır belki .... öldü yazan yeri düzelt :d

Yok hocam artık bu vakitten sonra izlemeyen olcağını düşünmüyorum ama yine de spoiler'a alıyım
    Be Here Now
  • "There is no greater victory than to fall from this world a free man”

• Gerçekten müthiş bir finaldi çok kaliteli bir dizi daha bitmiş oldu verdiği özgürlük mesajlarıyla filan çok güzeldi ağlamamak için zor tuttumla kendimi yalnız Andy nin anıldığı kısmı bende kaçırmışım ama gerekliydi çok iyi düşünmüşler.

Orijinalden alıntı: ELdarioN19

En beğendiğim kısmı buydu. Helal olsun vefa nedir iyi biliyor adamlar.

Agladım ya yok böyle bir final

Asus Zenfone Selfie 32 GB

iPad Mini Retina 64 gb
  • Finali ertelesem mi acaba? Kararsız kaldım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Farewell, good hunter. May you find your worth in the waking world.
  • boğazım düğümlendi muhteşem efsaneye muhteşem son daha iyi olamazdı ancak ölmeyipte laetayle evlenip inzibaya çekilse de güzel olurdu

Sarışın kısa saçlı olan spartacusun en yakın arkadasıydı,kendini onun için feda etti bende karına cocouguna bakıcam demişti spartacus.

Gözlerim doldu, gannicus adamın hası. Oenomaus u görmesi kendini arenada görüp bağırması felaketti.Zaten spartacuse söylencek söz yok adam idealleri için savaşarak öldü...
    Bİrdaha böyle bir dizi gelebilecekmi bakalım,en sevdiğim diziydi ...

crassus spartacus'le savaşırken bir yada ikinci bölümde kendi kölesini öldürürken uyguladıgı taktiği uyguladı ama başarılı olamadı. ayrıca spartacus bacagındaki mızragı çıkarınca dedim son anda crassusa sokacak ayrıca gannicus bi anda o kadar romalının arasında kaldı o kısım bana anlamsız geldi ceasar ölsün diye bekleyenlere anlam veremiyorum adam sonuçta romanın imparatoru olcak tecavüz olayından sonra birde öldürmeleri çok saçma olurdu. sonuç olarak mükemmel bir dizi mükemmel şekide bitti. ve tabiki andy en sonda haykırdı ya işte o an harikaydı.

ve gelelim son cümlelere. en fazla 1-2 ay daha güncel şekilde bu konuya yazılacak. daha sonra haftada 1 felan derken bu konuda kaybolup gidecek. bitmesine üzüldüğüm 2. dizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santiago Munez -- 13 Nisan 2013; 22:05:12 >
    Harika bölümdü gerçekten. Ben bundan sonra herhangi bir diziden bu bölümdeki tadı alabileceğimi sanmıyorum. Her anı ayrı bir güzeldi. Öleceklerini bile bile izledim, ama yine de çok koydu ölmeleri. Naevia'ya bile üzüldüm Ayrıca sondaki Andy sahnesi de çok harika bir ayrıntı olmuş. Yok ya gelmez daha böylesi emeği geçen herkese helal olsun.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.