Şimdi Ara

Spartacus (2010 - 2013) (141. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14.595
Cevap
61
Favori
678.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BabyIcey

quote:

Orijinalden alıntı: the_Legend..

çok geç kaldım ama olsun, az önce 1. bölümü izledim ve epey beğendim.
    merak ettiğim iki soru var;
    -cnbc-e pazar günleri veriyor ama hiç rastlayamadım, şuan kaçıncı bölümde acaba?
    -ve ikinci sezon tarihi hakkında bilgisi olan var mı?

Cnbc-e, yanlış hatırlamıyorsam 8.bölümü yayınlayacak. İkinci sezonsa 2011 yılında.

teşekkürler hocam.

• Bluray'ide arşivde yerini aldı. İkinci sezonu bekliyoruz bakalım. Crixus'da Sinbad'ın çekimlerini bitirmiş sanırım. Elinde kılıç koşturuyordu yine.
  • quote:

quote:

quote:

-cnbc-e pazar günleri veriyor ama hiç rastlayamadım, şuan kaçıncı bölümde acaba?

Cnbc-e, yanlış hatırlamıyorsam 8.bölümü yayınlayacak. İkinci sezonsa 2011 yılında.

teşekkürler hocam.

Hocam imkanın varsa Bluray'ini edin bir şekilde sakın Cnbc-E'de izleyipte diziyi kuşa çevirme.
  • kafalar havalarda uçuşuyor ama 13+ hem kuşa çevirme hem de o saati bekleme.sezon finalini öyle izlemeyi emin ol istemezsin.hem elimde divx varken ben 2 3 bölüm şeklinde izledim kaptırıp ikinci yarıyı.

bitmiş mi sinbad iyi iyi

@Büyük İskender: hocam ingilizceyi çeviririm ama sana zahmet video'nun linkini yazar mısın? benim aptal bilgisayar nedense açamıyor o videoları.bi türlü çözemedim derdini
  • quote:

quote:

quote:

teşekkürler hocam.

Rica ederim. Arkadaşlarında dediği gibi imkanınız varsa kaliteli bir şekilde izleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aycibin

@Büyük İskender: hocam ingilizceyi çeviririm ama sana zahmet video'nun linkini yazar mısın? benim aptal bilgisayar nedense açamıyor o videoları.bi türlü çözemedim derdini

http://www.youtube.com/watch?v=H1NClmbml6s&feature=player_embedded
  • Capua arena oldukça geniş gözüküyor. Günümüz adıyla Santa Maria Capua Vetere... Görmek isterim bir gün oraları.
  • Bende Andy olmadan hiç çekmesinler, aynı tadı vereceğini zannetmiyorum.
    Bu arada, aşağıda iki tane altyazılı video var
    http://video.ntvmsnbc.com/spartacus-kamera-arkasi-1-2.html
    http://video.ntvmsnbc.com/spartacus-kamera-arkasi-2-1.html
  • Unutmuşuz tipleri izledim kamera arkasını değişmişler
  • Kendi kendime spoiler yedirdim ya Telefondan 10. Bölümü acayım dedim 11i acmisim o evdeki dövusmr sahnesini gördüm bayağı bir koydu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

Bluray'ide arşivde yerini aldı. İkinci sezonu bekliyoruz bakalım. Crixus'da Sinbad'ın çekimlerini bitirmiş sanırım. Elinde kılıç koşturuyordu yine.

• quote:

Orijinalden alıntı: qabRiéL

Bende Andy olmadan hiç çekmesinler, aynı tadı vereceğini zannetmiyorum.
    Bu arada, aşağıda iki tane altyazılı video var
    http://video.ntvmsnbc.com/spartacus-kamera-arkasi-1-2.html
    http://video.ntvmsnbc.com/spartacus-kamera-arkasi-2-1.html

Harika alt yazısız izlemiştim.Böyle daha güzel teşekkürler
  • Bugün final bölümünü bir daha izledim. Harika bir bölüm, final bölümü. Andy'nin başına gelenler buyük talihsizlik. Oysaki rolünü o kadar benimsemişti ki. Spartacus'u Andy'den başka birinin canlandırması fikri bile çok kötü ama görünen o ki yeni bir spartacus ile yola devam edecekler.
  • Dizinin ilk sezonunu bir anlamda da son sezonunu izledim.

Dizide ortamlar çok kısıtlı bize o çağları ve romanın kültürünü yansıtsada mekan kıtlığından tam olarak hissedemeyebiliyoruz.Arena ve ludus var.Bir bölümde gırtlağı kesilen bir adamdan kan fışkırıyor fakat bilgisayar yapımı olduğu çok belli olmuş aslına bakarsak bir çok bilgisayar eklemeleri belli oluyor.Yine bir bölümde spartacus birinin bacağına mızrağını saplıyor ve açılan yara yerinde durmuyor hareket ediyordu.(yani yara komple bacak üzerinde yer değiştiriyordu, mouse u titrettiğinizi düşünün o şekilde).Crixus un arena bir galibiyet sonrasında açıkça arka planın ekleme olduğunu crixusun hatlarının blurlanması ile görebiliyoruz.Bunlar ufak detaylar tabi ben diziyi beğendim devamını izlerdim fakat başrol oyuncusunun hastalanması ve yerine başkasının gelicek olması fikri çok kötü çünkü 13 sezon 13 saat aynı adamı izliyorsunuz, onu benimsiyorsunuz, mimiklerini ezberliyorsunuz.Sonra yerine başka bir spartacus geliyor farklı gülüyor, mimikleri farklı falan öyle zart diye insanın kafasına oturtamazsınız bunları.Şahsi kanaatim tadında bıraklıp bitirilmesi.
  • dostum efektler konusunda haklısın, yeşil perdeyi direk hissediyosun arkaplanda. Gerçekçi yapsalardı tadından yenmezdi.
  • efekt zengini bir dizi.
  • final bölümü süperdi gerçekten. fena gaza getiriyor adamı.

lucy lawles ve john hannah'ın oynadığı karakterler ölmeseydi keşke ama dizi farklı bir yöne gidecek galiba ve onların işi bitti galiba

1-2 sene artık ne kadar gerekiyorsa ara verip andy'nin iyileşmesini bekleselermiş keşke. yazık olacak böyle harika bir diziye.
  • Tiplere bak.

• resim yeni değil herhalde değil mi ? andy'nin hastalandıktan sonra hiç resmi geldi mi ?
  • 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.