Şimdi Ara

Spartacus (2010 - 2013) (139. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.595
Cevap
61
Favori
678.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Barca ya benziyor soldaki sağdaki de babası mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Itzpapalotl -- 30 Ekim 2010; 12:41:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Itzpapalotl

@Deniz-KSK

Barca ya benziyor soldaki sağdaki de babası mı?

Bende ilk ona benzettim ama nette G.O.A'ya ait olduğu söyleniyor o sahne için, bende tam bilemedim. Ama kuvvetle muhtemel haklısın, Barca ve babasının dövüş sahnesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniz-KSK

quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Orijinalden alıntı: Deniz-KSK

Dikkatimi tahta kılıç çekti, demekki eski dönemde kırbaç işine girmemiş Doctore.

crixus ve spartacus'le (antrenman amaçlı) aynı anda dövüştüğünde de kılıç yok muydu?

Ama üzeride deri giysisi yok bu fotoğrafta.
    Halbuki Crixus ve Spartacus'le antrenman yaparken (kılıç ile) üstünde o deriden kıyafet vardı,
    ya da yokmuydu?

Belki sadece eğitmenler giyiyordur.
  • Yara izini göstermek için üzerindekini çıkarıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shevchenko38
    bugün gördüğüm yabancı bir kaynakta wentworth miller geliyormuş spartacus rolüne scofield abimiz romadan çok rahat kaçırır o ekibi

s02b01 ÇOK TEHLİKELİ, seyir keyfi açısından okumamanızı tavsiye ederim...
    Biraz tarihe bakarsanız;
    Spartaküs adamlarla ilk başta kaçsada daha sonra şehre inip ordulara karşı savaş çıkartıyor, bir sürü orduyu yenmiş olacağını öğrenirsiniz. KAÇMA yok tersi var tüm orduları öldürmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 30 Ekim 2010; 16:24:15 >
  • topic'i tiretmeye geldim spoiler'da 2inci sezon için ciddi bilgiler vardır.gerçi yazdıklarım wikipedia'da herkesin tarihte spartacus kimmiş diye merak edince kolayca ulaşabileceği bilgilerin küçük bir kısmıdır.yani bir sır değil

dizi doğal olarak spartacus'ün hayatına paralel ilerliyor.bunların özgür olmasının ardından roma bunları hafife alıp birkaç birlik yolluyor bastırmak için.ama crixus ve doctore'yi yanına alan spartacus,bu birlikleri ve sonra da Gaius Claudius Glaber'in yönettiği orduyu kıstırarak geri püskürtüyor.bir süre geçtikten sonra bu 3lü 3üncü servila savaşıyla yeniden roma'yla çarpışıyor.malesef crixus ve doctore'nin komutasındaki 30000 kadar galli cephede ölürken spartacus bunlara geç de olsa yetişip kazanan roma ordusunu yeniden püskürtüyor.ardından romanın en zenginlerinden bir askeri lider bu göreve gönüllü oluyor.iyi eğitimli askerlerden oluşan 40000 kadarlık başka bir roma ordusu,yalnız kalan spartacus'ü kalan adamlarıyla beraber öldürüyor.

heyacan bitmedi.sezon 2 aynı tempoyla devam edecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 30 Ekim 2010; 21:06:56 >
  • Aycibin tekrar hoşgeldin bölüme...

Dehşet Spoiler'lere devam. Obaaaa!!!! Güzel...

• Aycibin gelmiş.
  • hoşbulduk millet

sezon1'i konuşma.sezon2'yi konuşma.başrol mevzusunda da gelişme yok zaten.ocak'a kadar konuşacak mevzu kalmıyorki spartacus hakkında

nitekim senaristle bir ilişkim yok wikipedia'daki tarihi bilgilere diziye olan merakımdan biraz baktım o kadar

ya da "spartacus spoiler" diye bir topic açıp herşeyi konuşalım limitsiz hehueuheu....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 30 Ekim 2010; 21:12:00 >
  • Spoilerlar wikipedia terk ama herkesin okuması lazım. Spartacus tarihte bilinen ilk isyancı olduğu için onemli bir karakterdir.Nazım Hikmet'in de küçük bir 4 lugu vardır Spartacusle ilgili :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuzey Kafkasya -- 31 Ekim 2010; 1:41:14 >
  • ben de okumayana özet geçiyim dedim kötü mü ettim
    hem merak ettim 1960'taki filmde nereden nereye ele alınmış.indiriyorum bakalım görelim kirk amcayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 31 Ekim 2010; 2:20:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aycibin

topic'i tiretmeye geldim spoiler'da 2inci sezon için ciddi bilgiler vardır.gerçi yazdıklarım wikipedia'da herkesin tarihte spartacus kimmiş diye merak edince kolayca ulaşabileceği bilgilerin küçük bir kısmıdır.yani bir sır değil

dizi doğal olarak spartacus'ün hayatına paralel ilerliyor.bunların özgür olmasının ardından roma bunları hafife alıp birkaç birlik yolluyor bastırmak için.ama crixus ve doctore'yi yanına alan spartacus,bu birlikleri ve sonra da Gaius Claudius Glaber'in yönettiği orduyu kıstırarak geri püskürtüyor.bir süre geçtikten sonra bu 3lü 3üncü servila savaşıyla yeniden roma'yla çarpışıyor.malesef crixus ve doctore'nin komutasındaki 30000 kadar galli cephede ölürken spartacus bunlara geç de olsa yetişip kazanan roma ordusunu yeniden püskürtüyor.ardından romanın en zenginlerinden bir askeri lider bu göreve gönüllü oluyor.iyi eğitimli askerlerden oluşan 40000 kadarlık başka bir roma ordusu,yalnız kalan spartacus'ü kalan adamlarıyla beraber öldürüyor.

heyacan bitmedi.sezon 2 aynı tempoyla devam edecek

O gönüllü adam da Marcus Crassus, yani Ilithya'nın öldürdüğü kızın amcası.

Ayrıca Spartacus tarihin ilk devrimcisidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jabba The Hutt -- 31 Ekim 2010; 3:23:04 >

• Ne yani Spartacus ölüyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` Kağan

Ne yani Spartacus ölüyor mu ?

Spartacus tarihin en büyük yenilenidir.Başlattığı akım belkide bir çok şeyin temeli olmuştur.Elbet dizisinde de öldüreceklerdir sonunda

• artık 3 lider olarak ilerleyecekler.malesef crixus ve doctore'yi kaybettikten sonra o da ölecek.en son Crassus'un lejyonlarının yakaladığı 6000 isyancısı da roma'dan capua'ya uzanan Appian yolu üzerine dizlip idam edilmiş.aslında spartacus'ün cesedi hiç bulunamamış.fakat tarihçiler tarafından 3üncü servile savaşında öldüğü varsayılıyormuş.ölümünü sezon 2 sonuna denk getirirler sanırım.

• Doctore çok erken ölecek ayrıca. Fazla durmaz diğer sezonda.
  • Oha burada ağır spoiler var gidiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyw@lker

Oha burada ağır spoiler var gidiyorum.

İyidik yaa niye kalktın ki????
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jabba The Hutt

Doctore çok erken ölecek ayrıca. Fazla durmaz diğer sezonda.

Evet Doctore savaşın başlarında,ilk ölenlerden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugr7

quote:

Orijinalden alıntı: Jabba The Hutt

Doctore çok erken ölecek ayrıca. Fazla durmaz diğer sezonda.

Evet Doctore savaşın başlarında,ilk ölenlerden.

Off keşke basmasaydım şu spoiler'a.

Doctore nasıl ölür ya?Çok iyi savaşıyor o adam.Spartacus bile yanında bir hiçti.
  • 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.