Şimdi Ara

SP Farm (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 35 Level full str crossbow + bard karakterim var. İlerde sp sıkıntısı çekmek istemiyorum.
    Oyunda daha yeniyim. Bu nedenle sizden yardım bekliyorum. Roque master level 32 , bard master level.
    Sizce şu an ne yapmalıyım? Hangi yaratığı kesmeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eeerdem -- 25 Mart 2009; 15:19:50 >

• Yok mu yardım edecek.
  • İstersen Lv. düşür Ong Farm yap, yada biraz daha Lv. atla Penon'da Farm yap. Seçim senin . . .
  • En iyi seçenek lvl düşüp onglarda 9 gap sp kasmandır en hızlı ve ucuz sp farm yönetmidir.
  • Arkadaşa kulak vermeni tavsiye ederim. Skilleri 37 de bıraktım. Levelim 46
    GAP 9 farmdayım. Bir Party yaratıkdan gelen SP durumu 1052 exp 1152 sp .

Normalde Gap 9 da durumun 250 - 1152 gibi olması gerekir ama Nerde ....

> Farmı Ne kadar düşük levelde yaparsan o kadar fazla SP alırsın ve Çabuk bitirirsin.
  • Tam olarak anlamadım. Mater levelim 32. Karaterim de 36 level. Şu an level düşecek olursam master level de benimle düşecek mi?
  • mastery senin lvlinle düşmez ama sen düşürebilirsin her şehirde herb seller(potçu)dan bir görev alabilirsin 10 cursed hearth topladığında 1 kapama itemi alırsın sihirbazların çubuğuna benzeyen bişi onla masteryni düşürebilirsin fakat önce upladığın skilleri kapaman gereke bilir mesela long shot 6. seviyede yani 32. seviyenin sonuna kadar verilmiş masteryi 31e düşüremessin önce long shotı 1 lvl düşmen gerekir tabi bu para ve zaman gerektircek bi durumdur kendine bi ezik char açıp xbowunla 18-20 lvle kadar kasmanı ve sonra sp ticket+ong farm yapman gerekicek Auto CAD(mücahit abi)ın 1 ayda 1milyon sp diye bi konusu vardı ona bakarak detaylı bilgiyi edinebilirsin.Sana kolay gelsin...
  • @karazaferaskeri
    Şuan konuyu okudum. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.