Hangi kaynaklara çalışıyorsun dostum bende ea gireceğim
5 saat
2 saat çalışıyorum daha fazlası sıkıyor şimdilik 10-15 dk tekrar sonrada 100 tane test çözüyorum.
benimde bazı nedenlerden dolayı dağınık bir oturdumdu düzenli çalışamıyorum etkenler yüzünden ama bir kaç saati buluyordur yine pazartesi gününden itibaren sıkı bir program beni bekliyor neyse . Hangi kaynakları kullanıyorsunuz ?
şukadar test yapıyorm bu kadar calısıyorum bence anlamsız konu hakimiyeti daha önemli test çözmeden önce konuları fulleyin hafızanıza atın sonra test çözün biri vardır 1 saat calıssa yeter biri vardır 4 saat calıssa yeter yani yok o 300 yapıyormus sen 100 yap anlayarak yap
ben günlük 4-5 saat çalışırdım 2011 ygs-lys sinde lys de biraz daha fazla çalışıyordum fakat ben lys donemi fazla test çözmedim. önemli olan konuları bilmek bilmedğin konuda test çözsen ne olur
Türkçe ve edebiyat konusunda hazırladığım sorular, konu anlatımlarına yer verdiğim bir sitem var. Çıkmış soruların açıklamalı çözümlerine de yer verdim. En önemlisi de takıldığınız soruları cevaplıyorum site üzerinden.www.edebiyatsorulari.com'dan ulaşabilirsiniz.
Bana en zor lys denemesi lazım.önerileriniz nelerdir?
quote:
Orijinalden alıntı: Darkplaces
quote:
Orijinalden alıntı: 4EverManiac
Ben 3 saat çalışıyorum ya siz ?
Hangi kaynaklara çalışıyorsun dostum bende ea gireceğim
fem yayınlarından çalışıyorum.
giremedim foruma geç oldu biraz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme