Şimdi Ara

Sözelden maaşı dolgun meslek ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
11.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. 12. sınıf öğrencisiyim. Bu yıl mezun olacağım.. Sözel bölümden girebileceğim maaşı dolgun meslekleri listeleyebilirmisiniz ? Ona göre hazırlanacağım. Gerekirse 2 yılda hazırlanırım sorun değil ,fakat maaşı dolgun olsun ve hayatım sıkıntlı geçmesin tek isteğim bu.. Önerileriniz için teşekkürler.

Not : Reklamcılık düşünüyordum fakat forumda birinin konusuna reklamcılık boşuna okumaktır yazılmış. Moralim bozuldu. 2 senelik hayalimdi , araştırdığımda maaşıda fena değil gibi gözüküyordu. Fakat o yorum atıldıysa bir sebebi vardır sanırım.

• Aradığınız kritere uygun sonuç bulunamadı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TRioN-

Aradığınız kritere uygun sonuç bulunamadı .

Kendimi şanslı hissediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Walter_CcC -- 2 Ağustos 2013; 14:50:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Walter_CcC

Merhaba. 12. sınıf öğrencisiyim. Bu yıl mezun olacağım.. Sözel bölümden girebileceğim maaşı dolgun meslekleri listeleyebilirmisiniz ? Ona göre hazırlanacağım. Gerekirse 2 yılda hazırlanırım sorun değil ,fakat maaşı dolgun olsun ve hayatım sıkıntlı geçmesin tek isteğim bu.. Önerileriniz için teşekkürler.

Not : Reklamcılık düşünüyordum fakat forumda birinin konusuna reklamcılık boşuna okumaktır yazılmış. Moralim bozuldu. 2 senelik hayalimdi , araştırdığımda maaşıda fena değil gibi gözüküyordu. Fakat o yorum atıldıysa bir sebebi vardır sanırım.

Sevgili arkadasim bende dusunuyodum ama maasu dolgun meslek maalesef yok ancak isinin erlerinden olursan reklamcilikta filan kazanabilirsin sanirim her meslek icin bu boyle... Istedigin isi yap bencesevdigin isin izinden git derim ben...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• selamun aleykum

hukuk hakim olmak için oku.

radyo tv. işin biraz şans ve çevre işine kalmış. ancak iyi kazanırsın.

eğitim fakültesi. bankodur her türk gencine tavsiye edilir.

sayısal bölümler abartılan bölümlerdir. tıb dışında ülke şartları içerisinde kendini geliştireceğin bir alan pek yok.

bu bölümler tm den alıyor alabilir o yüzden matematik de çalışacaksın.
  • Peki reklamcılık hakkında düşünceniz neler? Bitik meslek mi gerçekten
  • gazetecilik şanslıysan para akar değilsen sürünürsün
    radyotvsinema şanslıysan para akar değilsen sürünürsün
    öğretmenlik bölümleri atanırsan para akmasada damlar 2.5 3 m alırsın özel dersi falan fistan.
    halkla ilişkiler. şanslıysan para akar değilsen sürünürsün
    sözelde başka meslek yok

grafiker reklamcılık vs bunlar içinde ( şanslıysan para akar değilsen sürünürsün )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ülkenin yarısı $5000 ile başladığı için Sözel'den mezun olanlara ya da seçenlere laf ediyorlar.

Reklamcılık istiyorsan reklamcılığa yönel. Tıp, Hukuk vs. dışında hangi meslek var ki zaten bir yerde işe gireceğinin garantisi olan? Belki onlarda bile o kadar basit değildir işin iç yüzü.

Reklamcılığa gidersin, kendini geliştiririrsin(yazmazsak olmaz) ve gerisi gelir.
  • kardeş turuzim otelcilik oku inlizce+rusça öğren ruslara turist rehberliği yap hayatı anca öle kurtarırsın
  • Hukuk.
  • Parayla mutluluk gelmiyor. Sevdiğin bir işi seç ve o işte bir numaraya olmaya bak para beraberinde her türlü gelir zaten ayrıca mutlu olursun unutma en önemli şey mutluluktur. Diyeceksin parayla mutluluk geliyor. Şuanda trilyonların var ne yapacaksın ? Neyse konuyu dağıtmayayım da sevdiğin işe yönel yani.
  • Gastronomi. Net.
  • abi en baba tm bölümünü oku istersen üniden mezun olunca sen iş yapacan mesleğin deil sunu öğrenin bide insanların her lafına inanma tıpı bırakıp animatörlüğe baslamıs arkadasım var ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marge Simpson

kardeş turuzim otelcilik oku inlizce+rusça öğren ruslara turist rehberliği yap hayatı anca öle kurtarırsın

Sözel'de o bölüm var mı?
  • sözelde radyo varsa arkana bakma

ama tavsiyem maliye rüşvet'e bulaşma ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guardiano

quote:

Orijinalden alıntı: Marge Simpson

kardeş turuzim otelcilik oku inlizce+rusça öğren ruslara turist rehberliği yap hayatı anca öle kurtarırsın

Sözel'de o bölüm var mı?

pardon ozaman tm den alınıyomuş ben sözel zannediyodum
  • Başka tavsiyesi olan varsa alabilirim

Yorum atanlara teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.