Şimdi Ara

Bilgi üni ekonomi mezunundan işsizlik.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
1.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ne diyebilirim bilmiyorum bilgi üni ekonomi çok iyi olarak bilinen bir okul. ( en azından cogu okuldan iyi )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 12 Ağustos 2020; 19:13:4 >

• ne ekon iş piyasasına ne de okullarına hakimim fakat bilgi üniversitesi %50 bursluyu 600k dan almış bunu da göz önünde bulundurun.

bayburtta mühendislik okuyup iş yok diye ağlayanlar gibi olmasın bu arkadaş da

konuyla alakasız, ülke zaten boku yemiş durumda bir de kimse üstüne alınmasın vasat kişilerin iş yok diye ağlamaları çok gereksiz geliyor
    Tam olarak ne bekliyormus ki veya iibf yazanlar ne bekliyor? Direkt guzel isler veya yuksek maaslar mi? Bunu yapmanin en zor oldugu alan iibf. Ben hukuku sevmedigim,baska alternatifim de olmadigi icin yazıyorum. İs bulamazsam ailem destekler yuksek lisansa baslarim o arada da kpss calisirim kafasındayim. Yani isletme,iktisat gibi meslek vermeyen bolumleri secerken iyi dusunmek lazim
  • Ne bekliyorsunuz her yer iibf ci kaynıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar çitayı çok aşmış. modern kölelik dedikleri bu olsa demek.Biz okulu bitirene kadar 500tl+Akbil olursa şaşırmam

• Ekonominin yanına en azından işletme yandal şart gibi + 2. yabancı dil olarak rusça çince veya arapça.Bunları yapmadan mezuniyet sonrası iyi bir iş beklemek biraz saçmalık.Artık geçti o devirler.5-6 yıl sonra işsiz avukat kaynayacak ortalık.Çünkü büyük kısmı vasıfsız olacak ingilizce bile bilmeyecekler.
  • ne ekon iş piyasasına ne de okullarına hakimim fakat bilgi üniversitesi %50 bursluyu 600k dan almış bunu da göz önünde bulundurun.

bayburtta mühendislik okuyup iş yok diye ağlayanlar gibi olmasın bu arkadaş da

konuyla alakasız, ülke zaten boku yemiş durumda bir de kimse üstüne alınmasın vasat kişilerin iş yok diye ağlamaları çok gereksiz geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheers darlin -- 12 Ağustos 2020; 18:52:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rabego

Ekonominin yanına en azından işletme yandal şart gibi + 2. yabancı dil olarak rusça çince veya arapça.Bunları yapmadan mezuniyet sonrası iyi bir iş beklemek biraz saçmalık.Artık geçti o devirler.5-6 yıl sonra işsiz avukat kaynayacak ortalık.Çünkü büyük kısmı vasıfsız olacak ingilizce bile bilmeyecekler.
    Vay anasını arkadaş çok değil 1 nesil öncesi okuma yazma bilince memur oluyordu bizim neslin işe girmesi için ağzıyla kuş tutması lazım
  • Vakıf uni yazmayin,okumayin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boğaziçi işletme ve ekonomi
    4 yıl önce açıldı
    İTÜ EKONOMİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3 vakıf hariç vakıf yazmayın mümkünse, gerçekten vakıflara karşı bir önyargı var sektörde.

• ağlayanmezun A kullanıcısına yanıt
    Çap ve yandal için kolaylık sağlanan vakıflar da yazılabilir bence hocam.
  • YBS ve hukuk harici öyle. Tek çare KPSS gibi bir şey. Tabi KPSS'de ancak 95 üstü alıp 5k'ya başlarsın.

• Boğaziçi iktisat mezunu da işsiz. Ülkenin durumu çok kötü
  • Bilgi ekonominin çok iyi olarak bilindiğini sanmıyorum gençler. Kötü olduğunu duymadım, Bilgi kalbur üstü vakıf okullarından fakat çok iyi diyen görmedim.
  • Sizce Bilgi LSE diploması için yazılır mı? Konuda Bilgi için görüşler belli ancak ayrıca BAU İİBF için fikri olan var mı? İki üniversitede de ekonomi burslu için sıralamam yetiyor.

• Tam olarak ne bekliyormus ki veya iibf yazanlar ne bekliyor? Direkt guzel isler veya yuksek maaslar mi? Bunu yapmanin en zor oldugu alan iibf. Ben hukuku sevmedigim,baska alternatifim de olmadigi icin yazıyorum. İs bulamazsam ailem destekler yuksek lisansa baslarim o arada da kpss calisirim kafasındayim. Yani isletme,iktisat gibi meslek vermeyen bolumleri secerken iyi dusunmek lazim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    kesinlikle hocam kız kendi demiş zaten iş deneyimim az diye. iibf okuyan adam belki senelerce katlanacak böyle şeylere sırf iş deneyimi olsun diye.
    ama iibf yazanların yüzde kaçı acaba bunun farkında?
  • Bu ülkede, bu ekonomik koşullarda boun, Bilkent, koç, Sabancı, gsü, tobb hariç iibf okuyan biri ya gerçek dünyadan haberi olmayan bir hayalperesttir ya da ailesinin çok parası vardır ki torpil veya yl için yardım etsin. Verdiğimiz emeklere yazık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rabego

Ekonominin yanına en azından işletme yandal şart gibi + 2. yabancı dil olarak rusça çince veya arapça.Bunları yapmadan mezuniyet sonrası iyi bir iş beklemek biraz saçmalık.Artık geçti o devirler.5-6 yıl sonra işsiz avukat kaynayacak ortalık.Çünkü büyük kısmı vasıfsız olacak ingilizce bile bilmeyecekler.
    hayır bunlar gereksiz. Düzgün bir okul (bilkent boun koç odtü sabancı itü birkaç özel marmara ) fluent bir ingilizce ve özel şirkette bütçe raporlama departmanı ne yapar, pazarlama ve satış departmanları ne yapar gibi bilgileri iyi bileceksiniz. bunun için staj lazım.
  • Hocam pm gelir misiniz?

• pipola P kullanıcısına yanıt
    aynen oyle.bana asil komik gelen hukukta is yok diye iibf yazmak is bulmanin en zor,issizligin en fazla oldugu alan iibf

• fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    Tm 1621. oldum iibf istiyorum gelecek kaygısı çekiyorum sökajsjajaajajja.Saka maka Tm okumayın gençler ilk 1000 yapmıyorsanız.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.