Şimdi Ara

TOP ÜNİ BİLGİSAYAR MÜH MEZUNU BAŞLANGIÇ ORTALAMA MAAŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
2.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu an ülkemizde nedir? Evet çok değişken olabiliyor ama elinizde sağlam bi veri olanınız var mı merak ettim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• yok hocam şimdi sağlıkçılarda olay bambaşka bu 15-21bin tl civarı temmuz öncesine ait tamamen

normalde eskiden 4 parçadan oluşurdu

maaş+sabit+ek ödeme+nöbet değil mi [şimdi 3 parça maaş+nöbet+ek ödeme (2. sabit taban ek ödeme kulis bilgisi var)]

https://forum.donanimhaber.com/turkiye-de-baslangic-asistan-maaslari-2022-10-farkli-bolum-300den-fazla-hastane--153073358

eskiden mesleğe başladıklarında asistanları 18-22 arası alıyordu bu düzeyde

maaş: 7k

sabit: 3k

nöbet: saatlik 48 lira eski için 6200 de oradan gelirdi (baya nöbet yoğunluğu var) yarısını tutsa bile 3k alırdı

ek ödeme ortalama 2-5k arası yatardı fazla yatıran da iyi alırdı

performansı iyi hastanenin 25bine ulaşırdı temmuz öncesi bu zam ve özlük hak öncesi 11-12bin alan da vardı nöbet tutmayan bölümler özellikle (ama az çünkü nöbet tutmayan bölüm çoook nadir %2-3tür)

üstteki bağlantı da vardı zaten, ve 450 hastaneye kadar ulaştı ve hastane bölüm söyleyin size teyit ederim derdim
    DonanımHaber Forum
    TÜRKİYE'de başlangıç asistan maaşları (eski sistem july öncesi) 12 ...
    Bak bak ,bu da psikiyatri gibi tusta çok istenen bölümlerden, Allah allah doktor milleti de değişik, oysa 20 k alacağı giresun cart curt bölümü varken burası neden?Garip ,döner yatmıyor diyor. 5 k döner yok muydu yaa?
  • Birisi gelip kapağında ninja olan bir siteyi atacak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yok hocam şimdi sağlıkçılarda olay bambaşka bu 15-21bin tl civarı temmuz öncesine ait tamamen

normalde eskiden 4 parçadan oluşurdu

maaş+sabit+ek ödeme+nöbet değil mi [şimdi 3 parça maaş+nöbet+ek ödeme (2. sabit taban ek ödeme kulis bilgisi var)]

https://forum.donanimhaber.com/turkiye-de-baslangic-asistan-maaslari-2022-10-farkli-bolum-300den-fazla-hastane--153073358

eskiden mesleğe başladıklarında asistanları 18-22 arası alıyordu bu düzeyde

maaş: 7k

sabit: 3k

nöbet: saatlik 48 lira eski için 6200 de oradan gelirdi (baya nöbet yoğunluğu var) yarısını tutsa bile 3k alırdı

ek ödeme ortalama 2-5k arası yatardı fazla yatıran da iyi alırdı

performansı iyi hastanenin 25bine ulaşırdı temmuz öncesi bu zam ve özlük hak öncesi 11-12bin alan da vardı nöbet tutmayan bölümler özellikle (ama az çünkü nöbet tutmayan bölüm çoook nadir %2-3tür)

üstteki bağlantı da vardı zaten, ve 450 hastaneye kadar ulaştı ve hastane bölüm söyleyin size teyit ederim derdim
    DonanımHaber Forum
    TÜRKİYE'de başlangıç asistan maaşları (eski sistem july öncesi) 12 ...
    Bak bak ,bu da psikiyatri gibi tusta çok istenen bölümlerden, Allah allah doktor milleti de değişik, oysa 20 k alacağı giresun cart curt bölümü varken burası neden?Garip ,döner yatmıyor diyor. 5 k döner yok muydu yaa?

• sağlam bir veri değil ama 1000-1500 dolar arası olduğunu duymuştum geçen sene.

• Odtü mezunu 1k dolar diyorlardı

• 1k dolar min

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8000 - 9000tl bekliyordum 1k dolar duyunca şaşırdım biraz beklentim arttı inşallah bu 5 yılı en verimli şekilde geçirebilirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SJDSAJDJSADJSJADSJ

• 1k dolar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mc donald's daha çok veriyor -_-

• 2 3 asgari ücretti geçmişte genelde. 1k dolar fazla geldi biraz

• yurtdışına remote çalışırsa 1.5-2k civarı alır. şu an dolar yüksek olduğundan win-win durumu var ucuz işçilik var ülkede.

• 15 civarı +3 -3 kendini nasıl sattığına bağlı

İTÜ endüstri mezunu tanıdık 2. Senesinde şu an 23k alıyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kral_Jumong -- 3 Eylül 2022; 8:16:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 bile alsan değeri yok ki. Genç adamsın bi araba almak istesen 300k TL kredi çeksen 3 yıl ödemeli. Taksidi 12500 TL. Kira da en az 7-8k zaten noodle yemeye bile para kalmaz. Bence top üni de ceng okuyan adamın aklında tek bi şey olmalı o da yurt dışı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kral_Jumong K kullanıcısına yanıt

Gerçekten hocam, bu ülkede ortalama ya da ortalama üstü bir hayat istiyorsan yaptığın işin yanında ek gelir elde etmeye bakacan. Çünkü ayda 20k nın pek değeri yok.

• Ama 5 yıl sonra neyin nasıl değişeceğini bilemiyoruz şu an olması gerektiği gibi gitmiyor ama belki ileride maaşlar falan daha yeterli gelebilir diye düşünüyorum

• Lazarus1456 kullanıcısına yanıt

Ama tabi ileride sıkıntı artarsa yurt dışı için hazırlıklı olmakta fayda var

• maaşlı ve garantici yaşamak isteyenler neden tıp yerine mühendislik seçiyor anlamıyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.