Şimdi Ara

Sözde Ermeni Soykırımı Filmi Fragmanı Dislike Atıyoruz ! Azerilerden Karşı Atak Film !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.181
Cevap
8
Favori
28.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
251 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arşivlerini açmak isteyenler istemeyenler belli sömürgeciler belli düzen sağlamak isteyenler belli bakın arkadaşlar herkesin siyasi düşüncesi vb farklı olabilir devlet düzeni aklındaki ütopya da ama bu konuda doğrudan ırka ve millete saldırı var fragmanın youtube linkini koyuyorum konu ciddi ama buraya daha fazla giriş yapıldığı için konuyu buraya açtım videoya tıklıyoruz dislike atıyoruz bir nevi cod un yeni oyunu gibi bu konuda bir tepki oluşturmamız gerektiğini düşünüyorum en azından en mantıklı görüneni bu

Bir sürü saçma sapan şey yazılıp tartışılıyor sizi bilmem ama ben bunun daha önemli olduğunun kanısındayım konuyu okuyan arkadaşlara teşekkür ediyorum link budur

http://www.imdb.com/title/tt4776998/

Rotten Tomatoes
    The Promise (2017)
    https://www.rottentomatoes.com/m/the_promise_2016
    (Bu linkten de oylama yapabilirsiniz öm den bir arkadaşımız tavsiye etti.)

Youtube linki silinmiştir vpn dahi işe yaramıyor çözüm getirebilen varsa öm atabilir

IMDB linkinden de 1 yıldız verebilirsiniz

Edit:imdb linki eklendi.

Edit 2:Konuya olan ilgiden dolayı teşekkür ederim tekrardan bazı arkadaşlarımız bu yolla onlara para kazandırdığımızı düşünüyor her tık hesabı sizi düşünmeye davet ediyorum bir sinema filminde bale oynuyorsa bahsi geçen milyon dolarları düşünün ve buna göre yorum yapın ve bahsetmek istediğim bir konu daha dislike atarak ne olacak diyen arkadaşlarımız var o arkadaşlarımızın milyon dolarları varsa biz de film çekelim yoksa lütfen boş yorum yapmayın ve ortamı kızıştıran mesajlara da alıntı yapmayın lütfen ortamı kızıştırmayalım işimize bakalım derim ...

GELEN TEPKİLER ÜZERİNE VİDEOYA ATILAN YORUMLAR DEVRE DIŞI BIRAKILMIŞTIR BU DA BİR ADIMDIR TAM GAZ DEVAM

Sözde Ermeni Soykırımı Filmi Fragmanı Dislike Atıyoruz ! Azerilerden Karşı Atak Film !

ARKADAŞLAR İNCİ SÖZLÜK AOG GİBİ YERLERDE YAZABİLEN ARKADAŞLARIMIZ VARSA LÜTFEN GEREKENİ YAPMAYA ÇALIŞSIN HATTA BİRAZ SAÇMA GELECEK AMA ROK'A DAHİ MESAJ ATABİLİRİZ BEYAZ FUTBOL KONUSUNDAKİ ARKADAŞLARI BU KONUYA DAVET EDİYORUM TELEVİZYONDA GEÇECEK BİR DAKİKALIK KONUŞMA BİLE MİLYONLARI ETKİLEYEBİLİR FORUMDAKİ BEYAZ FUTBOL ANA KONUSUNA VE SÖZLÜKLERE GEREKLİ HABERLERİ VERELİM

Edit3:Arkadaşlar bir yardımcı arıyorum Twitter'da tag açmak için ve tabiki destek toplamak için özel mesaj atabilirsiniz bu iş için

Twitter için hala öm atan yok neyi bekliyoruz bir yardımcı arıyorum ...

Edlt:OYLAMALARI SIFIRLAMIŞLAR KONU ZATEN BURDA DEVAM EDECEĞİZ ADAMLARI KİTLEDİK BU DA BİR ŞEYDİR DEVAMI GELMELİ

Düzen:ARKADAŞLAR ADAMLAR YOUTUBE OYLAMASINI KAPATTI AMA ÜZÜLMEYİN BU DA BİR BAŞARI ADAMLARI BİR NEVİ KİTLEMİŞ OLDUK YOUTUBE LİNKİNİ SİLİYORUM VE TAKİPTEYİM HALA YOUTUBE OYLAMASI AÇILANA KADAR IMDB YE ABANIYORUZ

YOUTUBE LİNKİ GÜNCELLENDİ...

IMDB KAYIT OLURKEN KULLAN AT E POSTA KULLANABİLİRSİNİZ 10minutemail uygun bir site

Oylama sonuçları şu an budur

ARKADAŞLAR BU YALANLARA KARŞILIK AZERİ KARDEŞLERİMİZDEN GELDİ ONLAR DA BİR FİLM ÇEKME KARARI ALDI GEREKİRSE BİZ DE DESTEK OLMALIYIZ KONU BUDUR:https://forum.donanimhaber.com/m_120430450/tm.htm

O KONUDAKİ FİLME DE IMDB 10 BASIYORUZ KEŞKE BİZİM ÜLKE DE BÖYLE BİR İŞE GİRİŞSE YA DA DESTEK VERSE AZERİ KARDEŞLERİMİZE LÜTFEN KONUYU İNCELEYİN

Dilerseniz Azeri kardeşlerimizin yaptığı filme 10 basabilirsiniz:http://www.imdb.com/title/tt4072326/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞokBıçaklıZed -- 16 Eylül 2016; 18:49:07 >

• bu posta her artı, fetöculara, pkk'lılara ve tüm Türk düşmanlarına bir tokat olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A5D1A0F50 -- 14 Eylül 2016; 22:17:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dislike atarak ne olacak tarzından bir şeyler yapacaksınız tarzında şeyler yazan olmuş ne yapalım birader sen söyle var mı milyon dolarların film çekelim ? Bir konuda ciddi aklı kullanarak bir şey yazın konu açıklamasında zaten yapacak en mantıklı şeyin bu olduğunu söyledim Türk düşmanları hemen kendini belli ediyor başta içimizdekiler
  • Yalnız filmin imdb sayfasının hali ne öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.E.U.S

Yalnız filmin imdb sayfasının hali ne öyle

Link atta oradan da puanımızı verelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk ben attığımda 900 dü şu an 935 olmuş change.org a kadar gitmeli bu durum propaganda kokan bu filmi beğenmiyoruz istemiyoruz vb. şeklinde yüzyıl geçti adamlar hala yalan tarih üzerinden batılı devletlere kendilerini kukla gibi oynattırıyorlar yazık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

quote:

imdb linki de bu hocam 1 yıldız atabiliriz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konudaki fragman altında şöyle bir yorum yaptım. Son yorumlarda olmalı, bulup beğenirseniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Straw Hat

Konudaki fragman altında şöyle bir yorum yaptım. Son yorumlarda olmalı, bulup beğenirseniz sevinirim.

Baya aşağıda olmalı hocam yorumun ben hala ulaşamadım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Sarısin

quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

quote:

imdb linki de bu hocam 1 yıldız atabiliriz

Ulan tamer hasan da oynuyormuş filmde

• Dislike atmakla bişe değişeceğini sanıyorsan .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dislike atmakla bir şey değişmez diyen adamlarla sosyal medyada TT kasarak hükümet düşürmeye çalışan adamlar aynı. Bir şey değişmez demeyin arkadasım en azından haklı tepkimizi ortaya koyalım. Lütfen herkes girip 1 puan versin şu iki yüzlü Türk düşmanlarına.

• 1 yıldız verdim

• Yukarı

• Dislike imi attim imdb sirf bunun icin tekrar indirip 1 yildiz verdim fakat film saglam biseye benziyo avrupada tutar bu

• CEVABI VERDİM BEYLER
    Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarısin

quote:

Orijinalden alıntı: Straw Hat

Konudaki fragman altında şöyle bir yorum yaptım. Son yorumlarda olmalı, bulup beğenirseniz sevinirim.

Baya aşağıda olmalı hocam yorumun ben hala ulaşamadım :)

İki farklı fragman altına da aynı yorumu yaptım, daha hiç kimse cevap veremedi. Yalanları nasıl belli oluyor.

• Ermeni soykırımını kabullenen kim varsa lütfen sessizce beni bloklasın.

• Konu up lütfen bu arada hararetli tartışmalar yaratmayalım ki yöneticiler de zor durumda kalıp konuyu kapatmasın bari bu konuda birlik olalım

• The bomb has been planted
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.