Şimdi Ara

Soyuldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün gece bir hesabımdan diğerine itemlerimi aktarmak bir forumdan bir multi client indirdim.itemleri aktardım.bu akşam dershaneden geldim chara bir girdim sizlere ömür.emekler bir kez daha çalındı.oyuna artık bu son elveda oldu gibi.çalınan itemlerin listesi:

1.reb +1 ds
    reb + 1 dol
    reb +1 smite hammer
    old ske
    reb +1 ii
    reb +1 shard

fazla değil ama yinede para yatırmadan elde edilmiş bu itemlerinn çalınması çok koyuyor.

• Geçmiş Olsun. Ama Kendi Elinle Vermişsin Gibi Birşey olmus Seninkisi Yanlıs Anlama Ha Koxp İndirmişsin Ha Multi Client
  • Çok geçmiş olsun...
  • gecmis olsun kardes
    hf harici multi client ve npt bug programlarinin hepsi hacklemek icin
  • Geçmiş olsun hjm Sadece smite Hammer Kronosda 8-10 gb üzüldüm walla :(
  • ya ne biliyim bissürü insan indirmiş koxp kullanmıyorum sadece şu itemleri aktarmak için açtım multiyi zaten 40 kere de denedim yapabilmek için.neyse artık önümüze bakıcaz.
  • geçmiş olsun hiçmi güvenebilceğin arkadasın yoktuNeyse olanla ölene çağre yok geçmiş olsun tekrar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cypherda herif item dağıtıyooo
    19 yıl önce açıldı
    Ronarkdaki Charım
    18 yıl önce açıldı
    Çarım soyuldu......
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Resmen gelin charı soyun demişsin. Geçmiş olsun
  • forumda kaç kere dedim pathos ta item aktarmama yardımcı olabilicek var mı diye ama kimse cvp bile vermeyince mecburen denedim.aslında internet kafeye gitseydim hallederdim ama oralarda da soyulma ihtimali yüksek.
  • Geçmiş olsun dostum
  • Geçmiş olsun.. Şöyle programları hala nasıl kullanmaya çalışıyorsunuz gerçekten anlayamıyorum..
  • herkese taaziyeleri için çok teşekkür ediyorum.
  • geçmiş olsunda sizin pc lerde antivirüs denen program yok mu?yani bu programlara virüs koyan lamer bebekler fazla bişe yapamıyor antivürs illaki görür ?
  • Geçmiş olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

geçmiş olsunda sizin pc lerde antivirüs denen program yok mu?yani bu programlara virüs koyan lamer bebekler fazla bişe yapamıyor antivürs illaki görür ?

var da görmedi demekki.
  • Geçmiş olsun , ben de hf almadan önce 3-4 tane multiclient , bedava koxp indirdim ama sağlam yerden indirdim , soyulma filan olsaydı giderdi çarım 1,5 aydır.

Kimisi hazır koxpa atıyor soyuyor , dikkat etmek gerek.
  • Geçmiş olsun kardeş. Zor bir durum gerçekten.
  • Ben Hayatım Boyunca Hep Free Koxp Kullanmısımdır Bi Tek Son Zamanlarda HF Aldım 2 yıllık Ko Hayatında 1 Kere Soyuldum Ondada Güven Meselesinden Dolayı Bu Free Koxpdan Soyulanları Çözemedim Hala. Acaba Bana Sıramı Gelmiyo Soyulmuyorum
  • ben sildim şimdi multi clientleri acaba yeni char açsam onun şifresinin de elde edebilir mi?ne yapmam lazım?
  • Geçmiş olsun
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.