Şimdi Ara

Soyuldum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: crimex

ben sildim şimdi multi clientleri acaba yeni char açsam onun şifresinin de elde edebilir mi?ne yapmam lazım?

hacım adam içine keylogger vb yerleştirerek almış.Sadece multiyi silmen yetmez.Bi Anti-keylogger ile pc ni tarat ve o multiyi virusscan da tarat hangi tür virüs barındırıyor bak.Ardamax filan ise onların remover toolları var.Onlarla kaldırabilirsin.Ve en son Anti-virüs programını güncelleyip pc ni bir tarat.Yok ben daha da rahat etmedim diyorsan FORMAT at.

Orijinalden alıntı: Strake

quote:

ben sildim şimdi multi clientleri acaba yeni char açsam onun şifresinin de elde edebilir mi?ne yapmam lazım?

hacım adam içine keylogger vb yerleştirerek almış.Sadece multiyi silmen yetmez.Bi Anti-keylogger ile pc ni tarat ve o multiyi virusscan da tarat hangi tür virüs barındırıyor bak.Ardamax filan ise onların remover toolları var.Onlarla kaldırabilirsin.Ve en son Anti-virüs programını güncelleyip pc ni bir tarat.Yok ben daha da rahat etmedim diyorsan FORMAT at.

bu programlardan tavsiye edebileceğin var mı?

Orijinalden alıntı: MrsChevChelios

Ben Hayatım Boyunca Hep Free Koxp Kullanmısımdır Bi Tek Son Zamanlarda HF Aldım 2 yıllık Ko Hayatında 1 Kere Soyuldum Ondada Güven Meselesinden Dolayı Bu Free Koxpdan Soyulanları Çözemedim Hala. Acaba Bana Sıramı Gelmiyo Soyulmuyorum

+1Bende güven meselesi yüzünden soyulmustum ondan sonra ver yansın diyerek tbl k0sp ne warsa kullandım yani yalan yokEğer temiz güvenli yerden indirirseniz sorun yok ha onlar hangi siteler diceksiniz bu konuda isim yapmıs sadece k2 karşıtı olan siteler ve forum reklamları ve hit sayısıyla para kazandıran bi kaç site war ararsanız bulursunuz(gelir kaynaklarından banane diyen olursa şimdi çıkar biri der adam nie babasının hayrına k0sp daıtsınki der o forum işide bir bagımlılık kendi forumu için yapıor yani babasının hayrına deil)

• hangi siteden indirdin koxpu
    chaos koxp mu ne varmış o mu

DH RUOJA
  • quote:

herkese taaziyeleri için çok teşekkür ediyorum.

Geçmiş olsun.. Bidaha ki sefere eğer Windows 7 veya vista kullanıyorsan geçerli söyliyceğim farklı bi kullanıcı açıp (Denetim masası- kullanıcı hesapları- hesapları yönet- yeni hesap oluştur ) her kullanıcıdan 1 çarını sokup trade yapabilirsin kendine. Xp için geçerli değil çünkü kullanıcı değiştirirken net bağlantısını kesiyor xp...

Orijinalden alıntı: iversonbir

quote:

herkese taaziyeleri için çok teşekkür ediyorum.

Geçmiş olsun.. Bidaha ki sefere eğer Windows 7 veya vista kullanıyorsan geçerli söyliyceğim farklı bi kullanıcı açıp (Denetim masası- kullanıcı hesapları- hesapları yönet- yeni hesap oluştur ) her kullanıcıdan 1 çarını sokup trade yapabilirsin kendine. Xp için geçerli değil çünkü kullanıcı değiştirirken net bağlantısını kesiyor xp...

yuh ya böyle bir şey olduğunu bilseydim keşke..........

• quote:

Orijinalden alıntı: Ruoja

hangi siteden indirdin koxpu

Diğer adıyla virüs koxp

DH RUOJA
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1938

quote:

Diğer adıyla virüs koxp

ben indirdim bunu skill sıfırlatmak için ama yokmuş
    antivir ile mse temiz dedi , şuan bi soyulma yok bakalım nolucak

DH RUOJA
  • daha professional olan vmware'yi öğrenseniz çok işinize yarar. knight açısından legal (yasal) olarak 2,3,4 char açıp ister trade, ister pazar yapar, diğer charınızlada isterseniz pk yapabilirdiniz. Forumda da mevcut üstelik. Ama insanlar, özellikle knight oyuncuları biraz kafa yormayı, araştırmayı çok görüyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Strake

quote:

bu programlardan tavsiye edebileceğin var mı?

kaspersky kullanabilirsin.Nod 32 kullanıyorum güncel haliyle onuda kullanabilirsin.Anti Keylogger piyasada mevcut herhangi birini indirip taratabilirsin

• @Ruoja

Sen gene de dikkatli ol derim

zaten googlea multiclient yazınca çıkan siteler sizi avlamak içindir.siz de yem oluyorsunuz ezik heriflere boşuna.

ben güvenilir yerden kullanıyorum.şimdiye kadar soyulma olmadığına göre temizmiş demek ki.

geçmiş olsun.

• Multi Client a ne gerek var. PC ye 2 tane kullanici hesabi olustur, Cakisma olmamasi icin 2 ayri yere KO kopyala, birinden KO ac sonra hesabi kapatmadan digerine gecis yapip ondanda ac. Daha sonra istedigin itemi aktar.
    Gecmis olsun. Oyundaki 3-5 ezik zihniyet yuzunden her DC oldugumuzda soyulacazmi diye paranoya yasamaktan biktim. Ah keske su char soyanlari ve soymayi dusunenleri elime bir gecirsem; Inanin zevkine dovmek istiyorum. Sirf egolarim ve bastirilmis duygularim korelsin diye olumune dovmek istiyorum. Emek hirsizligi, Kul hakki yemek neymis onlara ogretmek istiyorum. Sadece oyun icin bu kadar futursuzca davranmanin hesabini sormak istiyorum :@
    nod32de temiz gozukuyordu.combofixte virus yakaladi.
    hf harici multi clientmis...npt buguymus...internetten merak edip bakmam bile
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.