Şimdi Ara

Sow'un futbolunu beğenenler bir gelin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
75
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece bu akşam ki futbolu için söylemiyorum rovesata dışında takıma ne katkıda bulunuyor bu aralar ? Gol atıyor asist yapıyor demek çok basit gelir oyun anlamında aldığı paslari olumlu kullanamamasi, birebirde adam eksiltememesi, bencilce sut girişimlerinde bulunması vs. Emenike de bu aralar iyi değil ama sow daha beter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sow bu lige fazla
  • Adam eksıltememesi
  • Her oyuncunun düşüş yaşadığı zamanlar oluyor. Sow'a laf atacağınıza doğru dürüst birşey yapmayan kuyt'a ne demeli
  • beğenmiyorum ama geldim yine de
  • quote:

Orijinalden alıntı: HereDity

Adam eksıltememesi

Lille zamanlarinda ki zamanlar için konuşuyorsun sanırım evet haklısın o aralar cidden iyiydi

• bu maçta kötü oynadı diye yerin dibine sokmaya ne gerek var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet bire bir adam eksiltemiyor, bire iki eksiltiyor..

arkadaşın kafası dumanlı galiba..
  • Sow nerde adam eksiltiyor hakli arkadas gayet. Ben de pek sevmiyorum, eskiden cok severdim ama nedense soğudum. Fakat 50 maçta 10 gol atan forvetlerden sonra bir sey demeye dilim varmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ortasahamız 0 üretkenlikle oynamışken sow emenike ve kuyta laf atanı futbol tanrıları çarpar. ne yapacak bu adamlar ortasahadan oyunu kurup bir de gidip kendileri mi atacaklar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVoid

Her oyuncunun düşüş yaşadığı zamanlar oluyor. Sow'a laf atacağınıza doğru dürüst birşey yapmayan kuyt'a ne demeli

Kuyt daha diri daha istekli en azından. Sowa top geldimi dikkatimi veriyorum iyi bişey yapacak mı bu sefer diyorum ama olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: 7Ronaldo

quote:

Orijinalden alıntı: HereDity

Adam eksıltememesi

Lille zamanlarinda ki zamanlar için konuşuyorsun sanırım evet haklısın o aralar cidden iyiydi

abartma kardesım abartma adam bu macta bıle kac defa adam eksılttı mac ızlemıyosun sanırım da en azından objektıf ol canımı ye
  • ayrıca elimizdeki tüm santraforlar tam arkasında alexi isteyecek yapıdalar..ara/öldürücü paslar bizdeki bu adamları coşturur ama öyle adamımız ve oyun taktiğimiz yok malesef..
  • kuyt kötü
    emenike kötü
    sow kötü
    takımın geri kalanı vasat
    takımın tek iyi oyuncusu caner
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Sow nerde adam eksiltiyor hakli arkadas gayet. Ben de pek sevmiyorum, eskiden cok severdim ama nedense soğudum. Fakat 50 maçta 10 gol atan forvetlerden sonra bir sey demeye dilim varmıyor.

Aynı fikirlere sahibiz. Sırf gol ve asist olayında biraz iyimser olduğu için tam anlamıyla yermedim ama görülüyor ki arkadaşlar memnunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: designr

ortasahamız 0 üretkenlikle oynamışken sow emenike ve kuyta laf atanı futbol tanrıları çarpar. ne yapacak bu adamlar ortasahadan oyunu kurup bir de gidip kendileri mi atacaklar ?

Hocam doğru tespit ama ayağına top geldiğinde de verimli kullanamıyor bu Senegalli. Webo top tutabiliyor emenikenin hızı var da bu adam içinde atletik yapı var özelliğini mi söyleyeceğiz

• Bu aralar demişsin de 2. yarı daha yeni başladı bu neyin kafası ? Bi maça bakıp şöyle konularla gelmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7Ronaldo

quote:

Orijinalden alıntı: designr

ortasahamız 0 üretkenlikle oynamışken sow emenike ve kuyta laf atanı futbol tanrıları çarpar. ne yapacak bu adamlar ortasahadan oyunu kurup bir de gidip kendileri mi atacaklar ?

Hocam doğru tespit ama ayağına top geldiğinde de verimli kullanamıyor bu Senegalli. Webo top tutabiliyor emenikenin hızı var da bu adam içinde atletik yapı var özelliğini mi söyleyeceğiz

Gavura vurur gibi topa vuruyor. (Gavur batmasın adam müslüman.)
  • Ortasahamız berbat. Sowu kaç kere orta alanda ve çizgi de gördüm.
  • İlk olarak Emenike de kötü demişsin kesinlikle katılmıyorum. Adam ligin son haftalarında resmen yardırıyordu bu adama bari kötü deme.

Sow'u solda oynatıyoruz ve Caner'le birlikte o kanatta iyi ikili oldular. Zaten şu an 9 golü var adamın. Ayrıca her maç top almak için en az 5 kez orta sahaya geliyor adam. Rahat adam da eksiltiyor. Bu maç kötü oynadı diye hemen gömmeye gerek yok.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.