Şimdi Ara

Sovyet efsanesinin 40. yılına özel sınırlı üretim lada niva 4x4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk geliştirme süreci 1971 yılında Land Rover şasisi üzerine başlayan araç VAZ tasarımcıları tarafından geliştirildi. Sivil hayata geçirilmiş 4×4 düşüncesi üzerine hayata geçirilen Niva, o önem VAZ markasının FIAT modelleri üzerine geliştirildiği otomobillerden de belli parça ve karakterler taşıdı. Prototip geliştirmesi süresinde çeşitli motor ve altyapı parçalarıyla denenen araç 1977 yılında üretime geçtiğinde dört tekerlekten çekiş altyapısı, kilitli diferansiyeli ve 1.6 litrelik motoruyla 60 santimetrelik su ve 100 santimetrelik kar birikintilerinden geçebilecek seviyede yollara çıkmaya başladı.
    Sovyet otomobili denildiğinde ilk akla gelen araçlardan olan Niva için 40. yılına özel bir kutlamaya yapan Lada, üretim bandına çıktığı yıl olan 1977’ye özel olarak toplamda 1977 adetlik rakamla sınırlı üreteceği özel versiyonu meraklılarıyla buluşturmaya hazırlanıyor. Askeri kamuflaj renk seçeneğiyle birlikte gelen 40. yıl özel versiyonların içerisinde deri direksiyon, paslanmaz çelik kapı eşikleri ve özel versiyonun rozetleri kullanılıyor. Yeni versiyonlarla birlikte 83 beygirlik güç üreten 1.7 litrelik benzinli motorun kullanıldığı Niva’lar sipariş veren kullanıcılara Haziran ayında teslim edilecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Tüh 0.1 litre farkla bizden uzakta kalıyor. Efsane 4x4.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hani bu arabaya 25 bin liraya binecektik

• Efsane kasa

• ön farları birleştirip , tamamen dikdörtgen yapardım, çevresini L harfinden led aydınlatmayla donatırdım, üst tarafı efect geçişli sarı sinyal düşünürdük,, bizimle deyilsın,,

• Zamanında buna wankel motor atmışlardı fabrika çıkışı Lada Niva March
  • şu arabaya 1.6 dizel 90hp koysalar daha güzel olurdu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SHIHAD kullanıcısına yanıt
    O lada vestaydi bu efsane niva. ne lüx jipleri çamurlardan çekti çıkarttı gerçek suv nivadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: mamlamoz

O lada vestaydi bu efsane niva. ne lüx jipleri çamurlardan çekti çıkarttı gerçek suv nivadır.

Olabilir ama çok ta fiyat farkı koymamislardir herhalde

• sunun sılındırlere 100cl kursun flaan doksek 1600 e ındıremezmıyız bı sekılde
  • Bir kasa hiç mi değişmez abi ya. Passat'dan ilham alıyorlar heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: mamlamoz

gercek suv, jandarmanin mesai dostu DEFENDER'dir. niva miva hava civa. bu ara goruyorum herkes kendine gore gercek suv odur budur diyor. unutmayin DEFENDER varken bunlarin hicbiri yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi un momento -- 16 Nisan 2017; 21:14:22 >

• meraklısı çoktur bunun
  • O zaman hiçbiri gerçek suv değil gerçek suv tarihi 1944 lere dayanan jeepin cj serileri diye bilirmiyiz ben f/p anlaminda ve döneminde ulasilabilirlik acisindan en iyisi demek istedim sonucta 1.6-1.7 motorlara sahip basit araclar abartmaya gerek yok hatta daha iyisi suziki samurai var 1.3 motor olmasi lazim bunlar alinabilirlik ve yürütme maliyetleri açısından kisiden kisiye deisir fakirin jipi nivadır (.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamlamoz -- 17 Nisan 2017; 2:11:46 >
  • Harbiden efsane araç.

• Toyota Land Cruiser....
  • Hayir be gercek suv qashqai'dir

• meraklısı için eskisini alıp güncellemek çok daha mantıklı bir iş olacaktır, symbol ün 85 bine satıldığı ülkede bunu ucuza vermezler
  • özel üretim oldukça sıradışı olmuş :)
  • Arazinin gerçek efsanesi bu araç işte. Sade ve işini gayet iyi yapan, az ve öz lafının araba olmuş hali.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.