< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
SOUNDBAR [ANA KONU] (940. sayfa)

-
-
Aslinda simdiki donem sansli. Guzel soundbar alternatifi var. Şanssizlik ise cihazlarin pahalanmis olmsi. Bizim ulkede ses sever ve fotograf severlerin kaderidir istedikleri cihazlara ulasamamak ulassa da pahali almak.
Saygilarimla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok haklısınız üstadım, düzgün bir sistem sinema odası şu an abartısız 100 bin TL neredeyse kaçımız yapabiliriz 😔 allahtan bu kablosuz soundbar lar çıktıda en azından azda olsa çevresel ses alabiliyoruz yoksa salonda her yerde kablolar çok sıkıntı oluyor gerçekten, herkeste de fazladan sinamaya ayıracak oda olmuyor. Bu nedenle soundbar lar avr ler kadar olmasada iş görüyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
iki gündür bakıyorum fiyatlara.3000 tl yi aşmamaya çalışıyorum ama gözüm samsung hw-q800a ya kayıyor.o da en ucuz 4950 tl.diğer taraftan bir alt modeli q700a ise 2800 tl.arada bayağı fiyat farkı var ama kağıt üzerinde subwoofer dışında fark yok gibi.elbette ki 800 daha iyi bir model ama bu kadar fiyat farkına değer mi sizce?5000 tl ye çıkmışken farklı bir alternatif var mı?
-
rtings.com
Samsung HW-Q800A vs Samsung HW-Q700A Side-by-Side Soundbar Comparisonhttps://www.rtings.com/soundbar/tools/compare/samsung-hw-q800a-vs-samsung-hw-q700a/21516/23516?usage=8767&threshold=0.10 -
Buna bakmıştım. Birkaç karşılaştırmaya daha baktım ama fiyat farkı çok fazla, o yüzden kararsız kaldımquote:
Orijinalden alıntı: JUNE8Ortings.com
Samsung HW-Q800A vs Samsung HW-Q700A Side-by-Side Soundbar Comparisonhttps://www.rtings.com/soundbar/tools/compare/samsung-hw-q800a-vs-samsung-hw-q700a/21516/23516?usage=8767&threshold=0.10
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Q800A kullanıyorum, memnunum. Q700A kullanmadığım için fiyat farkına değip değmeyeceği konusunda yorum yapamıyorum.
-
Q800T vb. Model kullanan arkadaşlar kullandıkları ideal ses ayarlarını paylaşabilir mi ? (Bass tiz vs.)
Birde ps5 için game mode kullanıp netflix de dolby atmos içerikler için yapmam gereken ayrıca bir ayar var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hector-93 -- 29 Ekim 2021; 14:5:1 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ozellikle netflix 5.1 film sesleri guzel alabilmek icin f/p urun tavsiye edebilecek var mi acaba? Cok pahaliya kacamam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Klipsch Cinema 400
İçin o videoda bir örnek daha detaylı yorum bekliyordum ama daha çok diğer alamayacağımız model üzerinden konuştu
Açıkcası Cinema 400 modeli hani ne bileyim hem kaba hem biraz basit gibi geldi bana.Biraz inceleme lazım onun için.
Artık soundbarların en az 2-3 hdmı usb çıkışları olması lazım.Bakmaya başladığımda ne zaman model beğensem hepsinin tek çıkışı vardı.Bunun yanında gece modu özellikleri sadece "sözde" idi.Ben alacaksam tek mod ile diyalogları netleştirsin, patlama müzik efekt gibi şeyleri kısık ayarlayabileyim isterim,çünkü apartmanda oturuyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 30 Ekim 2021; 1:37:3 > -
Ben Amazon’dan cinema 600 modelini almıştım Klipsch in, bu cinema 400 modelinden artısı orta merkez hoparlör olması idi. Sistem kaliteli ve gerçekten çok güçlüydü, özellikle subwoofer 10 inç olduğu için derin vuruyordu (35 m2 odaya rahatlıkla yetti diyebilirim). Yinede aklım dolby atmos ya olduğu ve merak ettiğim için Amazon’a iade ettim. Eğer bana 3.1 hoparlör yeter derseniz ben kesinlikle tavsiye ederim. Ama bence cinema 400 2.1 olduğu için tv de diyalog kısmı eksik kalır ben tv de sadece merkez hoparlörü yani diyalog hoparlörünü kullandım hep. Bu nedenle 400 değilde 600 alınmalı bu marka alınacaksa en az…
600 modeline baktım biraz, teşekkürler yorum için ama tabi şu zamanda 8.9000 vermek mantıklı olmadığından sadece “bakıyoruz “
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
8000'li rakamlara çıkacak varsa, JBL BAR 5.1 tavsiye ederim. Harman'lı bir sistem ve soundbarın ana ünitesine takılarak kullanılan, sökülünce 5.1 sisteme dönen, kablosuz sistemi çok iyi. Ayrılan uydular 6 saat çalışma süresine sahip. Açık alanda dahi basları çok kuvvetli, geriye kalan tüm sesler çok net alınabiliyor. Biz bluetooth ile denedik ama optik kabloyla çok daha iyidir kesinlikle.
www.hepsiburada.com
JBL Bar 5.1 4K Ultra HD Soundbar & TrueWireless Speakers Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/jbl-bar-5-1-4k-ultra-hd-soundbar-truewireless-speakers-p-HBV000009CZZB
-
en büyük sorunu atmosu desteklemiyor.şu an itibari ile ev sinema sistemi için alan biri için büyük eksiklik diye düşünüyorum
-
Atmos'un etkisini görebilmek için ya tavanda hoparlör olacak ya da dikey pozisyonda yerleşik hoparlör olacak değil mi? Yerleşik dikeylerin etkisi tavandaki kadar olmayacak. 3D efektini veren en büyük özellik o değil mi? Telefonda bile atmos'un etkisini hissedebiliyorum, o yüzden dediğinize katılmakla beraber, bu cihazdaki ses kalitesinin atmoslu birçok samsung'u bastırdığını da iddia edebilirim. Özellikle Samsung Q900A'dan daha iyi.
-
Jbl'in bu 5.1'leri 5000tl civarindaydi. Diger cihazlar yeni ozelliklerle gelirken bu model ulkemizde kur farki ile surekli fiyar artisinda. Aslinda hala stoklarda nasil kaldi bu bile sasirtici? Belki de bir sekilde yeni teknoloji harici satis gormeyen pazarlarda ucuza gitmemesi icin son kalan stoklar bize gelmis de olabilir.
Jb tabi ki iyi bir marka ama bir kere bu tarz devami olmayan ve ses sistemleri servisleri zayif oldugu icin sadece degisim onayi alinan bir ulkede arka hoparlorlerin bir gun pili bittiginde ne olacak? Bunu dusunmek lazim. Hatta dusunmekten ote bu konuda 2 sene dolmadan sorun yasayip, arkalari adaptorler ile kullanmaya calisan arkadaslar yazdiklarina gore verim alamadilar.
Atmos konusuna gelince; atmos nerden baksaniz 3 senedir yayginlasti. Bilinen 3 tur konumlamasi var. Bu tarz bar ustu, ya da kule hoparlor ustunde tavana carpitarak ses verme de dolby atmos enabled olarak kabul goruyor, sertifikalandiriliyor. Atmos cevresel ses gibi bir mantikta calismadigi icin, tepeden gelen sesi duymak icin oturma pozisyonunun ustunde bir ses alani yakalanmasi prensibine dayaniyor. Tavandaki hoparloru de tv'ye yakin koyarsaniz ve direk asagiya bakarsa yine istenen ses elde edilmeyebilir. Yukariya digru bakan hoparlolerin yabanci terimlerden gelen "atesleme" fiili ne kadar basarili olursa ve tavan yuksekligi bu carptirmaya musaitse atmos sartlari teoride gerceklesir.
Bu saat itibari ile lg sn11 8000'den, q950 11.000'den satilirken artik demode olmus bir cihaz icin 8000tl ciddi bir bedel. Tabi ki ses kalitesi herseyin onundedir, zaten burada cihaz kullanan herkes kulagina guvenerek cihaz tercih ediyordur ama jbl'in fiyat politikasi ile bu tuketiciyi kandirmak demek bana gore.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Haklısınız çok fazla bencede bu sistem için, ben Cinema 600 ü 6500 e almıştım ama yinede az para değil. Gerçi daha fazla para verip Samsung Q950a aldım 🙂
Jbl arka hoparlör bataryaları değişebiliyor. Bunlarla ilgili yazılı görsel ve YouTube videoları var. Bilgi olarak eklemek istedim.
Samsung q950a kaça aldınız bulamıyorum.sadece n11 de var oda 13 bin yazıyor olakadar varmıydı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X