Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: grand3 , grand3 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 21 Misafir (8 Mobil) - 14 Masaüstü9 Mobil
5 sn
40.588
Cevap
596
Favori
1.967.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
49. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün mediamarkt da LG LAS855M modelini inceleme fırsatım oldu. oradaki fiyatı 1250 lira. internette araştırmam sonucu 950 liraya bulunabiliyor.

buradaki yorumlar doğrultusunda limitimi 500-600 den 1000 liraya çıkarmaya karar verdim. daha fazla da abartmak istemiyorum açıkçası.
    Philips 55pfs8109 model televizyonumda film izlerken kullanmak amacıyla max. 1000 liraya kadar bir soundbar almak niyetindeyim.
    bu doğrultuda LG LAS855M modelini önerir misiniz ? ilerleyen aylarda wifi ile bağlanan hoparlorler ekleyerek 4 taraflı ses çıkışı alarak filmlerde ses derinliğini artırma niyetim var.

bu fiyatlara önereceğiniz başka bir ürün var mıdır ? yada seçtiğim ürün beni tatmin eder mi ?
    yorumlarınızı öğrenebilir miyim.
    şimdiden teşekkür ederim.
  • Normalde 300 Liraya LG NB3530A modelini alacaktım ancak biraz performans biraz da görsellik sebebiyle 650 TL verip LAS 750M almış oldum.

Çok dikkatimi çeken bir özellik olmasına rağmen nasıl olduysa LAS 750M modelinde 3D surround olmadığına dikkat etmemişim.

Bu iki modeli kıyaslama şansı olan arkadaş oldu mu?

Sizce 3D surround özelliği sinema keyfi açısından çok fazla kayıp yaşatır mı? Gerçek bir surround etkisi yaratabiliyor mu bu soundbarlar?

Kısacası; LAS 750M seçtiğim için pişman olmakta haklı mıyım? Yoksa en az NB3530A modelindeki kadar surround hissi alabilir miyim?
  • _XaNDeR_ kullanıcısına yanıt
    Selam
    İnternet fiyatınızdakinde (950) kampanya varmı bilmiyorum ama 1199 tl ye Teknosa da + 2 adet WiFi hoparlör de veriyor yani toplam 1 bar 1 subwofer ve 2 ayrı höparlor oluyor bende almaya niyetliyim tek merakım souuround ses verebilecekmi?
    Yani sağdan sola Yada tam tersi
    @_XaNDeR_

Las855 ten bahsetmekteyim
    Ayrıca bilen varsa lütfen bilgilendirsin dts Yada sorround desteğini@_XaNDeR_

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airwolf26 -- 22 Mart 2016; 20:58:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jehat_40

quote:

Orijinalden alıntı: cocainer

quote:

Orijinalden alıntı: albaycan_19

Merhaba forumcular. LG mağazadan bir akrabaya 43 uf 6807 4k TV aldık. Fiyat 2200 TL. Satıcı TV alana soundbar yarı fiyatına dedi. Fakat elinde 3 model varmış. Ve fiyatları çok fazla söyledi.
    las 450 1000 TL yarı fiyatı 500'e
    Las 453 800 TL 400e
    2540 500 TL 250'ye geliyor.
    En çok aklıma yatan 220 wat ve usbli olması sebebiyle las 450 .nette 550-600 civari fiyatları var las 450nin.sizce almalimiyim. Ve hangisini onerirsiniz.
    Sizce almalimiyim.Televizyonum 42 lm 660 s.

Merhaba,
    O satıcıya iyi dileklerimizi iletin.

LAS450H şimdi baktım sizin için 445 TL n11de.. 1-2 indirim kuponu ile (donanımhaber ölücü team ) 400 üstüne pek çıkmaz.

Edit : 43UF6807 model TV ise 2100 TL aynı sitede kupon olayına girmiyorum..

O saticidan Nb 3540'ı 450 tl'ye aldim. Şuan 625'in altında bir fiyat yok piyasada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Merhaba forumcular. LG mağazadan bir akrabaya 43 uf 6807 4k TV aldık. Fiyat 2200 TL. Satıcı TV alana soundbar yarı fiyatına dedi. Fakat elinde 3 model varmış. Ve fiyatları çok fazla söyledi.
    las 450 1000 TL yarı fiyatı 500'e
    Las 453 800 TL 400e
    2540 500 TL 250'ye geliyor.
    En çok aklıma yatan 220 wat ve usbli olması sebebiyle las 450 .nette 550-600 civari fiyatları var las 450nin.sizce almalimiyim. Ve hangisini onerirsiniz.
    Sizce almalimiyim.Televizyonum 42 lm 660 s.

Merhaba,
    O satıcıya iyi dileklerimizi iletin.

LAS450H şimdi baktım sizin için 445 TL n11de.. 1-2 indirim kuponu ile (donanımhaber ölücü team ) 400 üstüne pek çıkmaz.

Edit : 43UF6807 model TV ise 2100 TL aynı sitede kupon olayına girmiyorum..

Merhaba. O satıcıya sizin selaminizi söyledim ve Nb 3540'ı 450 TL.ye aldım. Urun teshir ürünü. Ama teknosa bimeks maazalardaki gibi açıp bangır bangır calmiyorlar. Soran olursa açıp dinletiyoz dedi satici. Piyasada 625ten aşagi fiyat bulamadim ben.Nasıl sizce.

• quote:

Merhaba. O satıcıya sizin selaminizi söyledim ve Nb 3540'ı 450 TL.ye aldım. Urun teshir ürünü. Ama teknosa bimeks maazalardaki gibi açıp bangır bangır calmiyorlar. Soran olursa açıp dinletiyoz dedi satici. Piyasada 625ten aşagi fiyat bulamadim ben.Nasıl sizce.

Hayırlı olsun, eski modellerden sanırım fakat güzel cihaz bence iyi tercih yapmışsınız ve aldığınız fiyat iyi duruyor.
    İyi günlerde kullanın.
  • quote:

quote:

Hayırlı olsun, eski modellerden sanırım fakat güzel cihaz bence iyi tercih yapmışsınız ve aldığınız fiyat iyi duruyor.
    İyi günlerde kullanın.

Tesekkur ederim. Evet eski model. Ama özellik bakımından bana yeterli geldi. 320 watt. Usb.optik ve jack girisler mevcut.Kablosuz aktif subvofer.Lg TV ile kablosuz baglaniyor.(benim TV eski model lm660s olduğu için optikle bagladim)

• albaycan_19 A kullanıcısına yanıt
    4540 gercekten basarılı usb okuması da cabası 500 tl aldım bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jehat_40

4540 gercekten basarılı usb okuması da cabası 500 tl aldım bende

4540'ı 500'e çok iyi almissiniz. Hayırlı olsun. 4+1 ve Hdmi olması çok iyi.
    Yakın zamanda mi aldınız. 700'den aşağı fiyat göremedim de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albaycan_19 -- 23 Mart 2016; 13:58:31 >
  • albaycan_19 A kullanıcısına yanıt
    SANIRIM 1 AY FILAN OLDU TESHIR DIE VERDILER AMA SIFIR URUNDU BİMEKSDEN ALMISTIM GÜZEL CIKTI KULLANIYORUM SIKINTI YOK
  • quote:

Orijinalden alıntı: airwolf26

Selam
    İnternet fiyatınızdakinde (950) kampanya varmı bilmiyorum ama 1199 tl ye Teknosa da + 2 adet WiFi hoparlör de veriyor yani toplam 1 bar 1 subwofer ve 2 ayrı höparlor oluyor bende almaya niyetliyim tek merakım souuround ses verebilecekmi?
    Yani sağdan sola Yada tam tersi
    @_XaNDeR_

Las855 ten bahsetmekteyim
    Ayrıca bilen varsa lütfen bilgilendirsin dts Yada sorround desteğini@_XaNDeR_

dediğiniz gibi teknosa daha iyi bir fırsat gibi duruyor. bende sıcak baktım.
    hafta sonuna kadar daha iyi birşey bulmazsam alıcam.
  • Hdmi girişi ve çıkışı olan müzik dinleme amaçlı bir model önerir misiniz?
  • Optik ile Hdmi bağlantı arasında fark oluyor mu ?
    400 TL civarı sadece las450h de hdmi çıkışı var.Lg nin çoğu modeli optik bağlantılı.

• Kalite farki yok da benim laptop da sadece hdmi var o yuzden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    Tv ye optik bağlantı yapınca bağlı olan digitürk vs cihazlardan ses alınabiliyor dimi ?Sadece las450h de hdmi var oda sadece teknosa da bazı mağazalarda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: sonic35

Tv ye optik bağlantı yapınca bağlı olan digitürk vs cihazlardan ses alınabiliyor dimi ?Sadece las450h de hdmi var oda sadece teknosa da bazı mağazalarda var.

Aynen sesi alirsin sorun olmaz.

Ben bi bakayim dedigin modele.

Teknosa ya las450h yi sordum bazı mağazalarda birer tane varmış teşir ürünü olabilir dedi kapalı kutu zor bulursun dedi.

• Anladım hocam. N11'de var ama fiyatlar biraz yüksek gibi.

Olmadı yeni modelleri beklerim.

Yalnız LG neden daha çok tercih ediliyor? Ses daha mı temiz acaba?

Dts olmaması sizin için önemli değilse philips ht2153-2163 de bakabilirsiniz hdmi cikisi var.

Bulabilirsen lg nb 5540 bul. Hdmi dts usb 3D profesör 4.1 kanal hi-fi ses Vs...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.