Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
15 Misafir (4 Mobil) - 11 Masaüstü4 Mobil
5 sn
40.557
Cevap
596
Favori
1.966.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün teknosa web sayfasında outlet bölümünde Lg bb5520a soundbar bar gördüm, özellikleri baya iyi duruyordu biraz forumda araştırma sonucu çok iyi olduğuna kanaat getirdim.

550tl fiyatı vardı sepete ekleyince 495 tl oldu, aldım bitane. Umarım pişmanlık yaratmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda bende samsung hw h551 soundbarimi aldim ancak kutu icerinde sadece 3.5 mm jack çıktı 1000 liralik sistem al icinde ne bir optik nede hdmi olmasin.Neyse sisteme gelince acayip güçlü bir alet ancak 3.5 anolog jacktan midir bilmiyorum öyle efektlerle dolu surruond ses yok odun gibi cikiyor.Birde hdmi alip denicem ama ilk görüşüm bu aletlerin hic bir zaman profosyonel ev sinema sistemi olamicaklari yönünde.

• Bende LG LAS650M alarak soundbar dünyasına girdim arkadaşlar.

Cihaz tek kelime ile muhteşem ses inanılmaz net görüntüsü çok güzel şuan çok memnunum sitede oldugum için daha 25 in üzerine cıkamadım seste o bile yıkıyor evi

Cihaz hakkında soru sormak isteyen olursa yardımcı olabilirim.
  • MARCO kullanıcısına yanıt
    peki hocam efektler falan nasil 5+1 hissi verebiliyor mu?

onun disinda kutudan hdmi ve optik kablo çıktı mi.merak ettim benim.samsungtan cikmadi da

• quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

quote:

Orijinalden alıntı: f1colic

Arkadaşlar merhaba,

Aşağıdaki kampanya için ne dersiniz? LG LAS650 veya 750 soundbar ile bir adet H3 hoparlör alırsanız ikincisi bedeva. Aynısını Mediamarkt mağazalarında da yapıyorlar (sanırım fiyatlar biraz daha düşük). Hatta bunu yabancı sitelerde de gördüm. Global bir kampanya herhalde.

Bu hoparlörleri hem soundbar ile entegre ederek ev sineması olarak hem de ikisini birbirine eşleştrip stereo müzik sistemi olarak kullanmak mümkünmüş. Fakat ses kaliteleri nasıldır bilmiyorum. Fikri olan var mı?

Sanırım LAS750 ile olan seti alacağım. LAS 650vs750 arasında biraz özellik farkı ve 750'de daha güçlü sub var.

http://www.teknosa.com/urunler/119969704/lg-las750m-360w-4-1-soundbar-ev-sinema-sistemi1-10

http://www.teknosa.com/urunler/119969703/lg-las650m-320w-4-1-smart-soundbar-ev-sinema-siste

Merhaba,

Aynı şekilde Teknosa kampanyasından aldığım LAS750M (HS7) + NP8340 (H3) + NP8340 (H3) sistemini LG 55EC930V TV ile bir süredir kullanıyorum. Model kodlarını açık açık yazdım ki bir şekilde birileri o kelimeleri kullanarak arama yaparsa bulabilsin. HS7 ve H3 olarak devam edeceğim. Çok uzun süre olmadı ama tecrübelerimi paylaşayım. Öncelikle bu ürünleri birbirine bağlamak için iOS ya da Android bir sistemden LG'nin "Music Flow Player" uygulamasını indirmek ve kullanmak zorundasınız. 3 ürünü de adım adım uygulamaya tanıttıktan sonra (HS7 bazen ilk olursa tanımıyor/bulmuyor, böyle bir sorun olursa önce H3'leri sonra HS7 eklerseniz sorun olmaz, aklınızda olsun.) Bu şekilde 3 ürünü Surround ya da Group yapabiliyorsunuz. Ben Surround kullanıyorum. Evinizdeki Wireless ağı kullandığı için networkte çok yük varsa (download/upload gibi) arka H3'lerin sesleri kesintiye uğruyor, takılma yapıyor, sebebi budur. (H3'lerin arkasındaki Ethernet girişini kullanarak CAT5 kablo ile bağlarsanız bu sorun olmaz, kitapçığında tam performans için en az bir ürünün CAT5 kablo ile bağlı olması gerektiği yazıyor ama ben o şekilde kullanmak istemiyorum.) Sonraki aşama bunları TV'ye bağlama aşaması, burada da "Sound Sync" yani LG TV'niz varsa birbirlerine kablosuz BT bağlantıyı seçerseniz anlamsız şekilde arka H3'lerde ses 500 ms yakın geç geliyor ve bunun ayarlarla çözümü yok max 300 ms izin veriyor. Bu sorunun çözümü de TV'ye BT (Sound Sync) değil de ürünün yanında gelen çok şık ve ince Optik kabloyu kullanarak bağlamak, bu şekilde Optik kablo ile bağlayınca sesler aynı zamanda geliyor. Sonrasında Sound Level ile ilgili sorunlar oldu, arka H3'ler ile ön HS7'nin ses seviyelerini farklı ayarlamak isterseniz (mesafeden dolayı bu gerekebiliyor) her ürünü kendi üzerinden yapmalısınız, HS7'nin kendi kumandasını kullanınca sadece SoundBar'ın sesi değişiyor ama TV kumandası ile tüm sistemin ses seviyesi ayarlanıyor. Doğru ayarı yapmak için hem HS7'nin kumandasını hem de H3'lerin üzerindeki digital ses seviyesini istediğiniz gibi ayarlamalısınız. Doğru ayarı yaptıktan sonra TV ye da Receiver'ınızın ses ayarını kullandığınız sürece ses seviyesi ayarları bozulmuyor hepsi aynı seviyede artıp azalıyor. Ayrıca App üzerinden parcaların üzerindeki LED ışıklarının ve uyarı yazılarının görünüp görünmemesini kontrol edebiliyorsunuz, tavsiyem LED kalsın (her zaman bağlantı durumunu görmek için) ama o büyük yazıları 3 saniye görünüp kaybolacak şekilde ayarlayın yoksa karanlıkta TV'nin altında anlamsız bir ışık kaynağı oluyor ve çok rahatsız ediyor. Cihazlarınzı birbiri ile bağlantıda iken hepsinin LED'i yeşil yanar (kapalı bile olsalar) yeşil görüyorsanız ayarlar bozulmamış demektir, kırmızı ya da beyaza dönmüş ise elektrik falan kesilmiştir ya da modeminiz kapatılıp açılmıştır. Bu durumda yeniden App üzerinden hepsini konfigüre etmelisiniz.

Şimdilik tecrübelerim bunlar, bu fiyata (1699 TL. - ben 500 TL. hediye çeki kullanarak almıştım, onun için beni fazlasıyla tatmin etti-) tüm sistem alınır mı derseniz, gönül rahatlığı ile alınır diyemem fakat doğru ayarlandığında ve çalıştığında H3'lerin kullanımı gerçekten çok keyifli oluyor ama biraz meşakkatli. Ses kalitelerinde herhangi bir sıkıntı yok. H3'ler tek tek ya da kendi aralarında grup/Stereo olarak da kullanılabiliyor. Evinizin herhangi bir noktasından bu cihazlarla bağlantı kurup müzik dinleyebiliyor olabilmeniz çok güzel, sadece elektrik kablosuna ihtiyaç duyuyorlar. HS7 ise tek başına gerçekten çok iyi bir ürün, parasını hak ediyor.

Sorularınız olursa elimden geldiği kadar yanıtlamaya çalışırım...

Teşekkürler,

Hicks

Merhaba,

Yukarıda bahsettiğim sıkıntıların tamamı son çıkan güncelleme ile çözüldü ve ürün şu an sorunsuz bir duruma geldi. Bu halini kesinlikle herkese tavsiye ederim. Bir çok farklı senaryoda kullandım ve hepsinde sorunsuz çalışıyor.

Bilgilendirmek istedim...

Teşekkürler,

Hicks

• Cihazda 6 tane ses efekti var müzik için ayrı film için ayrı bas ve tiz için böyle ayrı şeyler var şuan için youtube dan müzik dinliyorum ve ps4 oyun oynuyorum daha dts bluray film izleme fırsatım olmadı o zaman tam anlamıyla anlayacam hocam 5+1 hissiyatını cihazın.Ama müzik ve oyun da çok iyi.

Kutudan optik kablo cıktı hocam onla zaten tv ye bagladım tüm cihazlardan ses alabiliyorum.Cihazın arkadasında optic, hdmi in, hdmi out, 3,5mm jack girişi ve Lan girişleri mevcut.

Hayırlısı olsun sizinde hocam.
  • Hicks kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar bende HS6 aldım geçenlerde.Şöyle birşey soracam size optik kablo ile bağlı cihaz karanlıkta ön led panelde sürekli optical yazıyor dediğiniz gibi belirli bir süre sonra göz almaya başlıyor bunu kapatmanın yolu tam olarak nerden yapacaz yardımcı olurmusunuz ? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARCO -- 20 Nisan 2016; 12:48:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MARCO

Hocam merhabalar bende HS6 aldım geçenlerde.Şöyle birşey soracam size optik kablo ile bağlı cihaz karanlıkta ön led panelde sürekli optical yazıyor dediğiniz gibi belirli bir süre sonra göz almaya başlıyor bunu kapatmanın yolu tam olarak nerden yapacaz yardımcı olurmusunuz ? Teşekkürler.

Merhaba,

Bu ürünün bazı özelliklerini kontrol etmek için iOS ya da Android bir sistemden LG'nin "Music Flow Player" uygulamasını indirmek ve kullanmak zorundasınız: App içinde Speakers menüsünde:

Auto Display On/Off – Turns on or off Auto Display function.

Teşekkürler,

Hicks

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 20 Nisan 2016; 14:03:01 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MARCO

Merhaba,

Bu ürünün bazı özelliklerini kontrol etmek için iOS ya da Android bir sistemden LG'nin "Music Flow Player" uygulamasını indirmek ve kullanmak zorundasınız: App içinde Speakers menüsünde:

Auto Display On/Off – Turns on or off Auto Display function.

Teşekkürler,

Hicks

Teşekkürler hocam dün android marketten indirdim ama fazla kurcalamamıştım akşam dediğiniz ayara bakacam tekrardan sağolsun.

• Selam,
    İyi ki satmamışsınız. Ben de sizi son güncelleme ile ilgili bilgilendirecektim ama sattınız diye düşünerek vaz geçtim.
    Yeni güncelleme ile ilgili olarak speakerlar kombine edilince bazen yeşil yerine pembe gibi bir renk geliyor, bunun sebebini biliyor musunuz? Ben güncelleme ile gelen sıkıştırma seçeneği aktifse çalışıyor diye düşündüm ama emin değilim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: supersonicbluepearl

Selam,
    İyi ki satmamışsınız. Ben de sizi son güncelleme ile ilgili bilgilendirecektim ama sattınız diye düşünerek vaz geçtim.
    Yeni güncelleme ile ilgili olarak speakerlar kombine edilince bazen yeşil yerine pembe gibi bir renk geliyor, bunun sebebini biliyor musunuz? Ben güncelleme ile gelen sıkıştırma seçeneği aktifse çalışıyor diye düşündüm ama emin değilim...

Çok teşekkürler, gerçekten iyi ki satmamışım diyorum şu an çok memnunum. Surround mode'un rengi değişti, direk pembe geliyor artık yeşil yerine...

• Hicks kullanıcısına yanıt
    Aslında bazen pembe bazen yeşil oluyor işte. Ben de anlayamadım neye göre değişiyor...
  • quote:

Aslında bazen pembe bazen yeşil oluyor işte. Ben de anlayamadım neye göre değişiyor...

İlginçmiş, update'ten sonra bende hiç yeşil olmadı, hep pembeydi ve 1 kere bile kopmadı, elektrik bile kesilse kendi otomatik bağlandı... Surroung yerine Group denedin mi hiç, onda yeşil olmasın?

Durup dururken pembe surround mode da iken kendi kendine surround mode'da yeşil olup sonra yine hiç bir şey yapmadan pembeye mi donuyor?
  • quote:

quote:

İlginçmiş, update'ten sonra bende hiç yeşil olmadı, hep pembeydi ve 1 kere bile kopmadı, elektrik bile kesilse kendi otomatik bağlandı... Surroung yerine Group denedin mi hiç, onda yeşil olmasın?

Durup dururken pembe surround mode da iken kendi kendine surround mode'da yeşil olup sonra yine hiç bir şey yapmadan pembeye mi donuyor?

Ya yeşil yanıyor ya da pembe.
    Eve gidince tekrar bir deneyebilirim. Genellikle ben sadece soundbar kullanıyorum. Film veya dizi izlerken surround yapıyorum (uygulamadan soundbar'a surround için H3'leri bağlıyorum ve sağ sol diye atıyorum).
    Kopma çok az var hala (benim modem biraz uzakta, modem yakında ise hiç kopma olmuyor) ama elektrik kesintisi sonrası ağı unutma artık yok haklısınız.
    Farkettiyseniz artık güncelleme ile birlikte otomatik sıkıştırma seçeneği geldi sanırım kopmaların önüne biraz böyle geçildi.

• quote:

quote:

quote:

Ya yeşil yanıyor ya da pembe.
    Eve gidince tekrar bir deneyebilirim. Genellikle ben sadece soundbar kullanıyorum. Film veya dizi izlerken surround yapıyorum (uygulamadan soundbar'a surround için H3'leri bağlıyorum ve sağ sol diye atıyorum).
    Kopma çok az var hala (benim modem biraz uzakta, modem yakında ise hiç kopma olmuyor) ama elektrik kesintisi sonrası ağı unutma artık yok haklısınız.
    Farkettiyseniz artık güncelleme ile birlikte otomatik sıkıştırma seçeneği geldi sanırım kopmaların önüne biraz böyle geçildi.

Ben devamlı Surround kullanıyorum, belkide onun icin full compression yapıyor. Gerçi boşta ya da stand by durumunda iken de pembe, bilemedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 20 Nisan 2016; 17:24:55 >

• Herkese merhaba ıkı urun Arasında kararsız kaldım LAS355b mi NB2540a mi ikiside lg nin hangısıni sipariş vermeylim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, samsung marka led televizyonum var şuan logitech x540 hoparlor modelini 3+1 şeklinde kullanıyorum iki rear hoperlere kablo uzatmak istemediğim için bağlamadım. X540ın optik çıkışı olmadığı için kulaklık çıkışından bağladım ses gayet güzel sorunum yok fakat ekranda ses açıp kaparken çıkan kulaklık simgesine kafayı takıyorum bazen.

Optik çıkıştan bağlayıp ses almak istiyorum. Bunun için playvision var ve fiyatı 200tl bu kutu sistemimi optik kabloyla bağlayabilecek. Kulaklık girişinden bağladığım için sistemi, hassas ayarlarını yapamıyorum sistemin tv izin vermiyor. Playvision ile birlikte bu sorunumda ortadan kalkmış olacak

FAKAT, playvisiona 200tl verene kadar dolby digital, surround ses özellikleri olan samsung soundbarlarından birini tercih edebilirim. Özellikle samsung j355 modelinin şuan teknosada 399 gibi bir fiyatı var.

Sizce 200tl ye playvision almak mı mantıklı? yoksa, 399tl ye sound bar mı tercih etmeliyim? buna değer mi? logiteche göre daha iyi ses alır mıyım? ekstra vereceğim 200tl nin hakkını vermiş olur mu?

Kısaca x540

• Merhaba. Arkadaşlar
    Dün vatandan las 450h aldım 299tl teşhir.
    Kapalı kutu hiç biryerde yok.
    Ne vatanda ne teknosada.
    Topkapı vatandan.
    Kısmetime tertemiz çıktı.normalde 500 550 tı civarı.n11 de falan.
    Bi araştırtır bu modeli .
    Yok yok.
    Hdmi usb herşey.
    Sesmi?
    Mükemmel.

• GnCfNrLi kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun güle güle kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARCO -- 23 Nisan 2016; 16:30:08 >
  • Selam,
    Yeşil Led gruplama için, pembe/mor renk Led ise surround (5.1) ayarının yapıldığını ifade ediyor
    Youtube videolarındaki test sampleları her zaman 5.1 ses vermiyor, sanıyorum internet hızınıza göre ayarlama yapılıyor.
    Cihaz 5.1 çalışıyor mu diye anlamak için istediğiniz medyayı açtıktan sonra kumandadan info tuşuna basarsanız altta örneğin de 3/2 1 yazıyorsa Dolby digital 5.1 ses alınıyordur. Pcm 2.00 yazıyorsa demek ki kaynak 5.1 ses vermiyor.

Bugün biraz kurcaladım, farkettiğim şeyleri paylaşmak istedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.