Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40.597
Cevap
596
Favori
1.968.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LG LAS950M yoksa htl 9100 hangisi alınır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuribaras

LG LAS950M yoksa htl 9100 hangisi alınır?

Selamunaleykum hocam

Philipsi dinlemedim . Kalitelidir muhakkak. Kenarları çıkıp surround olarak kullanılabiliyor ama nedense LG bana daha tercih edilebilir geliyor. Dümdüz , kaba ama dinlediğim kadarıyla sesi güzel ve güçlüydü. Gerçi LG icin de 8350 idi herhalde ayrı surround hoparlorleri alınabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuribaras

LG LAS950M yoksa htl 9100 hangisi alınır?

9100 ü neden sattın hocam :)
    bence 9100 alınır
  • onuraycan O kullanıcısına yanıt
    H. OLSUN KACA ALDINIZ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cocainer

quote:

Orijinalden alıntı: albaycan_19

Merhaba forumcular. LG mağazadan bir akrabaya 43 uf 6807 4k TV aldık. Fiyat 2200 TL. Satıcı TV alana soundbar yarı fiyatına dedi. Fakat elinde 3 model varmış. Ve fiyatları çok fazla söyledi.
    las 450 1000 TL yarı fiyatı 500'e
    Las 453 800 TL 400e
    2540 500 TL 250'ye geliyor.
    En çok aklıma yatan 220 wat ve usbli olması sebebiyle las 450 .nette 550-600 civari fiyatları var las 450nin.sizce almalimiyim. Ve hangisini onerirsiniz.
    Sizce almalimiyim.Televizyonum 42 lm 660 s.

Merhaba,
    O satıcıya iyi dileklerimizi iletin.

LAS450H şimdi baktım sizin için 445 TL n11de.. 1-2 indirim kuponu ile (donanımhaber ölücü team ) 400 üstüne pek çıkmaz.

Edit : 43UF6807 model TV ise 2100 TL aynı sitede kupon olayına girmiyorum..

• Satılık Yamaha YSP-5100..

Yamahanin en üst model soundbarı.

Tv nin altına yuksek geldigi için satiyorum..
  • Oturma odam 16 m2. Philips 42 6877 led tv ve vb. cihazlarımı bağlayabileceğim bir soundbar arayışındayım. Araştırmalarım sonucu LG LAS 650M ve LG LAS 750H modelleri arasında kaldım. Kullanan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum...
  • MUHENDIS34 M kullanıcısına yanıt
    illa lg olmak zorunda mı? fiyat aralığınız nedir?
  • Satılık İki adet LG NP8340 kapalı kutu..

Pazarlıksız adet 250 tl..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuribaras -- 10 Mart 2016; 17:11:35 >
  • Arkadaşlar, LG 55UF830V televizyonum için soundbar arıyorum,

ilk başta LG NB3530A modelini düşünüyordum ama üretim yılı 2013 falan sanırım ve bilmiyorum doğru bir mantık mı ama daha yeni bir versiyon daha iyi olabilir diye düşünerek LG LAS550H modelini de incelemeye aldım.

LG NB3530A modeli epey övülmüş forumda ancak LG LAS550H ile ilgili hiçbişey bulamadım, kullanan eden var mıdır? Siz olsanız hangisini seçersiniz?

Ve ortalama 400-600 TL civarı (temiz ikinci el dahil) öneriniz ne olurdu?

Şimdiden ilginiz için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karavol

Arkadaşlar, LG 55UF830V televizyonum için soundbar arıyorum,

ilk başta LG NB3530A modelini düşünüyordum ama üretim yılı 2013 falan sanırım ve bilmiyorum doğru bir mantık mı ama daha yeni bir versiyon daha iyi olabilir diye düşünerek LG LAS550H modelini de incelemeye aldım.

LG NB3530A modeli epey övülmüş forumda ancak LG LAS550H ile ilgili hiçbişey bulamadım, kullanan eden var mıdır? Siz olsanız hangisini seçersiniz?

Usta, aynı televizyonda las 750'yi kullanıyorun,çok memnunum,her şeyi ile tam uyumlu,tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar Bose® - CineMate® 15 tarzı daha kompak fiyatı cazip sounbar alamak istiyyorum. Malum bu marka 2500 TL'den başlıyor. Esas nokta kaliteli ve mümkün olduğunca kopak olması gerekiyor... Gördüğünüz bildiğiniz bir marka model varsa paylaşırsanız sevinirim.
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Birde fotoğrafta gördüğünüz gibi direk TV üzerine Sounbar asma aparatı var ama başka görsel göremedim. Elinde mevcut olan varsa bilgi verip görsel paylaşırsa sevinirim.
    Bu mesaja eklenen görseller:

• quote:

Orijinalden alıntı: karavol

Arkadaşlar, LG 55UF830V televizyonum için soundbar arıyorum,

benim de aynı fiyat aralığında soundbar tavsiyesine ihtiyacım var. philips 55" televizyonumun sesini kalitesiz buluyorum. neredeyse 2 günde bir film izliyorum. sadece film izlemek için kaliteli ses veren bir sisteme ihtiyacım var.

500-600 liralık öneriler benim için de çok faydalı olacak. yardımlarınızı bekliyorum.

• _XaNDeR_ kullanıcısına yanıt
    öncelikle 500-600 tl'lik soundbarlarla gerçekten kaliteli ses alamazsınız. bence soundbarların çoğu tvden gelen sesi yükseltip biraz daha ayrıntı veriyor. o fiyat aralığı ne yazık ki kalite sunamıyor. denediğim modeller içerisinde philips htl 5140 modelini daha çok beğendiğim için aldım. ama neredeyse başka sebeplerden hiç kullanamadım. onu önerebilirim.
  • samonite S kullanıcısına yanıt
    hocam denediğim modeller arasında onkyo ls3100 modelini çok beğendim. gerçekten güzel ve temiz sesi var. fiyatı da denediğim zaman 2000tl civarıydı. harman kardonun sb26 modeli de güzel ses veriyor ama ben yine de onkyo diyorum.
  • cokoy kullanıcısına yanıt
    Usta haklısın da parası çok fazla gelir bana tv'den sonra, ikinci eline de rastlamadım, sen de pek satmak ister gibi değilsin :)

O yüzden şöyle en fazla 500-600 TL vereceğim bir ürün arıyorum, ikinci el de olur ama almışken kaliteli bir sesi olsun işte..
  • Şöyle bir okudum forumu ama sanırım soundbar sankş ses kalitesi arayan değilde TV'sinin hopalörü bozulan kişilerin alması gereken bir cihazmış gibi bir intiba oluştu bende :D Arkadaşlar şimdi bende LG LA serisi bir TV var. Ben yaklaşık 500-800 TL arası bir soundbar alsam bu benim normal TV'den farklı bir ses vermeyecek mi? Veya ses farkı dikkate değer olmaz mı?
  • Heves ettim Yakin zamanda Lg Nb 3540 aldim (320 watt). Daha önce soundbar kullanmadığım için ses kalitesini kiyaslama yapanayacagim. Ama 60 wattlik minton 5+1 den sonra bayagi iyi geldi bana. İş güçten ve evdekilerden tam olarak da deneyebilmis degilim. O fiyat aralığında alınabilir bir alet olduğunu söyleyebilirim. Bir de yeni modeli las 550 var o fiyatlara yakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samonite S kullanıcısına yanıt
    ses kesinlikle farklı olur ama kaliteli 5+1den aldığın performansı alamazsın.
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.