Keşke sony zf9 ile lg sn11 i kıyaslayabilecek bir tecrübe olsa. |
SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (868. sayfa)

-
-
Ne acidan merak ettiniz bu karsilastirmayi? Ikisi ayni klasmanda ve ozellikte cihazlar degil. Sn11 her sekilde, her karsilastirmada ustun gelecektir. Farkli bir modelden bahsediyorsaniz ona gore yorum yapabiliriz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mode pek konusulmadi konuda.
sn11r trendyolda indirimde
https://www.trendyol.com/lg/sn11r-7-1-4-kanal-770-w-dolby-atmos-soundbar-p-96695253
-
quote:
Orijinalden alıntı: aygnhkkt
JBL 4k 5.1 soundbar kullanan veya kullanmış olan varmı nasıl bir cihaz ?Daha geçen gün bir arkadaş arka hoparlörlerin bataryasının kısa sürede öldüğünden bahsediyordu, iyi araştırın derim almaya niyetiniz varsa.
-
4 k ayri bir model. Hoparlorleri ayrilmiyor.
Sn11r kullanan arkadaşlar surround hoparlörleri nasıl konumlandırdı?
Duvar askı aparatı ile ne kadar yükseğe takılmalı ve birbirlerine bakacak şekilde mi yoksa tv’ye doğru bakacak şekilde mi konunlandırılmalılar?
quote:
Orijinalden alıntı: atom-karınca
Hocam zaten stereo çıkışli bı sistem. 3 stereo çıkışı aparatla teke indirip TV nin kulaklık çıkışına taktım. Bu şekilde ne kadar performans alınabilir ki zaten? Bas konusunda memnunum ancak kalite bi ses yok maalesef.
Bahsettiğiniz Grundig gsb 950 mi?
Alıntıları Gösterevet grundig.
1) grundig gsb 950
2) lg sn5y/sl5y
3) samsung t650
4) lg sn4
benim 2000 tl bandında önerebileceklerim çok tecrübeli olmasam da deneyimlerim ve araştırmalarıma göre sırasıyla bunlar hocam.
gsb 950'den memnunum. forumda gsb 950 konusu var biten sıcak fırsatlar bölümünde. orda baya detaylı inceleme gibi mesajlarım vardı.
-
Arka kitler için 1500 lira istiyorlar, bu parayı vermeye değer mi hocam? Q70t soundbar var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Değer hocam -
Değer ama takibe alın, acil ihtiyaç olmadığı için en uygun fiyatı beklenebilir. 1000 ile 1500 arasında değişen fiyatlarda satıldı. Bazı ithalatçı firmalar ara ara getiriyorlar. Biri de şu, aranıp sorulabilir: boss bilgisayar
Samsung SWA-8500S 2.0 channels 80 W Universal Black AC 54 Whttps://www.bossbilisim.com/samsung-swa-8500s-2.0-channels-80-w-universal-black-ac-54-w-50649
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hocam bunu sepetime ekledim tam alacaktım sonra dedim soundbar gelsin öyle alayım, 1 gün sonra soundbar geldi artık alayım bu sefer derken stok bitmiş 1 günde :)
Bu arada 2021 model olan 9100s var amazon.com da herşey dahil 2.000'e geliyor. 2021 model tv ve soundbar geldiğinde, Samsung tr bunu da getirir mi acaba?
amazon.com
Samsung | SWA-9100S | Wireless Rear Speaker Kit | 2021https://www.amazon.com/dp/B08XYFSND4/ref=cm_sw_r_cp_apa_glt_fabc_C0ZVBAZ7WEHQ7J4B8CV4
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
Bugün T650 kurulum yaptım, benim için fazlasıyla yeterli gece olduğu için çok açamadım, kaynağa göre ses çok değişiyor, kaliteli dts vb filmlerde gümbür gümbür, sesler çok iyi.
Model numarasi daha yeni.olmasi daha iyi oldugu anlamina gelmiyor. Soundbariniz ile uyumlu olmayabilir. Uyumlulugunu kontrol ederek almalisiniz.
Samsung Q70t için swa 9000s öneriyor ama 8500s de uyuyormuş, 9100 için mail attım daha dönmediler. Aralarında ne fark var anlamadım zaten.
arkadaşlar gsb 950 , baya uzun zaman (1.5 ay) sonra ilk defa indirime girdi amazon'da . 1997'den 1797'ye düşmüş. bu modeli düşünen varsa değerlendirsin derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterWhite00 -- 8 Mayıs 2021; 3:17:50 > -
Merhaba, uzunca bir süredir konuyu takip ediyorum ancak pek yorumlarda geçmediği için üstadlara sormak istedim. Muhtemelen yıl sonuna doğru satın almasını yapacağım ve tercihim TV tarafında SONY nin 2021 model XJ serisi olacak. Gelirse TR ye Sony X95J de önceliğim.. TV deki kullanım amacı ise karma.. Yani evet zaten PS5 im var.. takılı olacak ve aynı zamanda Netflix vs izlenecek. Bu noktada henüz kesin karar vermesem de, Box tarafında tercihim Apple TV 4k nin geçen hafta duyurduğu model olacaktır. Geleyim asıl soruya.. Elbette sistem için muhakkak bir SOUNDBAR alacağım.. bu noktada da tercihim. SONY HT-ZF9.. Çok detaylı incelemesem de, bu soundbar ın, TV ile aynı marka olmasının yanı sıra, tüm yeni teknolojileri destekliyor olması ilgimi çekiyor. Arka hoparlör almayı en başta düşünmem gibi geliyor.. Ancak belirttiğim Soundbar ile ilgili hiç yorum yapılmıyor olması kafama takıldı. LG nin SK10Y sini 2 sene kullanmış biri olarak, anakart sorunu yaşayıp sonra parça getirtemeyip satmak durumunda kaldım, birazcık canımı sıktı bu durum.. Belirttiğim SONY Soundbar ile ilgili görüş rica edebilir miyim? Varsa eksiği, gediği konularında tespitleri olan var mıdır? Şimdiden çok teşekkür ederim, yorumlar için..
-
Yeni apple tv nin eskisinden farklı olmadığı söyleniyor yani amaç stream ise ok ama harici medyalarda atmos desteği olmadığından üzer sizi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 8 Mayıs 2021; 12:9:8 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X