Sorun digiturk kutusunda. Konuda bircok defa yazildi, hatta sorunsuz cihaz modeli de yazildi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (862. sayfa)

-
-
Her ikisi de sıfır kapalı kutu Samsung Q70T ve SWA-8500S kit kapalı kit olarak satışa koydum. İlgilenen olursa ilanıma bakabilir.
https://forum.donanimhaber.com/silinebilir--148857408
SADECE BUGÜN (28 NİSAN 2021) 3900TL'YE SATILIKTIR. İlgilenen olursa iletişime geçebilir.
-
-
-
-
smarthings uygulamasıyla güncellemedim ama yine görmedi ya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tv'ye hdmi dan bagli olan tum cihazlari cikaratak deneyin. Bir cihaz kesiyor olabilir. Tv'nizin markasini anlayamadim ama arc baglanti protokule ozel menu olabilir onu da axmaniz lazim. Samsungta hdmi cec ismi bu protokolun. Menuden acilip kapaniyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung tu8000 tv modeli. bi üstteki attığım fotoda ki şey sanırım orda hdmi cec açık. ama dediğiniz hdmi leri söküp deneme olayı mantıklı 3 tane hdm bağlı. gece eve gidince denicem teşekkür ederim inşallah ondandır
Merhablar,
lg sn4 alınmıştır.
saygılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30A640B69 -- 12 Mayıs 2021; 15:55:1 > -
Sizin aradiginiz ses tam nasil? 2.0 soundbarlardan dolby ses (cok kanalli dediginizi varsayiyorum) alacaksiniz ama soundbar gelen cok kanallari 2 kanala indirgeyecek. Tv'nin sesinden belki daha dolgun ses olacaktir ama dolby sesin alameti farikasi bol hoparlor olmasindan gecer. Bariniz 3.1, arkaya iki fiziki hoparlor (uyumlu modeller icin konusuyorum) almadiktan sonra "verim" almak hayal olur. En kotu ihtimalle 3.1 cikis olan barlara yonelirseniz; cok kanalli sesin dip frekansi subwoofera , diyaloglar olmasi gerektigi gibi merkeze gider, sadece cevresel aeslerden mahrum olursunuz.
Saygilarimla.
Arkdaslar birkacgundur q800t nin subwoofer ile ilgili paylasimlarda bulunuyordum burdaki yardimci olan herkese oncelikle tesekkur ediyorum..fakat bugun yaptigi testte burda bircok yanlis bilgi verdigimi gormusum simdi bu bilgileri duzeltiyorum..
@eiskent hocamin tavsiyesi uzerine subwooferi soundbardan kestim ve birde ne goreyim o gumbur gumbur inleten soundbar sut dokmus kediye dondu ince bir ses tizler bass yok cok kotu oldu :) ben diyordumki sub olmasada olurmus diyordum ama yanlis subsuz soundbar olmazmis :) simdi olay su sekilde sanirim..samsung q800t subwooferi ayni zamanda soundbari besliyor yani aslinda bir el bombasi attiginizda ana patlama sesini sounbara gonderiyor derinden gelen sesi de kendi cikariyor..bugun yaptigim testte bunu farkettim..subwoofer hem soundbari hemde kendini besliyor..bass seslerini siundbara iletiyor kendide derinden buna destek oluyor..gereksiz yere bam bam patlamiyor..bunuda bu sekilde ogrenmis oldum :)
-
tamamdır gece işten dönünce denicem hocam 👍
oncelikle eiskent hocamiz ne diyorsa dogrudur hocam :)
bu dogru yani, subwooferli soundbarlarda subwooferi devreden cikarinca soundbarlar cok ciliz kaliyor. ama yine de t650 ve t450den yola cikarak, samsung soundbarlarin subwooferlarinin dusuk frekansli bass tonlarini uretmede yetersiz oldugunu dusunuyorum. tabi bu durum benim muzik zevkimden kaynakli. bi baskasi buna takilmayabilir. buna takilmayan biri icin samsung soundbarlar genel anlamda iyidir :)
Sony xh90 tv ile beraber sony htg700 soundbar almayı düşünüyorum. Kullanan yahut sesini bilerek ondansa şu daha performanslı diyebileceğiniz var ise değerlendireyim ? -
halloldu çok teşekkür ederim
evet o yüzdenmiş hallettim çok teşekkürler
Rica ederim. Ancak bir sure sonra yine arc gecislerinde sorun olabilir. Bazi cihazlarin uyumu problem yaratiyor. Problemli cihaz acildiktam sonra yine arc gecisi olmazsa mecburen ya soundbara baglayacaksimiz ya da hdmi kablosunu cikaracaksiniz.
Saygilarimla.
Arkadaşlar uzun süredir yazmıyordum yazmak istedim.Bu konuda çok fazla Sn11 konusu dönmeye başladı.Diğer soundbarlar biraz gündem dışı kaldı.Bazen arkadaşların yazdığı ama hep onda arka kolon yok diyerek biraz da haksızlık yaptıkları Sony Ht g700 soundbar kullanıcısı olarak yorum yapmam şart oldu.Tabii ki ben de isterim ki 5000 tl fiyatı olsa Sn11 almak fakat ben bu soundbarı 2700 TLye aldım.Yaklaşık 4 aydır kullanan biri olarak çok memnunum.Tabii ki anfi+daha önce kullandığım Polk tl 1600 sistemi arıyorum.Fakat sürekli min 50 gb 4k dolby atmos true hd veya Dts x formatlı film indiren biri olarak bu sistem kesinlikle fiyat performansda olağanüstü.Sub gayet tok ve kararlı sesler vermekte.25-27 metrekare bir salon için oldukça yeterli.Bu ekonomik ortamda çok fazla para harcanmalı mı sorusu önemli.Bu soundbarın en iyi kotardığı nokta sanal da olsa surround ve atmos efekti yaratması.Tabii ki bu real kolonlar gibi bir his değil.Ama siz çevreleyen bir ses hissediyorsunuz.Bluetoothdan bağlantıyı kastetmyorum.Bende nvida shield 2019 var.Bence üzülerek söylemeliyim ki bu ürünü kullanmak olayı çok değiştiriyor.2.elleri bile çok yüksek olsa da tavsiye ederim.Dün görünmez adamı izledim geçen hafta Godzillavskong.Gerçekten şiddetle tavsiye ediyorum.Ama derseniz ki ben 4500-5000e arka kitleriyle çözerim o başka durum.Sony gerçekten çok kaliteli sesi duyduğunuzda anlayacaksınız.Almayı düşünen arkadaşlar eğer 2800-2900 arası bir fiyata yakalarlarsa mutlaka alsınlar
-
üstad konunun sn11 döndü denmesinin sebebi bana göre sn11 kullanan arkadaşların daha aktif yorum yapmaları ve tercih edilen bi sistem olması. son zamanlarda samsung lada ilgili yorumlarda sorularda gelmeye başladı bilgisi olan arkadaşlar cevaplıyor. bizde kullanmayanlar okuyor ve bilgimiz oluyor keşke diğer modelleri kullanan arkadaşlarda katılsa. ama genelde sadece ilk aldıklarında ve sorun olduğunda yorum yapılıyor. sonrası yok. bu konuda media playerla ilgili tv ler ile ilgili, ses formatları vs gibi konularda konuşuluyor. yani aldığımız ürünler ile tam anlamıyla bi izleme keyfi alınması için bildiklerimizi paylaşıyoruz. yani sadece sn11 konusu değil. farklı ürün paylaşımı olması bizim içinde güzel ilerde gerekli olursa bilgi sahibi olmuş oluyoruz inşallah bundan sonra farklı ürünler ile ilgili daha çok paylasım olur. sizde ürünün performansıyla ilgili yorumlarınızı eksik etmeyin. teşekkür ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X