< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (859. sayfa)

-
-
hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
SONY HT-XF9000 soundbar arıyorum. Satan varsa iletişime geçebilirse sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
üstad sorunu tam anlamadım hangi konuda raharsız oldunuz. bide atmos olarakmı yoksa netflixden mi izlediniz.
ama o filmle ilgili bende sıkıntı yaşadım müzik sesleri çok yüksek çıkıyor. bence filmin kaydıyla alakalı sunun için diyorum ilk çıktığında vsx 921 avr ile 7.1 truehd seyrettim yanlış hatırlamıyosam arka kanallardı,müzik sesi bütün efektleri bastıyodu kısdığımdada efektleri duyamıyordum hiç hoşuma gitmedi. aynı şekilde lg sn11 ve sn8y soundbar ve sony avr de hoşuma gittmedi bu filmin efektleri. sizdede böylemi oldu?
Netflixten izledim. Ayni bahsettiğiniz şekilde oldu.Bir boğukluk vardi seste ve kulagimda öyle bir rahatsızlık yarattki dünden beri izlediğim hiç bir filmden ve soundbar sesinden keyif alamıyorum.Acaba soundbarda mu sorun var demiştim ama filmde sorun olduğunu belirtiniz. Icimi rahatlattiniz.Bir de rica etsem kullandığınız ayarları yazabilirmisiniz. Ben bir türlü dengeyi kuramadım.
-
Cevaplariniz icin çok teşekkür ederim. İyi aksamlar diliyorum.
aliexpresste her türden pil bulunur yeter ki Türkiye'ye gönderen bir satıcı bulunsunquote:
Orijinalden alıntı: dJ_bLoW
Merhaba,
Pil bulunan türden değil. Özel yapılacak kapasitesi ve boyutlarına uygun şekilde. Uzaktan kumandalı arabaların yada şarjlı pil ile çalışan aletlerin içindeki pillerden.
ilk yazdığım mesaja eklediğim video da görünüyor. Bu pillerin her cihazda küçük bir kontrolcü aparatı oluyor. Bunun içinden çıkan pilden sökülüp yeni yapılacak pile takılması lazım gerekiyor.
Bu şekilde daha dayanıklı ve kapasitesi (mAh) yüksek pil de yapılabilir. Bi bakıp araştıracağım artık. Tabi bu işi iyi yapan birilerini bulmak lazım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: srknzr
hayırlı olsun iyi günlerde kullanınTesekkur ediyorum sagolun hocam..lakin aklima birsey takildi arastirdim bulamadim..q800t atmos ve dts x destekliyor buraya kadar tamam..fakat standart dolby digital ve dta ibaresi goremedim..bunlarin yaninda dolby tru hd ve dts master da goremedim bunlari desteklemiyormu acaba bir fikriniz varmi?
Dolby dijital ve dts tum turev seslerin ana formati. Eger bir cihaz en ust ses formatini destekliyorsa altindaki sesleri de cozer. Atmos cozen dolby digital plus'i da cozer. DOLBY DIGITAL ddigimiz temel ses formatini da. Dts piyasada ilk zamanlardan bu yana dolby digital kadar yaygin olmadigindan ara formatlarini acikcasi ben takip etmiyorum ama dts:x atmosun karsiligi olduguna gore ara formatlari destekliyordur.
Saygilarimla.
quote:
Orijinalden alıntı: eiskentDolby dijital ve dts tum turev seslerin ana formati. Eger bir cihaz en ust ses formatini destekliyorsa altindaki sesleri de cozer. Atmos cozen dolby digital plus'i da cozer. DOLBY DIGITAL ddigimiz temel ses formatini da. Dts piyasada ilk zamanlardan bu yana dolby digital kadar yaygin olmadigindan ara formatlarini acikcasi ben takip etmiyorum ama dts:x atmosun karsiligi olduguna gore ara formatlari destekliyordur.
Saygilarimla.
Tesekkurler ustad cevap icin..oyunlar dolby digital ve dts destekledigi icin sorma ihtiyaci duydum..dolby atmos simdilik cok cok az oyunlarda var,dts x ise oyunlarda bulunmuyor ama bildigimiz standart dolby digital 5.1 ve dts 5.1 oyunlarin %99.9 da mevcut..bende soundbari optic ile baglayacagim icin ya dolby digital yada dts ses alacagim..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
üstad cevap vermiş aynen dtsx çözen normalde dts 5.1 ve dtshd master audio (dolbynin 7.1 gibi) bunlarıda çözmesi gerekli. çoğu filmde dolby ve dts ses formatlarının ikiside oluyor atmos ve dtsx hariç. ama dolby truehd ve dts 5.1 ses kayıtları aynı film içinde olabiliyor kodiden ses ayarlarından değiştirip kesin enin olabilirsiniz
Hepsini tabiki destekliyor :) her formatı soundbarın üstüne yazsalardı kol gibi yazı olurdu uzunluğu :)
Atmos ve dts:x gördünmü sıkıntı yok, alt formatları zaten destekliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: sardemir
Hepsini tabiki destekliyor :) her formatı soundbarın üstüne yazsalardı kol gibi yazı olurdu uzunluğu :)
Atmos ve dts:x gördünmü sıkıntı yok, alt formatları zaten destekliyor.Tesekkurler hocam sagolun :) zaman zaman sorularimla sizi bunaltirsam kusuruma bakmayin :)
Her ikisi de sıfır kapalı kutu Samsung Q70T ve SWA-8500S kit kapalı kit olarak satışa koydum. İlgilenen olursa ilanıma bakabilir.
https://forum.donanimhaber.com/silinebilir--148857408
Satıp SN11R almaya karar verdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 26 Nisan 2021; 10:43:49 > -
Arayan icin iyi firsat. Arka kitler Amerikadan geldigi icin ceviriciye ihtiyac duyuyor mu? Adaptor.yeterli mi?
Saygilarimla.
Çeviriciye ihtiyaç var mı bilmiyorum açıkçası ama bu arka kitleri kullananlardan hatırladığım kadarı ile sadece fiş çevirici ile kullanıyorlardı. Voltaj açısından bir uyum sorunu yoktu.
Not: Amazon sayfasında bu sorulmuş ve uygun olarak cevaplanmış:
Q: I see the specs listed as ' free power' ... Which I interpret as multiple voltage rating. Can someone reconfirm whether this works on 220v?
A: Yes. This unit is free voltage.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 25 Nisan 2021; 22:15:31 > -
quote:
Orijinalden alıntı: oup59Her ikisi de sıfır kapalı kutu Samsung Q70T ve SWA-8500S kit kapalı kit olarak satışa koydum. İlgilenen olursa ilanıma bakabilir.
https://forum.donanimhaber.com/silinebilir--148857408
Satıp SN11R almaya karar verdim.
Bence fiyat gayet güzel. Düşünenler kaçırmasın.. Hem arka kitler piyasada yok şuan. bu fiyata arka kitler neredeyse bedavaya geliyor.
Not : benimde param olsaydıda bende sn11r alaydım, benimde bir püskevitim olaydı
-
Samsung t-450 soundbarda ana kumandadan sesi arttırıp kısabiliyordum şimdi sadece ses kumandasından onu yapabiliyorum bir çözümü varmı?
-
Birkaç gün ilanda tutacağım hocam. SN11R şu an Teknosa'da var. Ne yazık ki fiyat 7500TL. Stok yok iken 6000TL idi. İlk çıktığı zamanki 4750TL fiyatı söylemiyorum bile ki hepi topu 6-7 ay öncedir.
Eğer birkaç gün içinde Samsung seti satarsam SN11R alacağım yoksa bu seti açıp kullanırım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X