Arkadaşlar merhaba. JBL BAR 5.1 ile Sony HT-G700 arasında kaldım. Daha doğrusu jbl siparişi verdim ama sonradan sony nin dolby atmos desteklediğini fark ettim. siparişi iptal edip etmeme arasında kaldım ve size danışmak istedim. bilgisi olanlar yorumlarsa sevinirim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Araneida -- 22 Nisan 2021; 19:39:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (857. sayfa)

-
-
Arkadaslar netflixte atmis film actigimda dolby atmos uyarisi cikmiyor neden olabilir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İkisi arasıdan Tabii ki g700’ü alın hocam. -
artı ve eksilerini anlatır mısınız lütfen. fazla ses açamıcam zaten sadece ps5 ve netflix için bir de arada müzik dinlerim. yüksek sesten ziyade temiz ve kaliteli ses derdindeyim
sistemin hakkında bilgi verirsen daha kolay yardımcı olunur
ikisi arasında derken o ikisi şart değil sound bar konusunda pek bi bilgim yok hocam. sizin o paralar bandında tavsiye edeceğiniz ürün varsa onları da değerlendirmek isterim
jbl siparişini iptal ettim yorumunuz üstüne. g700 mü alayım yoksa bi tavsiyeniz olur mu?
Ben ikisi arasında bir seçim yapacaksanız g700’ü alın dedim. Ancak başka modellerede açığım derseniz biraz daha üstüne koyup daha evvel ki mesajlarımda aldığım sistemi uzunca yazıp yorumladım.
Samsung Q800T
Samsung Swa8500s arka kitler (sonrada alsanız olur arka hoşarlörleri)
Bu ikisi ile sistem 5.1.2 oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sardemir -- 22 Nisan 2021; 21:41:33 > -
tamamdır teşekkürler hocam
-
Evet doğru. Şimdi bunu alıp, ilerde Swa8500s arka kitleride alabilirsiniz. O zaman tam surround Atmos performansı uçuyor.. -
hocam çok teşekkür ederim. aynı parayı jbl 5.1 e verecektim iyi ki danışmışım
quote:
Orijinalden alıntı: sardemir
Ben ikisi arasında bir seçim yapacaksanız g700’ü alın dedim. Ancak başka modellerede açığım derseniz biraz daha üstüne koyup daha evvel ki mesajlarımda aldığım sistemi uzunca yazıp yorumladım.
Samsung Q800T
Samsung Swa8500s arka kitler (sonrada alsanız olur arka hoşarlörleri)
Bu ikisi ile sistem 5.1.2 oluyor.Peki ustad ilk etapta q800t performasida cok iyi olmasada iyi bir cevresel ses ve tokluk sunuyormu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet sunuyor tabi ki, ancak arka kitler ile tam randıman alıyorsunuz. İyiki arka kitleri aldım diyorsunuz yani. Zaten bu kitlerin fiyatı ucuz. Pişman olmayacaksınız -
Delş olucam yakında ben iki bine bitireceğim işi şuan altıbinler seviyesine çıkartmış durumdayım. Nasıl olacak şimdi bu iş? Arka hoparlörler olayı girdi şimdi piyasaya hiç alakam yokken. Yorumlara göre almazsam pek tadı yok. G700 dedik samsung a dönecez galiba.
quote:
Orijinalden alıntı: DeeDDelş olucam yakında ben iki bine bitireceğim işi şuan altıbinler seviyesine çıkartmış durumdayım. Nasıl olacak şimdi bu iş? Arka hoparlörler olayı girdi şimdi piyasaya hiç alakam yokken. Yorumlara göre almazsam pek tadı yok. G700 dedik samsung a dönecez galiba.
grundig gsb 950 dusunebilirsiniz hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: sardemir
Evet sunuyor tabi ki, ancak arka kitler ile tam randıman alıyorsunuz. İyiki arka kitleri aldım diyorsunuz yani. Zaten bu kitlerin fiyatı ucuz. Pişman olmayacaksınızHocam siz aldiginizda cok uyguna almissiniz yani suan ben kitlerle beraber aldigimda 5500₺ gibi bir fiyat yapacak..oyuzden 5500₺ verdikten sonra 1500₺ daha koyayim sn11 alayim kitlerlede ugrasmamis olurum diye dusunmuyorda degilim..siz kitlerle yanilmiyorsam 4300₺ gibi rakama almistiniz ama suan sadece q800t 4200₺ bandinda..kitlerde 1000₺ bandinda..
quote:
Orijinalden alıntı: WalterWhite00grundig gsb 950 dusunebilirsiniz hocam.
Alıntıları Gösterhocam elimde x540 var logitech ona optik ses çevirici alir onu kullanırım daha iyi.
-
Evet hocam ben ikisini birlikte 4300 e aldım. Aldıktan 2-3 gun sonra zamlandı. O dönem sn11 mediamarktta club kart ile 6750 tl ye geliyordu. Arada yine çok fark var diye almanıştım. Şimdi siz samsung ikilisine 5300 vereceksiniz alırsanız, 2200 tl daha verip sn11 vermek banada mantıklı geliyor. O farka değer bence hdmı 2.1 , 7.1.2 , 770watt -
üstad 7.1.4 sn11
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X