Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (858. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ayhanca10 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
40.557
Cevap
596
Favori
1.966.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 856857858859860
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kurun hareketli oldugu donemler. Genelde fiyat yukselisleri hizli, kur dusunce ise indirimler sınırlı oluyor. Karar verene kadar hem fiyatlar yukseliyor hem stoklar tukeniyor.

Saygilarimla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eiskent -- 23 Nisan 2021; 11:35:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeeD

Delş olucam yakında ben iki bine bitireceğim işi şuan altıbinler seviyesine çıkartmış durumdayım. Nasıl olacak şimdi bu iş? Arka hoparlörler olayı girdi şimdi piyasaya hiç alakam yokken. Yorumlara göre almazsam pek tadı yok. G700 dedik samsung a dönecez galiba.

Ayni durumdayiz hocam butce olarak 3000 ayirmistim aslinda..ama bende soundbar ilk defa kullanacagim icin arastirmalar ve tavsiyeler uzerine isin i icinden cikipmaz hal aldi :) samsung istiyorum ama arka hoparlor olmasi gerekiyormus tam verim icin..ekstra mastaf ve ben soundbari pratik olsun diye isterken sonucta arka icinde yer,ayak vs gibi ekstra aparatlarda cikti :) ozaman tek bar olarak ise herkes lg sn11 gosteriyor fiyati 7200₺ hadi nakit diye konusacak olsak magazada 7000₺..3000 lerden 7000 lere geldik :D bende nasil olacak bilemiyorum simdi

• arkadaşlar

LG 7.1.4 sn11 Dolby atmos + dts

ile

Klipsch Cinema 800 Dolby Atmos 3.1 Soundbar + Subwoofer

Klipsch cok hosuma gitti ama sanırım dts desteklemiyor kafama o takıldı tek .

• Konudan çok uzun süredir uzak kaldım.

Acaba konu içerisinde JBL Bar 5.1 4K kullanan var mı? Ben 2018 yılında almıştım ve oldukça da memnun kullanıyordum. Aşırı kullanmışlığım olmadı hiç. Kablosuz şekilde 5.1 ses alabileceğim ve kablo karmaşası olmayan bir cihaz istediğim için tam bana göre bir cihaz yapmışlar.

Asıl mesele şu ki, JBL marka kalitesi ve ürün desteği.

Ben markanın büyüklüğüne güvenip tamda bana hitap eden bir ürün aldım lakin cihazın ayrılabilir kablosuz arka hoparlör sistemi şarj edilebilir pilli bir sistem olması sebebi ile, çok fazla kullanmamış olmama rağmen bir taraf 10 dk. dayanmadan, diğer tarafta 1 saat sürmeden kapanıyor.

Başıma böyle birşey gelince Servis ile iletişime geçmeye çalıştım ve bayağı uğraş sonucu biri ile konuşabildim. Resmen başından attı ve en ufak bilgi alamadım.

Ürünü net ve tam manası ile 2 yıl dolu dolu kullanamadan pillerin ölmesi beni şaşırttı. Biraz araştırınca bu sıkıntıyı daha kısa sürelerde yaşayan çok fazla kişinin yorumları ile karşılaştım ve çözüm odaklı JBL tarafından kimseye yardımcı olunmadığını üzülerek okudum.

Bu markanın Türkiye'de tek temsilcisi İstanbul/Levent bölgesinde. Aynı zamanda tedarikçi firma ve teknik servis.

JBL ürünü satıp müşteri desteğini ne yazık ki pek sağlayamayan bir firma gibi duruyor. Garantimiz bitmiş olsa da pil değişimi yapılıyor mu? Yapılıyor ise ücreti nedir diye sorduğum zaman söylenen şey,

Ürünü kargo ile ücretini ödeyip gönderin. Arızaya bir bakalım. Sonra ücret belirtelim.

Diyorum ki hoparlör pili değişecek. Eminim ki daha önce de bu Ürünü alanlar için bu sıkıntı olmuştur. Servise bir sorun bilgi verin.

Ne yazık ki bu şekilde bilgi veremiyoruz. Ürünü yollamanız lazım.

Çok uzatmak istemiyorum. Konu içinde uzman ve tecrübeli bir çok kişi var.

Öncelikle,
    Karaköy, Sirkeci, Eminönü Galata taraflarında şarjlı pil konusunda uzman ve işinin ehli dükkan bilen eden var mı acaba?

Diğeri de, JBL ürün bakan yadan almak isteyen var ise kesinlikle uzak dursun. Markaya güvenip kesinlikle almayın. Dünya geneli çok fazla olumsuz yorum okudum sadece benim ürünle alakalı. Fiyat seviyesini de düşününce, paranızla rezil olmayın.

• Geçmiş olsun üzüldüm

jbl büyük firma ama ufku dar distribütörler elinde oyuncak olmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Samsung q70t soundbar ile Lg Snh 5 arasında kaldım, televizyonum da Samsung q70t sizce hangisini tercih etmeliyim, yüksek sesten ziyade net kaliteli ses arıyorum. Çok teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

Geçmiş olsun üzüldüm

jbl büyük firma ama ufku dar distribütörler elinde oyuncak olmuş

Teşekkürler.

Evet ne yazık ki dediğiniz gibi. Firmanın marka değeri yerlerde. Kendi sayfasında bu ürünle alakalı yüzlerce sıkıntılı yorum yapılmış. Her birinin altına, "Deneyiminizin kötü olmasına üzüldük. Yapılan geri dönüşler hatalarımızı görmemizi sağlıyor."

Resmen dalga geçmişler. Yurt dışında yaşayanlara bile böyle basit ve komik geri dönüşleri görünce, buradan zaten bir beklenti oluşturmak saçmalık.

• sardemir kullanıcısına yanıt
    hocam tv samsung earc çıkışı var. hdmi kablosu ile cihazın earc ye takarak kullanacağım değil mi? PlayStation 5 ile kullanacağım için soruyorum bazı yorumlarda ps yi cihaza, cihazıda tv ye bağlayanlar gördüm de size danışayım dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Araneida

hocam tv samsung earc çıkışı var. hdmi kablosu ile cihazın earc ye takarak kullanacağım değil mi? PlayStation 5 ile kullanacağım için soruyorum bazı yorumlarda ps yi cihaza, cihazıda tv ye bağlayanlar gördüm de size danışayım dedim

eğer kullandığınız Televizyon 120 HZ ama Soundbar ' da HDMI 2.1 yok ise ;

PS 5 ===>> TV ' de eARC yazmayan 120 hz destekli bir HDMI ' ye tak.

TV ' nin eARC HDMI girişinede Soundbar eARC girişi takacaksın.

Eğer kullandığın televizyon 120 HZ ve soundbarda HDMI 2.1 var ise ;

Ps 5 =========>> Soundbar HDMI girişine

Soundbardan'da ===== >> TV eARC HDMI girişine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sardemir -- 24 Nisan 2021; 14:4:35 >
  • sardemir kullanıcısına yanıt
    q800 hocam 2.0 sanırım teşekkürler 🙏

• quote:

Orijinalden alıntı: Araneida

q800 hocam 2.0 sanırım teşekkürler 🙏

rica ederim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: dJ_bLoW

Konudan çok uzun süredir uzak kaldım.

Acaba konu içerisinde JBL Bar 5.1 4K kullanan var mı? Ben 2018 yılında almıştım ve oldukça da memnun kullanıyordum. Aşırı kullanmışlığım olmadı hiç. Kablosuz şekilde 5.1 ses alabileceğim ve kablo karmaşası olmayan bir cihaz istediğim için tam bana göre bir cihaz yapmışlar.

Asıl mesele şu ki, JBL marka kalitesi ve ürün desteği.

Ben markanın büyüklüğüne güvenip tamda bana hitap eden bir ürün aldım lakin cihazın ayrılabilir kablosuz arka hoparlör sistemi şarj edilebilir pilli bir sistem olması sebebi ile, çok fazla kullanmamış olmama rağmen bir taraf 10 dk. dayanmadan, diğer tarafta 1 saat sürmeden kapanıyor.

Başıma böyle birşey gelince Servis ile iletişime geçmeye çalıştım ve bayağı uğraş sonucu biri ile konuşabildim. Resmen başından attı ve en ufak bilgi alamadım.

Ürünü net ve tam manası ile 2 yıl dolu dolu kullanamadan pillerin ölmesi beni şaşırttı. Biraz araştırınca bu sıkıntıyı daha kısa sürelerde yaşayan çok fazla kişinin yorumları ile karşılaştım ve çözüm odaklı JBL tarafından kimseye yardımcı olunmadığını üzülerek okudum.

Bu markanın Türkiye'de tek temsilcisi İstanbul/Levent bölgesinde. Aynı zamanda tedarikçi firma ve teknik servis.

JBL ürünü satıp müşteri desteğini ne yazık ki pek sağlayamayan bir firma gibi duruyor. Garantimiz bitmiş olsa da pil değişimi yapılıyor mu? Yapılıyor ise ücreti nedir diye sorduğum zaman söylenen şey,

Ürünü kargo ile ücretini ödeyip gönderin. Arızaya bir bakalım. Sonra ücret belirtelim.

Diyorum ki hoparlör pili değişecek. Eminim ki daha önce de bu Ürünü alanlar için bu sıkıntı olmuştur. Servise bir sorun bilgi verin.

Ne yazık ki bu şekilde bilgi veremiyoruz. Ürünü yollamanız lazım.

Çok uzatmak istemiyorum. Konu içinde uzman ve tecrübeli bir çok kişi var.

Öncelikle,
    Karaköy, Sirkeci, Eminönü Galata taraflarında şarjlı pil konusunda uzman ve işinin ehli dükkan bilen eden var mı acaba?

Diğeri de, JBL ürün bakan yadan almak isteyen var ise kesinlikle uzak dursun. Markaya güvenip kesinlikle almayın. Dünya geneli çok fazla olumsuz yorum okudum sadece benim ürünle alakalı. Fiyat seviyesini de düşününce, paranızla rezil olmayın.

Öncelikle geçmiş olsun hocam.

jbl bar 5.1 kullanan bir arkadaş arka hoparlörleri ayrıyken telefon şarjıyla şarj edebildiğini yazmıştı diye hatırlıyorum.

pili bulamazsanız birer telefon şarjıyla kablolu yada powerbank ile gene kablosuz olarak kullanabilirsiniz.

malesef daha öncede jbl bar 5.1 hakkında konuşulurken. Bu pil olayının birgün başa bela olabileceğine değinmiştim.

• josh-r J kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Her iki hopun da yanında Micro USB girişi var. Kablo ile kullanım için diye biliyorum. Dediğiniz gibi Power Bank yada uzun bir şarj kablosu ile kullanılır diye düşünüyordum ama, Bu şekilde bağlayınca üzerinde direk kırmızı ışık yanıyor ve "şarj oluyor" konumuna geçiyor.

Pil bozuk olduğundan ve şarj tutmadığı için kısa süre sonra şarjı dolmuş gibi kapanıyor ve açılmıyor. Ana konsola bağlayınca ışık beyaza dönüyor ve açılıyor. Tekrar kabloya takınca aynı döndü başlıyor. Ayrılabilir hopların üzerindeki açma kapama da işe yaramıyor kısacası.

Yoksa evde power bank var. Pili dert etmem ve onları bağlayıp kullanırım Tamir ettirene kadar.

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel)

• şarj olurken çalışmıyor yani vay anasını

• sadays S kullanıcısına yanıt

Kotuymus bu durum. 5.000tl'lik cihazlarin omurlerinin pil kadar sinirli olmasi; bana bir zamanlar tablet tarzi satilan navigasyin cihazlarindaki limlimitsiz harita guncellemesini aslinda cihazin pil omru ile sinirli olmasini hatirlatti.

Tamir edilme guclugunu yani sira bu kadar kisa omurlu piller kullanilmasi sasirtici.

En son 9.1 jbl'lerde de mi sarjli aistem vardi?

Saygilarimla.

• evet 9.1 de öyle ama inşallah ders almışlardır 5.1deki pil fiyaskosundan

• Arkadaslar uzun arastirmalar,fikirler ve butce dogrultusunda samsung Q800T alarak soundbar isini noktaladim..umarim pisman etmez..bir sinema kalitesi kesinlikle beklemiyorum hatta oyunlarda kullanacagim icin dolby atmos dahi simdilik kullanmayacam..aciklamasinda goremedim ama q800t standart dolby digital ve dts destekliyor degilmi? Oyunlarin %99 u dolby ve dts destekli oyuzden soruyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: sadays

şarj olurken çalışmıyor yani vay anasını

Merhaba,

Hayır çalışıyor.! Söyle ki, ana cihaza bağlıyken çıkardığım zaman kırmızı led ler beyaz yanıyor normalde. Çalışır vaziyette oluyor. Harici bir güç bağlandığı zaman ışık kırmızıya dönüyor ve şarj konumuna geçiyor. Bu esnada çalışmaya devam ediyor. Ne zaman ki pilin dolduğunu sanıyor o zaman kendini kapatıyor.

Yalnız şöyle birşey oldu, şarj cihazı ve kablosu ile bağlıyken kapandı. Birde Power Bank ile denemek istedim. Bu sefer kapanmadan uzun süre çalıştı. Akşama film izlerken deneyeceğim. Kapanmaz ise Power Bank ile en azından Tamir ettirip pil değişimine kadar bu şekilde kullanırım hiç sorun etmem.

Ana cihazdan ayrılınca bir süre çalışıyor olması güzel. Hemen kapansa bu şekilde kullanamazdım çünkü kapanınca açılmıyor ana cihaz harici. Mantığı çözemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: dJ_bLoW

Merhaba,

Hayır çalışıyor.! Söyle ki, ana cihaza bağlıyken çıkardığım zaman kırmızı led ler beyaz yanıyor normalde. Çalışır vaziyette oluyor. Harici bir güç bağlandığı zaman ışık kırmızıya dönüyor ve şarj konumuna geçiyor. Bu esnada çalışmaya devam ediyor. Ne zaman ki pilin dolduğunu sanıyor o zaman kendini kapatıyor.

Yalnız şöyle birşey oldu, şarj cihazı ve kablosu ile bağlıyken kapandı. Birde Power Bank ile denemek istedim. Bu sefer kapanmadan uzun süre çalıştı. Akşama film izlerken deneyeceğim. Kapanmaz ise Power Bank ile en azından Tamir ettirip pil değişimine kadar bu şekilde kullanırım hiç sorun etmem.

Ana cihazdan ayrılınca bir süre çalışıyor olması güzel. Hemen kapansa bu şekilde kullanamazdım çünkü kapanınca açılmıyor ana cihaz harici. Mantığı çözemedim.

Alıntıları Göster

Düşük güçlü powerbank yada şarj aletiyle. Şarj süresini uzatıp. Pili bulana kadar idare edin hocam.

inşallah piller bulunan cinsten birşeydir.

• josh-r J kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Pil bulunan türden değil. Özel yapılacak kapasitesi ve boyutlarına uygun şekilde. Uzaktan kumandalı arabaların yada şarjlı pil ile çalışan aletlerin içindeki pillerden.

ilk yazdığım mesaja eklediğim video da görünüyor. Bu pillerin her cihazda küçük bir kontrolcü aparatı oluyor. Bunun içinden çıkan pilden sökülüp yeni yapılacak pile takılması lazım gerekiyor.

Bu şekilde daha dayanıklı ve kapasitesi (mAh) yüksek pil de yapılabilir. Bi bakıp araştıracağım artık. Tabi bu işi iyi yapan birilerini bulmak lazım.

• 
Sayfa: önceki 856857858859860
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.