|
SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (781. sayfa)

-
-
Selam, arka yukarı deneyimini spesifik olarak yaşayamadım, hem hoparlör konumları şu an uygun değil benim evde, hem de bir iki atmos film ancak izleyebildim şimdiye kadar. Tv atmos aktarmıyor, netflix vb kullanmıyorum. Ama günlük olarak tv yayınları ile oldukça doyurucu performansı var cihazın. Bass blast modu ile tüm hoparlörlerden ses geliyor, ben bu modu kullanıyorum. Arkalardan çok fazla ses gelmiyor ama doğal olarak. Tv yayını stereo zaten trt4k dışında.
Kısaca ve öz olarak gayet yeterli, tatmin edici bir cihaz bana göre. Güle güle kullansın yeni alan arkadaşlarımız da.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
geçen hafta samsung q800t ürünü ÜCRETSİZ kuran servis Güney Kore'den mi geldi?
siz doğru bilgiler vermiyorsunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musuz -- 30 Ocak 2021; 3:44:57 > -
ha bir de şu fiyattan satıldı bu fiyattan satıldı.. en yüksek kaça satabilirsek . .
kimse almasa, o fiyatlar seve seve düşer..
çok da atla deve bir fark yok bu soundbar denilen alette zaten. abartı hepsi.
Hype yapılıyor bilinmeyen (!) nedenlerle.. tamamen overrated bir cihaz.. bu paraları hayatta etmez.. değmez. inanın o kadar büyük bir fark da yok.. soundbarı alınca uçmayacaksınız.. (Ha sesi köklersen evet titretir de kim hangi apartmanda o ses seviyesinde TV izleyecek? geçiniz ).. vay be bu neymiş demeyeceksiniz.. hele zaten 49 inch ve üzeri büyük ekranınız varsa normal TV yayınında soundbar mı takılı yoksa ses TV'den mi geliyor anlamazsınız bile. ki zaten kendimizi kandırmayalım oturup bütün gün atmos içerik izlemiyorsunuzdur. zaten o tip içerik izleyecek bir yayın platformu da yok. netflix vs dedikleri bu konuda uzun uzun tartışılmış "çakma atmos". Kendim indireyim desen memleketteki internet hız/paket/ tarifeler belli 50 gb film mi indireceksin?.. hadi indirdin haftada/ayda kaç tane indireceksin de izleyeceksin? ölme eşşeğim ölme..hikaye bu işler.
bekleyin fiyatlar insan fiyatlarına dönsün. ürünler bollaşsın .. ne varsa alırsınız. Yüzyılın ürünü değil bunlar.. zaten soundbar mantık olarak hiç değil... hepsi birbirinin laciverti. bir şey kaçırmıyorsunuz merak etmeyin. gaza da gelmeyin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musuz -- 30 Ocak 2021; 4:3:56 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06
Hocam öyle bir bilgi verdiyse yanlış bir bilgi vermiş olabilir bilginiz olsun,
Tekrardan bir görüşme yapın bence.
Alıntıları GösterYanlış biliyorsunuz dün kurulum yapıldı LG servis tarafından garantiyi başlattılar, gerçi kurulum dediğime bakmayın birşey bilmiyorlar ama garanti için önemli, kesinlikle para talebinde bulunmadılar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mesela bende 65xf9005 sony tv var kendi sesi muhteşem ilk başlarda soundbar alsam mı düşünüyordum sonra baktım hiç gerek yokmuş dedim alıştım.. yok atmos yok patmos yok şu bu hep sihirli pazarlama kelimeleri.. yani dediğin gibi çoğu teknolojik ürün para tuzağı -
Ihtiyaciniz olur ya da olmaz bilemeyiz ama Atmos ses demek sadece tavandan ses almak demek degil. 2012 yilindan bu yana yayginlasan ve temelde 360 derecelik sesi islemek ve eski kayitlarda 5 mikrofonla yapilan ses kayitlatindan cok daha fazla detayi yakalamk icin ortaya cikmis bir format.
Ikinci konu ise sesin 360 derecelik acida islenmesi icin kullanilan teknolojinin yenilikciligi. Yinenihtiyac duymayabilirsiniz ama sesi kaydedenin kayipsiz istedigi sekilde kaydettigi sesi almak icin bu cihazlarin gelistirilmis teknolojisi gerekiyor.
Zamaninda paneller inceltilirken hoparlorlerin bu estetige mani olmamasi icin tv'lerde ihmal edilmek zorunda olmasi nedeni ile kablosuz cozumler sunarak hayatimiza girmis cihazlardir soundbarlar. Ihtiyace binaen cikmisken kullanim kolayliklari nedeni ve gelismelerle gunumize geldiler ve bircok ses sistemi kullanicisi da zorunluluklar nedeni ile tercih ediyor.
Tv buyudukce ses sistemi gereksiz gibi bir fikir var neye dayaniyor acikcasi bilmiyorum..evde 32'den 65'e kadar 4 tv var. Ilk philips lcd'den beri agirlikli samsung kullaniyorum. Sesleri hicbir zaman bana yeterli gelmedi. Yeterli gelen icin sozumuz olmaz ama kaliteli sesi tv'ler verebilse de guclu ses vermek icin yeterli bas surucusu alani esnekligi yok.
Bu konuda soundbar almaya niyetli olanlarin aklindaki sorulari cevapliyoruz. Dunyada ses sistemleri konusunda bir realite var. Soundbar da bu dunyanin parcasi hatta tv uzerindeki hoparlorleri gelistirmek de bu ihtiyacin birer parcasi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Vay be hem kur düştü hem vergi %20 ye indi ama fiyat maaşallah 8000 lira olmuş. Bir de üstüne ücretli kurulum.:) bu firmalar tüketiciyi iyice keriz gibi dusunmeye besledi. Ayıptır yahu vermeyin arkadaşlar bu cihaza 8000 lira. Hicbir özelliği yok. Bir arkadasima lg sl11y arka kitleriyle beraber aldi kurulumunu ben yaptım. Sonuç hüsran. Ayrıntı yok heyecan yok güç yok. -
Kesinlikle katiliyorum. Ben 6000₺ ye aldim 8000 olsa alir miydim sanmiyorum. Ama sunu dusunmek lazim. Bu urun zaten disarida 1500dolara satilan bir urun. Yani diger masraflari kenara koyup sadece kurla bile çarpsak 11.000₺ gibi bir fiyat ediyor. Bu alet bu fiyata deger degmez bilmem daha kurulumum yapilmadi ancak bence 6bine alinacak en iyi soundbar. -
Hocam 2021 yılında her model değil premium ürünler kurulum ücretsiz yaptı, bizim şirketimize bilgi maili yeni geldiquote:
Orijinalden alıntı: musuzgeçen hafta samsung q800t ürünü ÜCRETSİZ kuran servis Güney Kore'den mi geldi?
siz doğru bilgiler vermiyorsunuz
-
Hocam evet LG SNN11R modeli ücretsiz kurulum yapıyorquote:
Orijinalden alıntı: barisx3Yanlış biliyorsunuz dün kurulum yapıldı LG servis tarafından garantiyi başlattılar, gerçi kurulum dediğime bakmayın birşey bilmiyorlar ama garanti için önemli, kesinlikle para talebinde bulunmadılar
Alıntıları Göster -
Hocam evet LG KENTPARK AVM değizquote:
Orijinalden alıntı: WalterWhite00burak bey merhaba. kentpark lgdesiniz sanirim :)
pm atmak yerine gruptan sormak istedim belki faydalanan arkadaslar olur. lg'nin giris seviyesinde en iyi soundbari nedir ? sj3 ve sn4 u kiyasladiniz mi acaba hic ?
Hocam 2 üründe mağazamızda var çok fark 2 modelde giriş seviyesi 2 modelde başlangıç olarak düşünüyorsanız işinizi görür. -
Hocam mail geldi kurulum ücretsiz bilginiz olsun.quote:
Orijinalden alıntı: srknzr
ilginize teşekkür ederim. -
sn11r tv hoparlörü ilede kıyaslanmadı demeyiz ... keşke herkes cihazı olması gerektiği gibi test edip öyle yorum yapsa insanlar yanlış yönlendiriliyor tv kanalından test edip yorum yapılıyor bu cihaz için bir media playerınız olmalı dolby true hd atmos remux açıp izlemelisiniz , gelelim fiyat konusuna bu parayı edip etmediğide bence konuşulmamalı artık ülkemizde ucuz bile günümüzün amiral gemisi telefonu 20.000 tl değermi? orta segment arabalar 300.000 tl değermi ? fiyatlar ülkemizin gereği . eleştirilecekse daha profesyonel eleştirilmeli saygılar. -
bende acemiydim buradaki üstadlar sayesinde herşeyi çözdüm herşeyi olması gerektiği gibi uygulayınca cihaz harika bir heyecan veriyor ses 18 de vitrinde cam bardaklar , koltuk titriyor , seste en ufak detayları bile veriyor size dolby patmosun keyfine varacaksınız herkese hayırlı uğurlu olsun 🙋🏻♂️ -
-
Sony s 350 aldım, servis kurulumu şart mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Selam dostlar. Sn11 de oda kalibrasyonunu nasil yapiyoruz. -
kalibrasyon yok diye biliyorum
daha doğrusu AI room calibraiton dediği pek bir fark yaratmıyorumuş yani profresyonel bir şey değil ama bir manuel yapın bir böyle hangisi hoşunuza giderse
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 30 Ocak 2021; 13:28:25 > -
lg wifi speaker uygulamasında saday sın dediği gibi aı calibration dan ayarlıyosun sonunda seçenek sunuyor öncesi sonrası diye beğendiğini seçiyorsun. yanlız dikkat et sesi 20 yekadar açıyo
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X