|
SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (780. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü,
1 Mobil

69 oy
Öne Çıkar

85. Sırada
bugün en iyi #7
Giriş
-
-
ilginize teşekkür ederim. -
Hocam rica ederim. -
Arkadaşlar kurulumu yaptım arc girişinden lakin bütün filmler 5.1 olarak görüyor Netflix smart TV'den bağladım ,HD 5.1 barda Dolby audio yazmakta,PC ile bağlantı yapamadım kafamda deli sorular 😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vatan Computer ücretsiz kurulum yapilacagini iletti bana. Kesinlikle ücret odemeyin dedi. -
pc için ekran kartının hdmi girişinden sn 11 hdmi in girişlerinden birine bağlayın sn11 den ilgili hdmi girişini seçip pc sağ alttaki ses sekmesine tıklayıp genişletin orda sn11 görülmesi gerekli bendeki kart nvidia olduğunda nvidia high defination v.s yazıyor. buna benzer bişeylerde yazabilir
eğer görmüyorsa boş alana sağ tıklayıp görüntü ayarlarından algıla değip kullandığınız monitör dışındaki görünen monitörü seçip alttaki seçeneklerden ekranı genişllet yada 1 ve 2 üzerinde göster gibi bişeyler vardı onu seçin. daha sonra alt sağdaki ses işaretine tıklayıp genişletin sn11 görülmesi gerekli -
quote:
Orijinalden alıntı: barisx3
Arkadaşlar kurulumu yaptım arc girişinden lakin bütün filmler 5.1 olarak görüyor Netflix smart TV'den bağladım ,HD 5.1 barda Dolby audio yazmakta,PC ile bağlantı yapamadım kafamda deli sorular 😀tv modeli ne?
-
quote:
Orijinalden alıntı: srknzr
pc için ekran kartının hdmi girişinden sn 11 hdmi in girişlerinden birine bağlayın sn11 den ilgili hdmi girişini seçip pc sağ alttaki ses sekmesine tıklayıp genişletin orda sn11 görülmesi gerekli bendeki kart nvidia olduğunda nvidia high defination v.s yazıyor. buna benzer bişeylerde yazabilir
eğer görmüyorsa boş alana sağ tıklayıp görüntü ayarlarından algıla değip kullandığınız monitör dışındaki görünen monitörü seçip alttaki seçeneklerden ekranı genişllet yada 1 ve 2 üzerinde göster gibi bişeyler vardı onu seçin. daha sonra alt sağdaki ses işaretine tıklayıp genişletin sn11 görülmesi gerekliDediklerinizi yaptım hocam ama ses LG olarak geldi ama 7.1 seçmene izin vermedi sterio seç diyor illaki yapcaz az kaldı en azından LG yi gördük 😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: sadaystv modeli ne?
Alıntıları Göster
-
Nasipse 1 tanesini aldim bakalim Mediamarkt siparişimi iptal ettirdim saolsun Burak bey yardımcı oluyor -
quote:
Orijinalden alıntı: barisx3
Alıntıları Göster1 nolu hdmidan bağlı değil mi sounbar arc olan o çünkü hdmi control on olacak ya da bravia sync sony abidik gubidik isimler veriyor sonra digital ses çıkışı auto olacak ya da varsa bitstream ya da düz geçiş ona rağmen atmos olmazsa netflix (bu arada en üst paket olacak aboneliğin yani tv full hd bile olsa 4k abonesi olacaksın) tv desteklemiyor demektir
-
ordan seçmen çok önemli değil. kaynak önemli demo videolarından indir kodi , vlc ile aç. netflix üyeliğin varsa windowsun netflix uygulamasından atmos ses alınıyodu galiba -
Hocam öyle bir bilgi verdiyse yanlış bir bilgi vermiş olabilir bilginiz olsun,quote:
Orijinalden alıntı: fitamino
Vatan Computer ücretsiz kurulum yapilacagini iletti bana. Kesinlikle ücret odemeyin dedi.
Tekrardan bir görüşme yapın bence. -
benim pioneer avr bağlı pc ye pc den sterio seçili oldçsa bile netfilx açtığımda avrde dolby digital uyarısı çıkıyo -
Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın.quote:
Orijinalden alıntı: brigand35
Nasipse 1 tanesini aldim bakalim Mediamarkt siparişimi iptal ettirdim saolsun Burak bey yardımcı oluyor -
Teşekkür ederim sayenizde Burak bey -
hayırlı olsun üstad güle güle kullan -
teşekkür ederim hocam sabırsızlıkla bekliyorum bakalim gelsin burdan isi bilen üstatlara cok seyler danışırız -
burak bey merhaba. kentpark lgdesiniz sanirim :)
pm atmak yerine gruptan sormak istedim belki faydalanan arkadaslar olur. lg'nin giris seviyesinde en iyi soundbari nedir ? sj3 ve sn4 u kiyasladiniz mi acaba hic ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X