Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (775. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40.625
Cevap
596
Favori
1.969.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 773774775776777
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    çok sevindim hayırlı olsun güle güle kullanın inş sizin gibi alan herkese gönderilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arph

Bende samsun q70 ve lg sn4 arasında kaldım henüz karar veremedim yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar ?

Alıntıları Göster

hocam ben de lg sn4 ile samsung t650 arasında kaldım uzun bir süre.

rtings sitesindeki incelemelerde t650, lg'nin 2500 tl altı bütün soundbarlarından daha iyi bir inceleme puanı aldığı için t650'yi tercih ettim.. lg sn4 hakkında pek fazla yorum, inceleme vs yok ancak t650 genel anlamda beğenilen bir model.

t650'nin tek sıkıntısı şu; düşük frekanstaki bass seslerini(bir nevi bass'ın titreşim kısmı) subwoofer pek veremiyor. ben elektronik müziklerde bass'ların biraz uzamasını seviyorum ancak t650 bunu tam anlamıyla yapamıyor. genel olarak samsung'larda bu sıkıntı var. ancak yine de dengeli, detaylı ve güzel bir ses rengi olduğunu söyleyebilirim.

q70t modelinde de bahsettiğim dip bass yetersizliği problemi var ancak bunun dışında güzel bir soundbara benziyor. eğer çok yoğun bass'lı müzik dinlemiyorsanız hissetmezsiniz bu eksikliği zaten.

q70t, sn4'e göre çok daha pahalı bir model yalnız. kıyaslamanız yanlış bu açıdan :) t650 ile sn4 kıyaslanabilir belki bi derece. bu durumda da t650 daha iyi gibi duruyor. bütçeniz q70t'ye yetiyorsa onu alın, bütçenizi zorluyorsa t650 de sizi tatmin eder diye düşünüyorum.

• fitamino kullanıcısına yanıt

Sifirlarin fiyatlari arttikca ikinci ellerin de degeri artiyor. Kozmetigi temiz, adam akilli hoparlorler zaten bulunmaz hint kumasi niyetine ilanlarda. Mantikli bir alim yapabileceginiz arkadasiniz, tanidiginiz ya da bildiginiz bir dukkan harici zor.

Saygilarimla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • safned S kullanıcısına yanıt

Hayirli olsun. Guzel gunlerde kullanin.

Saygilarimla.

• quote:

Orijinalden alıntı: eiskent

Sifirlarin fiyatlari arttikca ikinci ellerin de degeri artiyor. Kozmetigi temiz, adam akilli hoparlorler zaten bulunmaz hint kumasi niyetine ilanlarda. Mantikli bir alim yapabileceginiz arkadasiniz, tanidiginiz ya da bildiginiz bir dukkan harici zor.

Saygilarimla.

front için tannoy mx4 sorround için tannoy mx1 ve tannoy mx center satacak bir arkadaş temiz durumdadır hoparlörler fiyatı makul tutabilirse sarı sayfalara filan koymadan düşünen bir arkadaşa yönelnedirebilirim daha fiyatı belirlemedim filan demişti sorduğumda ama istanbulda olacak alan arkadaş ikinci el hoparlör kargoya verilmez köüpk kutu v.s. yoktur muhtemelen

hoparlörlerin ilk sahibi tamir görmemiş Venge renk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 27 Ocak 2021; 22:21:42 >

• Vatan'da Philips soundbar furyası olacak yakında anlaşılan çok fazla modeli geleceği görünüyor. Fiyatlar mı ? aşırı yüksek şuanlık.

• quote:

Orijinalden alıntı: civilianie

Vatan'da Philips soundbar furyası olacak yakında anlaşılan çok fazla modeli geleceği görünüyor. Fiyatlar mı ? aşırı yüksek şuanlık.

fiyatlar yüksek güzel soundbarlar ama en pahalı modeli bile 7.1.2 arkalarda atmos yok

• quote:

Orijinalden alıntı: sadays

front için tannoy mx4 sorround için tannoy mx1 ve tannoy mx center satacak bir arkadaş temiz durumdadır hoparlörler fiyatı makul tutabilirse sarı sayfalara filan koymadan düşünen bir arkadaşa yönelnedirebilirim daha fiyatı belirlemedim filan demişti sorduğumda ama istanbulda olacak alan arkadaş ikinci el hoparlör kargoya verilmez köüpk kutu v.s. yoktur muhtemelen

hoparlörlerin ilk sahibi tamir görmemiş Venge renk

Alıntıları Göster

2500 tl diyor düşünen varsa p.m. araştırın çok tatlı sesi vardır tannoyların fiyat makul hifishark'a girin avrupa fiyatı ikici elde avrupa fiyatı bulamazsınız Türkiyedeki satıcılar tok satıcıdır

• sadays S kullanıcısına yanıt
    7.1.2 ve 7.1.4 farki nedir. Bende sn11r aldim arkadasimdan kapali kutu. Merak ediyorum su yukari ses verme olayo nasil calisiyor. Deneyimleyenler yazanilir mi acaba
  • hadi hayırlı olsun 7.1.2lerde sadece soundabrda yukarı bakan hoparlör var senin sn11de sorroundlarda yani arkada da atmos hoparlörü var atmos etkisini katlıyor böyle olunca

philipsleri gazlıyorlar o fiyat etmez düşürüp yüzde bilmem kac indirim diye 8000 tllere filan satacaklar görürsünüz
  • sadays S kullanıcısına yanıt
    Bencede cok sacma fiyatlar bunlar. Cok bekledik sn11 i bakalim guzel cikacak mi. İlk atmos tecrubem olacak. İnsallah şu godzilla vs kong atmos gelir.
  • Vatanda yakında gelecek ibaresi tükendi olarak.degismis sn11r hayal oldu yada sn12r i bekliyecegiz

• quote:

Orijinalden alıntı: barisx3

Vatanda yakında gelecek ibaresi tükendi olarak.degismis sn11r hayal oldu yada sn12r i bekliyecegiz

7999 yapmışlar

Kaça aldınız

• Valla bende kaptım birtane bayadır kafamı kurcalıyordu rahatladım ya😀 şimdi TV de earc yok arc var nasıl randıman Alaçam bakalım

• drvimu kullanıcısına yanıt
    Ben arkadasimdan aldim kapali kutu. 6 ya verdi
  • Sn11r kullanıcı sayımız artıyor, sevindim :) hayırlı olsun yeni alan arkadaşlara...

• Sn11 bende aldim Mediamarkt tan ama bugün müşteri temsilcisi ile görüşmem de stok olmadığını ama yakinda gelecek ve gelince size gönderilecek dediler ben de tamam ama çok bekler miyim 1-2 ay falan dedim yok o kadar sürmez sanmam dedi numaramı aldi sizi bilgilendirmek için yakin zamanda ararız dediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: fitamino

Ben arkadasimdan aldim kapali kutu. 6 ya verdi
    iyi fiyat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    6000 TL’ye ıyı Almışın ben 7900 TL ye aldım vatandan pazartesı LG Services getırıp kurulum yapacak benımde ılk Atmos tecrübem olacak bakalım .
  • 
Sayfa: önceki 773774775776777
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.