|
SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (776. sayfa)

-
-
Arc yeter tvden netflix ve amazon için ama hddten atmos için harici medya oynatıcı lazım yavaş yavaş araştırmaya başlayınquote:
Orijinalden alıntı: barisx3
Valla bende kaptım birtane bayadır kafamı kurcalıyordu rahatladım ya😀 şimdi TV de earc yok arc var nasıl randıman Alaçam bakalım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ozaman Apple TV dekı ınfuseda buna dahıl tahmınım sadece ıtunes fılmler Atmos doğrumu tv Earc gırıslı SN11 yolda bu durumda Apple TV yı satıp nıvedıa pro almak lazım doğrumu. Bırde bu Sony tv Androidden Apple TV yı ındırdım App olarak ordan aynı netflıx gıbı Atmos ses alma ıhtımalım varmı eğer öyleyse Apple TV boşa aldım demektır 1660 TL para bayıldık, -
Hocam arka yukari ses olayi nasil. Biraz tecrubelerini paylasir misin -
quote:
Orijinalden alıntı: sadays
Arc yeter tvden netflix ve amazon için ama hddten atmos için harici medya oynatıcı lazım yavaş yavaş araştırmaya başlayın
Alıntıları GösterÜstat valla girdik bu olaya,TV güzel Sony ama 1080p arc girişli şimdi 4 k almak gerekecek
Smart TV televizyonum lakin ben monitör olarak kullanıyorum PC ye bağlı ekran kartım AMD rx 470 bunun kartın hdmı girişi var 2.0 diye ibare var soundbari PC ye direk bağlandığımda bütün ses formatlarını alacakmıyım şu an tek handikap bu benim için
Valla sn11r kullanıcıları sayenizde artıyor hocam dinlenmeden test etmeden aldık 😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Maalesef Apple tv çok yanlış bir seçim aylardır dilimde tüy bitti tamam görüntü 10 numara ama bizim derdimiz ses görüntü değil ki biran önce elden çıkarın ucuz demeden pahalı demedenquote:
Orijinalden alıntı: ozcan69
Ozaman Apple TV dekı ınfuseda buna dahıl tahmınım sadece ıtunes fılmler Atmos doğrumu tv Earc gırıslı SN11 yolda bu durumda Apple TV yı satıp nıvedıa pro almak lazım doğrumu. Bırde bu Sony tv Androidden Apple TV yı ındırdım App olarak ordan aynı netflıx gıbı Atmos ses alma ıhtımalım varmı eğer öyleyse Apple TV boşa aldım demektır 1660 TL para bayıldık, -
eğer hdmi 2.0 çıkışı varsa direkt sn11e bağlayıp atmos ses alabilirsiniz epeydir pcyi boşladım programlar nereye gitti bilmiyorum ekran kartının atmos destekli driverı vardır muhtemelen bir de k-lite codec pack kurun her türlü alırsınız sesquote:
Orijinalden alıntı: barisx3Üstat valla girdik bu olaya,TV güzel Sony ama 1080p arc girişli şimdi 4 k almak gerekecek
Smart TV televizyonum lakin ben monitör olarak kullanıyorum PC ye bağlı ekran kartım AMD rx 470 bunun kartın hdmı girişi var 2.0 diye ibare var soundbari PC ye direk bağlandığımda bütün ses formatlarını alacakmıyım şu an tek handikap bu benim için
Valla sn11r kullanıcıları sayenizde artıyor hocam dinlenmeden test etmeden aldık 😀
Alıntıları Göster
Bu arada beni suçlamayın beğenmezseniz ben sn11 test etmedim önermedim de sadece teknik olarak destek oluyorum arkadaşlara
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 28 Ocak 2021; 17:37:16 >
-
Teşekkür ederım nvıdıa pro 2019 güzel secımmı herseyıyle acaba. su anda sahıbınde sıfır ayarını 2500 veriyorlar normalde 4000 TL -
rx 580 ekrankartı ile kodi ve vlc den dolby atmos ses aldım. rx 470 lede alabilirsiniz. vlc için ses ayarlarından hdmi mıdı düz geçiş miydi tam hatırlamıyorum onu seçmeniz gerekiyor -
@ozcan69
tel handikapı hdr10+ yok tvniz samsung değilse o da sorun değil sadece samsunglarda amazon prime hdr10+ diğer tvlerde zaten hdr
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 28 Ocak 2021; 17:41:5 > -
Yok hocam sizi neden suclayalim ben bun soundbarin varlığından bile haberdar değildim inceledim kafama yattı öyle aldım ☺️ bütün ses formatını pcden cozersem süper olcak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: srknzr
rx 580 ekrankartı ile kodi ve vlc den dolby atmos ses aldım. rx 470 lede alabilirsiniz. vlc için ses ayarlarından hdmi mıdı düz geçiş miydi tam hatırlamıyorum onu seçmeniz gerekiyorOk süper hocam kurulum yapınca rahatsız ederim sizi ☺️
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi vatandan Arkadaş aradı benım Aldığım SN11 8000 TL den7500 TL ınmıs Vatanda ındırıme gıtmıs medıamarkt gıbı. Şansıma faturalandırılmamıs 7400 TL ye geldı bana sağolsun. Kredı kartına ıade edecekler. -
Bendekı Sony Xh 9500 ozaman sıkıntı yok demektır . Ozaman nıvedıa pro modelını alayım Apple 4K yı satayım -
Aynen yok sonylerde hdr10+quote:
Orijinalden alıntı: ozcan69
Bendekı Sony Xh 9500 ozaman sıkıntı yok demektır . Ozaman nıvedıa pro modelını alayım Apple 4K yı satayım -
samsung t650 hb'de 1548 liraya düşmüş. gayet iyi fiyat, ilgilenenler kaçırmasın :)
-
Sanirim sn11 alan 4 kisi falaniz. Sn11 kullaman ustadlari öneriler icin bekliyoruz:) -
Beyler bahsettiğim seti ilana koydum soundbar fiyatına ses sistemi düşünen ya da arkadaşına düşünen p.m. göndersin çok sevdiğim bir kardeşimin temiz kullanmış hoparlörleri sıfır almıştır Tannoylar çok keyifli hoparlördür bilen bilir
https://forum.donanimhaber.com/satilik-tannoy-set--147662026#147662026
-
quote:
Orijinalden alıntı: fitamino
Sanirim sn11 alan 4 kisi falaniz. Sn11 kullaman ustadlari öneriler icin bekliyoruz:)valla lg wifi speaker ve google home indiirp eşlemek lazım çok yabancıyız bu konulara umarım çözeriz :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: sadaysBeyler bahsettiğim seti ilana koydum soundbar fiyatına ses sistemi düşünen ya da arkadaşına düşünen p.m. göndersin çok sevdiğim bir kardeşimin temiz kullanmış hoparlörleri sıfır almıştır Tannoylar çok keyifli hoparlördür bilen bilir
https://forum.donanimhaber.com/satilik-tannoy-set--147662026#147662026
mukemmel duruyor gercektende
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X