kafası rahat olsun diye dedim hocam dediğin doğru 2019 kendisi çözüyor. birde dolby vison hdr var 2019 da. o yüzden netflix ten kendi uygulaması ile dolby atmos alabiliyor. 2017 de kodi üzerine eklenti kurarak halletmek gerekiyor. ha benim netflix le işim yok denirse. netflix lisanssız dolby true HD 7.1 dolby atmos passthrough edebilen bir android box ta işi görür. daha uygun fiyatlı çözüm olur. |
SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (713. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: josh-rkafası rahat olsun diye dedim hocam
dediğin doğru 2019 kendisi çözüyor. birde dolby vison hdr var 2019 da.
o yüzden netflix ten kendi uygulaması ile dolby atmos alabiliyor.
2017 de kodi üzerine eklenti kurarak halletmek gerekiyor.
ha benim netflix le işim yok denirse. netflix lisanssız dolby true HD 7.1 dolby atmos passthrough edebilen bir android box ta işi görür. daha uygun fiyatlı çözüm olur.
Alıntıları Gösterbende 2017 var hdr ve dolby vision. alamıyormuyum ? kodide film izlerken filan ? yada netflix de ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: mnybjkbende 2017 var hdr ve dolby vision. alamıyormuyum ? kodide film izlerken filan ? yada netflix de ?
Alıntıları Gösternetflixin kendi uygulamasıyla dolby atmos alamazsın 2017 de
kodi üzerine https://github.com/CastagnaIT/plugin.video.netflix bu eklenti ile alabilirsin.
2017 de hdr 10 ve hlg desteği var ( kullandığın panel destekliyorsa)
2019 de dolby vison hdr, hdr 10 ve hlg desteği var ( kullandığın panel destekliyorsa)
detaylı kıyaslaması
burda mevcut.
-
quote:
Orijinalden alıntı: josh-rnetflixin kendi uygulamasıyla dolby atmos alamazsın 2017 de
kodi üzerine https://github.com/CastagnaIT/plugin.video.netflix bu eklenti ile alabilirsin.
2017 de hdr 10 ve hlg desteği var ( kullandığın panel destekliyorsa)
2019 de dolby vison hdr, hdr 10 ve hlg desteği var ( kullandığın panel destekliyorsa)
detaylı kıyaslaması
burda mevcut.
Alıntıları Gösterozamn değiştirme vaktim gelmiş lg oled cx aldım tvden tam performans için değişmesi gerkmiş artık
-
quote:
Orijinalden alıntı: mnybjkozamn değiştirme vaktim gelmiş lg oled cx aldım tvden tam performans için değişmesi gerkmiş artık
Alıntıları Gösterçok uzun zamandır tv kullanmadığım için tvden anlamam. ama ben netflix için değiştirmiştim :)
-
Merhaba.
Samsung Q70T soundbar aldım. Eski soundbarım LG SK5 idi.
Sony XH90 Tv ile earc üzerinden bağlantı yaptım.
Q70T'nin baslarından memnun değilim. Subwoofer seviyesini en yükseğe getirmeme rağmen SK5'teki dolgunluğun yanına yaklaşamıyor. Çok hafif bir uğultu var, o kadar. SW dışında cihazdan memnunum.
Bir şeyi yanlış yapıyor olabilir miyim ?
Not: SK5 Subwoofer 200W, Q70 T 160W.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mnybjkozamn değiştirme vaktim gelmiş lg oled cx aldım tvden tam performans için değişmesi gerkmiş artık
Alıntıları Gösterpara harcama korona günü kodiye castagnal eklentisi kurmak çocuk oyuncağı azıcık haşır neşi olan herkes yapar 2017den 2019 proya geçilmez şahsi kanaatim 2019 pro kullan birisi olarak söylüyorum yeni nesil shield II filan gelirse geçilir
-
quote:
Orijinalden alıntı: sadayspara harcama korona günü kodiye castagnal eklentisi kurmak çocuk oyuncağı azıcık haşır neşi olan herkes yapar 2017den 2019 proya geçilmez şahsi kanaatim 2019 pro kullan birisi olarak söylüyorum yeni nesil shield II filan gelirse geçilir
Alıntıları Göstersende haklısın valla. bende aslında netflix önemli değil remux filmlerim var onlarda hdr ve dolby vision görüntü almak için filmler boşa gitmesin :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: mnybjksende haklısın valla. bende aslında netflix önemli değil remux filmlerim var onlarda hdr ve dolby vision görüntü almak için filmler boşa gitmesin :)
Alıntıları Gösterben atmos için konuşmuştum dolby vision deyince iş değişir 2019 yolları taştan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 7 Aralık 2020; 13:16:3 > -
quote:
Orijinalden alıntı: sadaysben atmos için konuşmuştum dolby vision deyince iş değişir 2019 yolları taştan
Alıntıları Gösterbende öyle düşündüm sesi bir şekilde hallediyoruz da dolby vision da fark olur herhalde öyle düşünüyoum. 2017 yi kaça gider acaba. arada fazla fark olmadan halletsek
-
Bilemeyeceğim 1200 filan galiba ama emin değilim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bilgi için teşekkür ederim.
Hiç olmazsa aldıktan sonra süpriz yaşamam sayenizde
-
hocam mi box s ile atmos ses alınırmı gene aynı sekilde kodi ile
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hayır
-
quote:
Orijinalden alıntı: Emre.35Merhaba.
Samsung Q70T soundbar aldım. Eski soundbarım LG SK5 idi.
Sony XH90 Tv ile earc üzerinden bağlantı yaptım.
Q70T'nin baslarından memnun değilim. Subwoofer seviyesini en yükseğe getirmeme rağmen SK5'teki dolgunluğun yanına yaklaşamıyor. Çok hafif bir uğultu var, o kadar. SW dışında cihazdan memnunum.
Bir şeyi yanlış yapıyor olabilir miyim ?
Not: SK5 Subwoofer 200W, Q70 T 160W.
Hocam selam,
Bende yeni aldım q70t aynı şekilde bende bu sorunu yaşıyorum.
10 yıllık eski usül logitech 2+1 in ufak subwoofer'ı daha iyi bas veriyor.
İlk başta çalışmıyor zannettim elimi falan koyuyorum anlamak için.
Umarım bir çaresi vardır.Ben ses formatından şüpheleniyorum ama tabi benim tv atmos desteklemiyor.
Sizin atmoslu filmlerde de mi öyle ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: byvolcanhocam mi box s ile atmos ses alınırmı gene aynı sekilde kodi ile
çok uzun zamandır mibox kullanmadım hocam ne desem yalan olur.
kullanan arkadaşlar daha sağlıklı ve doğru bilgi vereceklerdir.
-
üstad mibox 4ks ile kodiden hdd yada usb üstünden seyredilen filmlerden eklenti kurmadan atmos ses alınmıyor eklenti ile alınırmı bilmiyorum. netflix de de atmos ses alınmıyor -
Mi box s 4k ile hd sesler ve atmos sesler alınmıyor diye biliyorum dts ve dolby digital 5.1 desteği var sadece sanırsam.
-
-
Yanlış hatırlamıyorsam ilerleyen günlerde bir güncelleme gelecek sonrasında okuyacak mkv
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X