Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (713. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: culpanext Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40.625
Cevap
596
Favori
1.969.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 711712713714715
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mnybjk

shild 2017 bile alsa alır bütün sesleri. yanlış bilmiyorsam aralarındaki tek fark 2019 atmosu kendide çözüyor 2017 soundbara pass edip çözdürüyor.

Alıntıları Göster

kafası rahat olsun diye dedim hocam

dediğin doğru 2019 kendisi çözüyor. birde dolby vison hdr var 2019 da.

o yüzden netflix ten kendi uygulaması ile dolby atmos alabiliyor.

2017 de kodi üzerine eklenti kurarak halletmek gerekiyor.

ha benim netflix le işim yok denirse. netflix lisanssız dolby true HD 7.1 dolby atmos passthrough  edebilen bir android box ta işi görür. daha uygun fiyatlı çözüm olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: josh-r

kafası rahat olsun diye dedim hocam

dediğin doğru 2019 kendisi çözüyor. birde dolby vison hdr var 2019 da.

o yüzden netflix ten kendi uygulaması ile dolby atmos alabiliyor.

2017 de kodi üzerine eklenti kurarak halletmek gerekiyor.

ha benim netflix le işim yok denirse. netflix lisanssız dolby true HD 7.1 dolby atmos passthrough  edebilen bir android box ta işi görür. daha uygun fiyatlı çözüm olur.

Alıntıları Göster

bende 2017 var hdr ve dolby vision. alamıyormuyum ? kodide film izlerken filan ? yada netflix de ?

• quote:

bende 2017 var hdr ve dolby vision. alamıyormuyum ? kodide film izlerken filan ? yada netflix de ?

Alıntıları Göster

netflixin kendi uygulamasıyla dolby atmos alamazsın 2017 de

kodi üzerine https://github.com/CastagnaIT/plugin.video.netflix bu eklenti ile alabilirsin.

2017 de hdr 10 ve hlg desteği var ( kullandığın panel destekliyorsa)

2019 de dolby vison hdr, hdr 10 ve hlg desteği var ( kullandığın panel destekliyorsa)

detaylı kıyaslaması

https://mightygadget.co.uk/nvidia-shield-tv-pro-2019-vs-shield-tv-2017-vs-fire-tv-cube-2019-compared/#:~:text=NVIDIA%20Shield%20TV%202019%20vs%20Shield%20TV%202017,-Nvidia%20has%20gone&text=Not%20a%20huge%20amount%20has,faster%20than%20the%20previous%20generation.

burda mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: josh-r

netflixin kendi uygulamasıyla dolby atmos alamazsın 2017 de

kodi üzerine https://github.com/CastagnaIT/plugin.video.netflix bu eklenti ile alabilirsin.

2017 de hdr 10 ve hlg desteği var ( kullandığın panel destekliyorsa)

2019 de dolby vison hdr, hdr 10 ve hlg desteği var ( kullandığın panel destekliyorsa)

detaylı kıyaslaması

https://mightygadget.co.uk/nvidia-shield-tv-pro-2019-vs-shield-tv-2017-vs-fire-tv-cube-2019-compared/#:~:text=NVIDIA%20Shield%20TV%202019%20vs%20Shield%20TV%202017,-Nvidia%20has%20gone&text=Not%20a%20huge%20amount%20has,faster%20than%20the%20previous%20generation.

burda mevcut.

Alıntıları Göster

ozamn değiştirme vaktim gelmiş lg oled cx aldım tvden tam performans için değişmesi gerkmiş artık

• quote:

ozamn değiştirme vaktim gelmiş lg oled cx aldım tvden tam performans için değişmesi gerkmiş artık

Alıntıları Göster

çok uzun zamandır tv kullanmadığım için tvden anlamam. ama ben netflix için değiştirmiştim :)

• Merhaba.

Samsung Q70T soundbar aldım. Eski soundbarım LG SK5 idi.

Sony XH90 Tv ile earc üzerinden bağlantı yaptım.

Q70T'nin baslarından memnun değilim. Subwoofer seviyesini en yükseğe getirmeme rağmen SK5'teki dolgunluğun yanına yaklaşamıyor. Çok hafif bir uğultu var, o kadar. SW dışında cihazdan memnunum.

Bir şeyi yanlış yapıyor olabilir miyim ?

Not: SK5 Subwoofer 200W, Q70 T 160W.

• quote:

Alıntıları Göster

para harcama korona günü kodiye castagnal eklentisi kurmak çocuk oyuncağı azıcık haşır neşi olan herkes yapar 2017den 2019 proya geçilmez şahsi kanaatim 2019 pro kullan birisi olarak söylüyorum yeni nesil shield II filan gelirse geçilir

• quote:

Orijinalden alıntı: sadays

para harcama korona günü kodiye castagnal eklentisi kurmak çocuk oyuncağı azıcık haşır neşi olan herkes yapar 2017den 2019 proya geçilmez şahsi kanaatim 2019 pro kullan birisi olarak söylüyorum yeni nesil shield II filan gelirse geçilir

Alıntıları Göster

sende haklısın valla. bende aslında netflix önemli değil remux filmlerim var onlarda hdr ve dolby vision görüntü almak için filmler boşa gitmesin :)

• quote:

sende haklısın valla. bende aslında netflix önemli değil remux filmlerim var onlarda hdr ve dolby vision görüntü almak için filmler boşa gitmesin :)

Alıntıları Göster

ben atmos için konuşmuştum dolby vision deyince iş değişir 2019 yolları taştanSOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 7 Aralık 2020; 13:16:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

ben atmos için konuşmuştum dolby vision deyince iş değişir 2019 yolları taştan 

Alıntıları Göster

bende öyle düşündüm sesi bir şekilde hallediyoruz da dolby vision da fark olur herhalde öyle düşünüyoum. 2017 yi kaça gider acaba. arada fazla fark olmadan halletsek

• Bilemeyeceğim 1200 filan galiba ama emin değilim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • josh-r J kullanıcısına yanıt

bilgi için teşekkür ederim.

Hiç olmazsa aldıktan sonra süpriz yaşamam sayenizde

• josh-r J kullanıcısına yanıt

hocam mi box s ile atmos ses alınırmı gene aynı sekilde kodi ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayır

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre.35

Merhaba.

Samsung Q70T soundbar aldım. Eski soundbarım LG SK5 idi.

Sony XH90 Tv ile earc üzerinden bağlantı yaptım.

Q70T'nin baslarından memnun değilim. Subwoofer seviyesini en yükseğe getirmeme rağmen SK5'teki dolgunluğun yanına yaklaşamıyor. Çok hafif bir uğultu var, o kadar. SW dışında cihazdan memnunum.

Bir şeyi yanlış yapıyor olabilir miyim ?

Not: SK5 Subwoofer 200W, Q70 T 160W.

Hocam selam,

Bende yeni aldım q70t aynı şekilde bende bu sorunu yaşıyorum.

10 yıllık eski usül logitech 2+1 in ufak subwoofer'ı daha iyi bas veriyor.

İlk başta çalışmıyor zannettim elimi falan koyuyorum anlamak için.

Umarım bir çaresi vardır.Ben ses formatından şüpheleniyorum ama tabi benim tv atmos desteklemiyor.

Sizin atmoslu filmlerde de mi öyle ?

• quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

hocam mi box s ile atmos ses alınırmı gene aynı sekilde kodi ile

çok uzun zamandır mibox kullanmadım hocam ne desem yalan olur.

kullanan arkadaşlar daha sağlıklı ve doğru bilgi vereceklerdir.

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    üstad mibox 4ks ile kodiden hdd yada usb üstünden seyredilen filmlerden eklenti kurmadan atmos ses alınmıyor eklenti ile alınırmı bilmiyorum. netflix de de atmos ses alınmıyor
  • Mi box s 4k ile hd sesler ve atmos sesler alınmıyor diye biliyorum dts ve dolby digital 5.1 desteği var sadece sanırsam.

• Bende LG cx tv , LG sj9 soundbar ve ps5 var
    Ps5 e harici hard diski takıyorum 4k remux true HD filmleri izlemek için ps5 görmüyor filmleri
    Ne hevesle aldık ps5 i true HD ses alacaz diye filmleri görmüyor okumuyor şu an
    Media player uygulaması yok bide ps4 ki gibi

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corcicorccik -- 7 Aralık 2020; 20:52:19 >
  • corcicorccik kullanıcısına yanıt

Yanlış hatırlamıyorsam ilerleyen günlerde bir güncelleme gelecek sonrasında okuyacak mkv

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 711712713714715
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.