Samsung tv'lerin boyle problemleri var. Genelde elektrik kesintisi sonrasi bu sekilde problemler yasaniyor. Klasik kapatip acma cihazi sifirlamadigi icin fisten cekerek cozum bulunuyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (711. sayfa)

-
-
Sony ht g700 aldım gayet memnunum evet av receiverli sistem de kurabilirdim ama soundbar modüler ve kullanışlı surround hissi kısıtlı fakat alet özel bir sistemle vertical surround dedikleri resmen odayı dolduruyor atmos hissiyatinin çok zayıf olacağını düşünmüştüm sesi açarak a quiet place filminde yaratığın tavana zipladigi ve inanılmaz yüksek ses çıkaran sahnede resmen zipladim ses 100 ecikiyor fakat atmos filmde 50 55 üstü yuksek kaçar subwoofer çok iyi alacak arkadaşlara çok para harcamayın derim fakat asıl mevzu su soundbari çok paraya almayın ama mutlaka NVİDİA SHİELD alın bak büyük yaziyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kaç inch ki 2metreden izliyorsun?
-
iyi akşamlar
trendyoldan sony str-dn 1080 siparişimi verdim en sonunda ne zamandır takip ediyorum daha fazla inmedi 5599 tl
-
quote:
Orijinalden alıntı: bariscaptiyi akşamlar
trendyoldan sony str-dn 1080 siparişimi verdim en sonunda ne zamandır takip ediyorum daha fazla inmedi 5599 tl
Çok güzel bir avr aldınız keyifle kullanın
güle güle kullan üstad hayırlısıyla gelir inşallah. senin süreçde baya sancılı geçti soundbarmı avr mi derken baya bi kararsız kaldın. allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin -
quote:
Orijinalden alıntı: bariscaptiyi akşamlar
iyi günlerde kullanın
-
Hayirli olsun.
43, playstation oynuyorum.
-
Tşk ederim herkese baştan saundbar vardı aklımda evet kolonları da satıp alacaktım ama tavsiyeleriniz üzerine bunda karar kıldım tv de yeni aldımmi çok heycanla bekliyorum bakalm 😁 -
Daha ayarlarını beraber yapıcaz😁🙃😃😃quote:
Orijinalden alıntı: sadaysiyi günlerde kullanın
Alıntıları Göster -
Her avrnin ayar menüsü farklıdır ben sony hiç kullanmadım Pioneer ve Onkyo ama yine fikir verebiliriz elimizden geldiği kadar tabi bu topicte değil artık burası soundbarlar topiği 1080 ya da sony avr topiği vardır ya da özelden yazışırız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 5 Aralık 2020; 13:11:2 > -
sl10y kullanıyorum ps5 bağlı fakat hdr aktif olmuyor bir ayarımı var acaba? ps5i direk tv ye bağlayınca sorun yok ama soundbar ile arc den bağlayınca hdr kapanıyor
ps5i sl10ye bağlayan ve sl10yi tvye bağlayan 2 kablo da aynı kalitede mi?
sl10y hdr passtrough yaptığını iddia ediyor çünkü speclerinde
-
hocam 2 hdmi kablo ile ps5 i tv ye bağladim 4khdr aktif oluyor fakat sl10y aracı olursa hdr kapali oluyor. dediğiniz gibi hdr passtrough yaptığı yazıyor özelliklerinde ama sorun ne çözemedim.
muhtemelen sl10yi tvye bağlayan hdmi kablo sorunlu eğer ps5 tvye bağlıyken hdr veriyorsa o kabloda problem yok demektir
bir de açılış sırasını değistirin once ps5 sonra tv en son sl10y
ben bir ayar yok diye biliyorum sl10yde yani bagli kaynak ayarları ile ilgili
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hdmi kablolarda sorun yok denedim teker teker ps5 tv arası bağlayip. sl10y ile alakalı diye düşünüyorum. 1080p hdr oluyor ama 4k hdr olmuyor yapamadım bir türlü
quote:
Orijinalden alıntı: sadaysHer avrnin ayar menüsü farklıdır ben sony hiç kullanmadım Pioneer ve Onkyo ama yine fikir verebiliriz elimizden geldiği kadar tabi bu topicte değil artık burası soundbarlar topiği 1080 ya da sony avr topiği vardır ya da özelden yazışırız
tamamdır tşk
-
quote:
Orijinalden alıntı: byvolcanhdmi kablolarda sorun yok denedim teker teker ps5 tv arası bağlayip. sl10y ile alakalı diye düşünüyorum. 1080p hdr oluyor ama 4k hdr olmuyor yapamadım bir türlü
hdr'i ne için kullanacaksınız bir bant genişliği sorunu var gibi görünüyor ps5'in çıkış çzöünürlüğünü 2160p 23.976 ya da 24 hz yaparsanız bir ihtmal hdr alabilirisinz bana göre
-
kablo olarak bunu aldım bir tavsiye üzerine ön kulelere ve center a eğer memnun olursam surraundlara da alıcam
https://www.pelinltd.com.tr/goldkabel-speaker-flex-2x2-50mm2-hoparlor-kablosu-1metre
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X