Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (709. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
40.618
Cevap
596
Favori
1.969.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 707708709710711
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Olabilir deneyeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mnybjk kullanıcısına yanıt
    böyle durumlarda önce arka hoparlörleri fişe takın sonra barı fişe takın hemen bağlanıyor , önemli olan bar kapalıyken önce arka hoparlörleri çalıştırmak
  • Mehmetcan3445 kullanıcısına yanıt

evet sabahtan denedim arkaları fişten çekmedim önü çektim bağladım oldu

• Arkadaşlar Selam, SN11R alacağım için SL9Y ( 11.11.2020'de alındı kutusu faturası her şeyi mevcut ) satıyorum ilgilenen varsa benimle iletişime geçebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: snn61

Hocam Selamlar,

Öncelikle hayırlı olsun. Bende 3 hafta kadar önce T450 aldım, çok memnunum genelde orta ve yüksek seslerde müzik dinliyorum lakin şöyle bir problem ile karşılaştım. Düşük ses ile (baya düşük 7-8) gece film izlerken subwoofer'da derinden bir gürültü geldiğini farkettim özellikle dialoglar da belirgin oldu. Sizde de bu şekilde bir problem var mı? Normal bir durum mu? Okuyan diğer arkadaşlar da cevap verebilirse çok sevinirim. Teşekkürler.

1 aylık süreci özet geçeyim. Firmware update'i, subwoofer değişimi sorunu çözmedi ve bugün Samsung iade talebimi onayladı.

• dark.king kullanıcısına yanıt

T450'nin subwoofer'unda dip gürültü problemi var, fokurdama gibi, ben iade ettim. İnternette aynı sorunu yaşayan çok kişi var.

• snn61 kullanıcısına yanıt

kulağını dayamadan duyuyor musun hayırsa sıkıntı yoktur...

• Duyuyosun. Ben 2 metre gibi bir mesafeden izliyorum tv'yi.

• Arkadaşlar samsung hw-q70t model soundbar aldım tv de samsung. şöyle bi sorunum var soundbar tv yi kapatınca otomatik kapanmıyor veya açınca otomatik açılmıyor . Sorun ne olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: snn61

T450'nin subwoofer'unda dip gürültü problemi var, fokurdama gibi, ben iade ettim. İnternette aynı sorunu yaşayan çok kişi var.

Peki 800 liraya Sony Ht-sf150 alsam yeterli olur mu? Temiz, düzgün ve biraz da yüksek ses çıksın önemli. Öyle 5.1 7.1 veya atmos'lu sistem aramıyorum, zaten kullanacak alanım da yok malesef.

• Tv markaniz nedir? Menusunden ayarlarini kontrol edin. Samsungda any net diye gecer mesela.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • notsoimportant kullanıcısına yanıt
    Bilen birisi şu ses formatlarını en üst kaliteden aşağıya doğru sıralayabilir mi acaba? Mesela true hd atmos mu daha kaliteli dolby dijital plus atmos mu?
  • jubeiyagyu kullanıcısına yanıt
    Bağlantıyı HDMI ARC ile yaptınız değil mi?
  • eiskent E kullanıcısına yanıt
    Tv samsun anynet aktif
  • tayaydin kullanıcısına yanıt
    Hayır Bluetooth ile yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayaydin

Bilen birisi şu ses formatlarını en üst kaliteden aşağıya doğru sıralayabilir mi acaba? Mesela true hd atmos mu daha kaliteli dolby dijital plus atmos mu?

1- Dolby Atmos --- DTS X

2- Dolby True Hd --- DTS HD MA

3- Dolby Digital Plus Atmos (streaming atmos) Dtsde karşılığı yok

4- dolby digital --- dts

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 3 Aralık 2020; 20:47:46 >
    İstediğiniz özellik HDMI ARC bağlantısı ile oluyor diye biliyorum. Evrensel bir standart bu, LG TV ile Q70R'yi bu şekilde sorunsuz kullanıyorum...
  • tayaydin kullanıcısına yanıt
    Anladım Bluetooth tan ses daha iyi geliyor gibiydi ama açılıp kapanmaması sıkıntı tamam sağolun cevap için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeiyagyu -- 3 Aralık 2020; 21:6:37 >
    HDMI ile bağlantının kalitesi bluetooth'tan çok çok daha iyi olması gerekir, avaba bağlantınızda soryn mu var. Ya da aynı dosyalarla test etmediniz mi, ondan mı HDMI daha az kaliteli geldi size?
  • Hdmi dediğiniz arc dimi oraya taktım çünkü. Aynı seviyede çok daha kısık geldi ses
  • 
Sayfa: önceki 707708709710711
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.