Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (546. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: desko35 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 11 Misafir (1 Mobil) - 11 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40.608
Cevap
596
Favori
1.968.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 544545546547548
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sportway -- 9 Eylül 2020; 11:26:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony ht g-700 bugün ulaştı nihayet kurdum ı xf9000 den çok daha güçlü ses berraklığı ve ayrımı muazzam surround etkisi soundbar için çok iyi diyalog ses ayrımına özellikle uğraşılmış belli etkisi. Beni en çok etkileyen oda duvarlarını sallayan yani insanı içine alan bass oldu sony bu seviye basları genelde pahalı barlarda veriyordu önceden. Genel olarak ses karakteristiği open sound denilen berrak ve detaylı yapıda bu arada güncelleme dosyasını muhakkak indirip kurun çok farkediyor.

Atmos ses deneyemedim ancak içinde demo varmış açıkcası normal dolby e göre başka bir seviye her anlamda surround ve detay açısından müthiş fark var insanı hayrete düşürüyor bunda demo ses kalitesi de etkili olmuş olabilir dolby true hd ile karşılaştıracağım ileride.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ptolomeo -- 28 Ağustos 2020; 17:33:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ptolomeo kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun cihaziniz. Gule gule kullanin. Olumlu imaj birakmasi guzel. Akternatfi bir model olmasi daha da guzel. Oneri istendiginde 2 marka agirlikli gidiyorduk. Sony'nin de rekabette olmasi iyi ama bu modelin eksikligi arkaya hoparlor baglanamiyor olusu sanirim.

Saygilarimla.

• quote:

Orijinalden alıntı: sportway

.
    muhtemelen sanal bir şeyler yapıyor yine yani gerçek 7.1.4 için arkada 6 hoparlör lazım 2 sorround 2 sorround back ve 2 tavana bakan atmos hoparlörü yani ya sorroundları frontların yanına koyunca sanal olarak bunu dinleyicinin kulak hizasına derinlemesi lazım bence saçma olmuş

yani bir bar öne bir bar arkaya olsa gerçek 7.1.4 o zaman olur en azından hoparlörler olması gerektiği yerde olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: eiskent

Hayirli olsun cihaziniz. Gule gule kullanin. Olumlu imaj birakmasi guzel. Akternatfi bir model olmasi daha da guzel. Oneri istendiginde 2 marka agirlikli gidiyorduk. Sony'nin de rekabette olmasi iyi ama bu modelin eksikligi arkaya hoparlor baglanamiyor olusu sanirim.

Saygilarimla.
    Teşekkür ederim evet dediğiniz gibi arka surround kit eklenmiyor fidelio b5 olduğu için gerek duymadım ht zf9 kit ile 8000 bin tl leri geçiyor bu pek mantıklı değil farklı alternatifler devreye giriyor.

• sadays S kullanıcısına yanıt
    2 tane hoparlor soundbarin kosesinde. Kablosuz hoparlorler ayni zamanda arka atmosu da barindirdigi icin surround gorevini almasi gerekir. Surround backin biraz gume gitme ihtimali var. Surroundu koselerden verse eksik kalir, surroundbacki orada isliyor olabilir.

Saygilarimla.

• ben de onu diyorum sorround ve sorround back arkada olur dinleyicinin önünde sorround konumlandırılmaz sanal olarak kulak hizasına almaya çalışıyordur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 28 Ağustos 2020; 22:30:17 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sportway -- 9 Eylül 2020; 11:26:29 >
  • Fiyatını düşününce tabi kimse umursamaz

• sportway S kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi dosya ile kontrol ettin ayrı ayrı 7.1 ses verdiğini. Rica etsem bilgi alabilirmiyim. Birde ben deneme yapmak istiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SL10Y'yi satabildiniz mi hocam? Sattıysanız kaça gitti piyasası nasıl? Bende de sizdeki gibi SL10Y var, SN11R'yi 5 bin TL'ye görünce pişman oldum aldığıma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantom7 -- 29 Ağustos 2020; 11:49:14 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sportway -- 9 Eylül 2020; 11:26:47 >
  • 7.1 sistem olduğu için surround off modunda 5.1 film izlerken arka hoparlörler işlevsiz kalıyor. Eski serilere arka hoparlör kiti ekleyince böyle oluyordu. Surround on yaparsanız upmix yapıyor ama upmix kafasına göre yaptığı için konumlandırma nasıl olur bilemiyorum.

• devoker D kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sportway -- 9 Eylül 2020; 11:27:5 >
  • merhaba,
    Samsung q80t televizyon ve Samsung harman kardon 70hr sonud barım var,

HDMI earc noktaları ile bağlıyorum ve Netflix'de ATMOS ibaresi çıkıyor.

Atmos için olay bundan ibaret di mi? Çünkü sound barda ATMOS yazmıyor.

Daha önce hiç Atmos deneyimim olmadığı için sorayım dedim.
  • oly1786 kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sportway -- 9 Eylül 2020; 11:27:26 >
  • Phantom7 P kullanıcısına yanıt
    Evet hocam sattım gerçekten bu işe hevesli bir talipli çıktı özenle paketledim yolladım. Yaklaşık 500 km mesafeye 320 TL fiyat çıktı kargo da ama anlaşmalı birine gondrince 120 TL ye hallettik. 2850 ye kargo hariç verdim yani bekleseydim 3000 3100 civarı da gidenilirdi çünkü gerçekten sl10y de güzeldi cihaz.

• Phantom7 P kullanıcısına yanıt
    Bu arada vatanbilg. Sitesinde çok yakında yazıyor takip etmek lazım. Teşekkürler

• Merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum vatan bilgisayar da teshirde sk9y var 2200tl diyorlar kullanan varmı almaya degermi film ve müzik için iş görürmü

• quote:

Orijinalden alıntı: djangobjk

Evet hocam sattım gerçekten bu işe hevesli bir talipli çıktı özenle paketledim yolladım. Yaklaşık 500 km mesafeye 320 TL fiyat çıktı kargo da ama anlaşmalı birine gondrince 120 TL ye hallettik. 2850 ye kargo hariç verdim yani bekleseydim 3000 3100 civarı da gidenilirdi çünkü gerçekten sl10y de güzeldi cihaz.
    Evet SL10Y çok güzel cihaz çok memnunum ancak arka kitleride hesaba kattığınızda SN11R almak çok daha avantajlı. Ben de arada kaldım şu an elimdeki SL10Y'yi satıp SN11R'ye geçsem mi diye. Diğer taraftan da 2 ay önce 3900 TL verdiğim cihazı nerdeyse bin TL altına satmakta üzüyor. Kararsız kaldım valla.
  • 
Sayfa: önceki 544545546547548
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.