Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (2008. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Arakzugo , Aly11 , Aly11 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40.150
Cevap
587
Favori
1.949.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20042005200620072008
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İşin içinden çıkamıyorum tekrar tekrar uğraşmamak için nokta atışı yapmam gerekiyor yardım rica ediyorum :)

Soru: Duvara monte mi? Hoparlör ayağı mı?

Duvar montajı yapanlar kabloyu nasıl gizliyor varsa örnekler paylaşırsa sevinirim.

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel)

• hoparlör ayağı senin sol tarafta duvarın yok ki sağ tarafı duvara monte ettin sol taraf ne olacak

• sadays S kullanıcısına yanıt

Evet aslında ayak daha uygun gibi ama yine de fikir alayım dedim. Aşağıda resimde çizdiğim yer var sadece koyabileceğim oradaki çiçeği oradan kaldırabilrim onda sorun yok ama pek faydası olmaz sanırım.

Ayak seçmek gerekirse hangi model seçmeliyim onu da karar veremedim çünkü ayak modellerinde bu kabloya kalınlığına uygun yok sanırım. Yani demir çubuk içerisine kalın kablo kısmı sığmıyor sığan model var mı? onu da bilmiyorum.

• fuatckmk kullanıcısına yanıt

Vardı bir zamanlar yurt dışından almıştık. Ama artık yeni gümrük sınırlaması nedeniyle imkansız.

• JUNE8O kullanıcısına yanıt

Evet tam kendisiymiş aynı ürünü tr de bulmak zor sanırım henüz rastlayamadım.

• kablo içeriden geçirilir bir şekilde ayak bulunsa teyp fişi olduğu için kafa kesilir sonra tekrar elektirk bantı ile bantlanır ahım şahım bir kablo değil hoparlör güç kabloları ama ayak büyük sorun işteSOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) 

• Samsung shopta geçerli %10 indirim kuponu mevcut 1 adet var elimde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fuatckmk kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 sayfa önce kullandığım ayakları paylaştım gayet güzel öneririm. Ama kabloları gizlemek icin uğraşmayın ben . Duvar dibinden götürdüğüm icin belli olmuyor cok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu kısmın belli bir ayarı var mı q800d için

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • basis35 kullanıcısına yanıt

Diyaloglar konusunda Q800D gayet iyi o nedenle ben ortayı 0 da tutuyorum, surround hissini daha çok almak için diğer ayarları +6 yapıyorum ama ben de arka hoparlörler de var.

• 
Sayfa: önceki 20042005200620072008
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.