SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (2008. sayfa)

Giriş
-
hoparlör ayağı senin sol tarafta duvarın yok ki sağ tarafı duvara monte ettin sol taraf ne olacak
-
-
Vardı bir zamanlar yurt dışından almıştık. Ama artık yeni gümrük sınırlaması nedeniyle imkansız.
-
Evet tam kendisiymiş aynı ürünü tr de bulmak zor sanırım henüz rastlayamadım.
-
kablo içeriden geçirilir bir şekilde ayak bulunsa teyp fişi olduğu için kafa kesilir sonra tekrar elektirk bantı ile bantlanır ahım şahım bir kablo değil hoparlör güç kabloları ama ayak büyük sorun işte
-
Samsung shopta geçerli %10 indirim kuponu mevcut 1 adet var elimde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 2 sayfa önce kullandığım ayakları paylaştım gayet güzel öneririm. Ama kabloları gizlemek icin uğraşmayın ben . Duvar dibinden götürdüğüm icin belli olmuyor cok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Diyaloglar konusunda Q800D gayet iyi o nedenle ben ortayı 0 da tutuyorum, surround hissini daha çok almak için diğer ayarları +6 yapıyorum ama ben de arka hoparlörler de var.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X