Bu çok eski tartışma asıl bağlantı media player --> soundbar --> tv şeklinde olmalı e-arc kanalı gelişmiş tvlerde bir ara çözüm olan sizin bağlantı şekliniz ana bağlantı halini aldı eğer lyp sync oluşmuyorsa sizinkisi gibi de bağlanabilir hiçbir mahzuru yok tabii soundbar ekranında atmos yanacak yoksa tv gelen sese bir şeyler yapıyor demektir |
SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (2007. sayfa)

-
-
Ben PlayStation’ı görüntü vermesi açısından tv’ye bağlamıştım. Soundbar’a bağlarsam görüntü tv’ye gelmez diye düşünmüştüm.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şimdi servis aradı evde misiniz ana kart geldi değiştirelim dedi ben de ben dün aradım değişim kaydı açtım ben değişim istiyorum dedim dediler zor o zaman biz gelmeyelim biz de değişim kaydı açalım dediler ona göre size dönüş olur dediler bakalım ne olacak
Gayet güzel yapmışsın bakalım ne sonuç çıkacak merakla bekliyorum
-
Bakalım ne olacak ben de çok merak ettim :-)
tabii benim tavsiyem diğer arkadaşa idi aradaki sounbarın gelişmişlik düzeyi ile alakalı
senin q800d 4k 120hz geçiş desteklemez sen tvye bağlamak zorundasın zaten
-
Rıdvan hocam, JBL Subwoofer Teknik verilerinde 12" ve ağırlığı 15,4 kg gözüküyor. Ölçüleri 315 x 277 x 275 mm (Resimlerde 2x12" gibi gözüküyor)
(Q990F 249.0 x 251.8 x 249.0 mm 8.3 kg)
JBL Subwoofer'ın çok daha başarılı olacağı gözüküyor. 12" subwooferı bu ölçülere sığdırmaları da başarılı.
Anabar da JBL 1030 x 58 x 136mm 5,93 kg ( uydular birleşince 1404 mm)
Samsung 1232 x 70.8 x 138.0 mm 7,3 kg
JBL hoparlörlerde kullanılan kompanentlerin kalitesini bilmiyorum, Samsung anabar 20 cm uzun olduğu için daha fazla kanal açıklığına sahip.
incelemeler de ve karşılaştırmalarda bakalım nasıl çıkacak.
JBL' in Türkiye satış politikası aynen devam ederlerse, yeni model satışlarının mevcut modelden farklı olmaz.
Bu gün Q990F 34.400 TL ye alınabiliyor, mevcut distribütör ile bu anlamıyla 1300MK2 Q990F'e rakip olamaz.
Düşüncem, çıkınca söyleyeceklerimiz, güzel ve başarılı bir model, çeşitli avantajları var, (fiyatı uygun oldukça) Q990F varken o paralar verilmez diyeceğiz.
-
Aşağıdaki linkte, içeriğe göre, 10 saate kadar yazıyor.
https://support.jbl.com/on/demandware.static/-/Sites-masterCatalog_Harman/default/dwce588aec/pdfs/JBL_BAR_1300XMK2_Specsheet_EN.pdf
-
Hocam aynı modellere bakmıyoruz Seninkinde X olan versiyon .
Samsung İle JBL iş ortakları olduğu için JBL de fiyat yüksek oalcaktır ama JBL nin argesinden çıkan üst model cihazda samsung un radarında olacaktır .
https://support.jbl.com/on/demandware.static/-/Sites-masterCatalog_Harman/default/dw228daef2/pdfs/JBL_BAR_1300MK2_Specsheet_EN.pdf
-
q990f gibi çift 8" sub var ama asıl watt gücü korkunç farklı q990f 656watt
2470 watt diyor AVR gibi
-
Ben yanlış modele bakmışım, ölçüler aynı, x daha başarılı o zaman,
Sadays hocam, RMS değeride 1235 W diyor samsung Rms 756 W sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
elbette peak power diyor yoksa soundbarlar nere bu wattlar nere
-
Evet dediğiniz gibi, yoksa gece evde, ses max yüzde 3 seviye ile film izlettirir :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşin içinden çıkamıyorum tekrar tekrar uğraşmamak için nokta atışı yapmam gerekiyor yardım rica ediyorum :)
Soru: Duvara monte mi? Hoparlör ayağı mı?
Duvar montajı yapanlar kabloyu nasıl gizliyor varsa örnekler paylaşırsa sevinirim.
-
hoparlör ayağı senin sol tarafta duvarın yok ki sağ tarafı duvara monte ettin sol taraf ne olacak
-
Evet aslında ayak daha uygun gibi ama yine de fikir alayım dedim. Aşağıda resimde çizdiğim yer var sadece koyabileceğim oradaki çiçeği oradan kaldırabilrim onda sorun yok ama pek faydası olmaz sanırım.
Ayak seçmek gerekirse hangi model seçmeliyim onu da karar veremedim çünkü ayak modellerinde bu kabloya kalınlığına uygun yok sanırım. Yani demir çubuk içerisine kalın kablo kısmı sığmıyor sığan model var mı? onu da bilmiyorum.
-
Vardı bir zamanlar yurt dışından almıştık. Ama artık yeni gümrük sınırlaması nedeniyle imkansız.
-
Evet tam kendisiymiş aynı ürünü tr de bulmak zor sanırım henüz rastlayamadım.
-
kablo içeriden geçirilir bir şekilde ayak bulunsa teyp fişi olduğu için kafa kesilir sonra tekrar elektirk bantı ile bantlanır ahım şahım bir kablo değil hoparlör güç kabloları ama ayak büyük sorun işte
-
Samsung shopta geçerli %10 indirim kuponu mevcut 1 adet var elimde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X