Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (2004. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
20 Misafir (7 Mobil) - 13 Masaüstü7 Mobil
5 sn
40.140
Cevap
587
Favori
1.948.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20022003200420052006
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uyumlu olsun dersen 95TR modelini alabilirsin 32 bin tl den aşalara vardı sanki , ama çok site inceledim hiç birinde Samsung 990 geçemedi dediler LG bar lar .

qsymfony her zaman iyi sonuç vermiyor bende kapalı S95B tv de.

LG G5 ne kadar aldınız Yılın Tv si bence

• ridvan1903 kullanıcısına yanıt
    Vatan indirimi 77 inc 179 a 3 taksit. Bu zamana kadar gördüğüm en uygun fiyat. Lg 95 tr eski geçen senenin 95 ar gelecekmiş galiba onu bir bekleyeyim. Halihazırda sony gt700 var zaten dün akşam film deneyimi iyiyidi aslında da senkronize çalışan uyumlular daha mı iyi merak etmiyor değilim yani.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • analizim kullanıcısına yanıt

çok büyük para 179.000 3 taksiti bırak 10 taksit olsa büyük para

• fuatckmk kullanıcısına yanıt

q990f ayarları bende yaptım amacım Dolgun ses olsun istedim paylaşırım kulak keyfine uyarsa tabi , ayar konusu tamamen kişisel aslında

• sadays S kullanıcısına yanıt
    Hocam görece iyi her yerde 210 bin tl tv :)

95AR gelecekmiş bende yeni öğrendim , bekleyin bence sony gt700 var zaten .

G5 çok güzel tv güle güle kullanın

Teşekkürler. Rtings de test merkezinde S95AR yakında yayınlarlar verilerini.

• Q990 icin ayarlari paylasirsaniz denemek isterim.

Ilave olarak q990 arka hoparlor icin ayak almayi dusunuyorum direkt kablolarin icine girdigi model var midir? Birkac model baktim fakat yorumlarda kablo icine sigmiyor yazmislar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Rtings verileri ses konusundaki analizlere çokta sizi yönlendirmesin derin. Nakammichi Dragon bile onlara kalsa Q990D den aşa puanları var, hatta Q990D ile Q990F de karşılaştırmasında F geride geliyo ama yan yana dinledim ev ortamında benim puanım rtings tam tersi.

Bugün Samsung’u aradım tekrar yapmayacağının garantisi yok hazır evdeydim garantisi de varken çağırdım tavsiyen üzere video da çekmiştim servis geldi hiç eve bile çıkmadı telefonla aradılar sorunu sordular sorunu anlattım hiç yukarı çıkmayalım dediler ana kart değişmeli dediler , soundbarın altındaki barkodu resim çekip attım, salı gününe kadar gelir dediler ben değişim istedim altı ayı geçtiği için değişim olmuyormuş şimdi bekleyeceğim eğer kart gelmezse daha önce birinin işini yapmıştım son olursa bana söyleyin bir ihtiyacınız demişti ona mı söyleyeyim genel merkeze mi arayayım değişim istiyorum diye ne dersin

• BsalihBjk B kullanıcısına yanıt

Emin ol anakart 20 güne gelmez sen direk bastır kanalların varsa zaten hiç durma değişim iste. Aklından şunu sil F geçince hiç birşey kötü olmuyacak, sadece Uzun atım bas tipi yerini tok ve ritmik bir sub yer değişecek, zaten anabar F nin tartışmasız daha iyi,

Rtings te felan hep Default ayarlarda vs yapıyorlar ben kendi kulak keyfime göre yaptığım ayarlarda F bariz anabar önde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvan1903 -- 26 Temmuz 2025; 21:24:40 >
  • Samsung Hw-c450 ile hw-b650d arasında cok farklılık war mı

Aynı lg g5 tv ile q950a kullanıyorum ben de uyumdan kasıt tv hoparlörleri ile beraber çalışsın ise dediğiniz doğru fakat onun dışında bi uyumsuzluk yok. hala q950a'dan memnunum bunun üstüne çıkan d ve f modelleri daha da iyidir muhtemelen.

• Frank Slade kullanıcısına yanıt
    Aynen beraber çalışmaları 👍🏻

Salı gününe gelir dedi cihaz evde ztn Pazartesi samsungu aramaya başlayayım bakalım , normal de F alacaktım bu yıl biliyorsun onun yerine o bütçe ile projektör aldım :)

• BsalihBjk B kullanıcısına yanıt

İyi karar vermişsin zaten ama eline bir fırsat geçmişken hakkını savunup daha 7 8aylık cihazın değişimini alsan güzel olur

Takip edeceğim bakalım inşallah olur

Beraber çalışmaları olayın dansa hangi sistem daha başarılı ise onu almak lazım diye düşünüyorum, bu Qspym olayını Samsung çıkardı dünya genelinde yapılan testlerde pek önemsemiyorlar nedense

• Frank Slade kullanıcısına yanıt

Q950A dan Q990G geçerseniz gerçekten bir atlama yaparsanız 2026 Haziran bekleyin :)

Evet daha zamanı var benim geçiş için :)

• 
Sayfa: önceki 20022003200420052006
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.