< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 25 Temmuz 2025; 11:25:17 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (2002. sayfa)

-
-
Çok teşekkürler ilginiz için :) Samsung HW-Q990F modeli için indirim kovalamaya başlayalım :)
_____________________________ -
Samsung'un bazı ürünlerini alırken Samsung Shop'ta geçerli, ses ve görüntü sistemleri için %10 indirim kuponu veriyormuş. Onunla 36.500'e falan geliyormuş. Bu kuponları kullanmayan bazı arkadaşlar belirli bir ücret karşılığı satıyorlar. O kuponlar değerlendirilebilir. Sayfada ara ara mesaj yazan arkadaşlar oldu; arama yaparak ulaşabilirsiniz. Ayrıca Samsung Shop'ta öğrenci ve kamu personeli indirimleri oluyor; onlara da bakılabilir...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 25 Temmuz 2025; 11:36:27 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir kaç yerde baktım ama harf olarak farklı seçenekleri de gördüm. Direkt Samsung HW-Q990F modelinden bahsediyoruz değil mi?
Model sonundaki rakam hangi yılın ürünü olduğunu gösteriyor. A 2021, B 2022, C 2023, D 2024... Kore dilinde E harfinin özel bir durumu olduğundan atlanmış 2025 yılı ürünlerinde F harfi kullanılmıştır.
F'den önceki bir iki modelde pek bir değişiklik yapmayan Samsung q990f'de subwoofer'ı küçültüp çift sürücülü kapalı kabine geçmiştir. İnceleme ve değerlendirmesi sayfamızda da yapıldı. Soudbarlar'ın müzik performansı çok beğenilmez iken Samsung'un bu tür radikal değişikliği bu subwoofer tiplerimin müziklerde kullanılmasına bağlandı. Genel olarak da beğenilmiş, başarılı bulunmuştur. Son modeli almak genelde iyidir 😀...
Ürünü Samsung Shop'tan bakmanızı tavsiye ederim. Normalde fiyat piyasadan biraz pahalıdır. Arada stok durumuna göre astronomik fiyatı artışı yaparlar sonra normale döner. Takipte kalın. Ayrıca üst mesajda da yazdığım gibi öğrenci veya kamu personeli indirimi ile veya kupon ile uygun fiyata iniyor.
Ayrıca forumda @Burak_Keskin06 adında mağaza sahibi bir arkadaş var. Verdiği fiyatlar piyasadan uyguna oluyor. İnternet değil, mağaza satışı statüsünde olduğunu bilerek stok durumuna göre ondan da alabilirsiniz ki pek çok arkadaş ondan almıştı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 25 Temmuz 2025; 12:12:10 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
o zaman kablo dışında sorun kalmıyor kendi kablosu değil mi samsungun ya da hdmi 2.1 bir kablo değil mi aradaki hdmi
bunlarda ok ise benim dediğim gibi baştan kurmanız lazım bir yerde sistem sorun çıkarmış
Arkadaşlar merhaba soundbar bakıyorum, bu q990f modeli duvara monte oluyor mu acaba ince uzun ana parçasından bahsediyorum? bir de şu an en uygun nasıl alinabiliyor acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Kendi kutusundan çıkan kablo takılı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Philips 55PFL7007/37PFL5405
HarmanKardonAVR165+HKTS16/BDP150 blurayplayer
Atlanta HDBox+digiturkHD+DsmartHD
PS4+HUAWEİ MATE20 LİTE+asus tablet -
Duvar montaj aparatı kutudan çıkıyor. En uygun, indirim kodu ile Samsung shop 35.000 TL civarı, N11 de 38.858 TL'ye düşmüş.
-
Samsung shop indirimini nereden öğrenebiliyoruz sitesinde öyle bir indirim kodu göremedim.
Hocam her zaman elimizde stok olduğu sürece yardımcı olurum _____________________________ Burak Keskin
Koç Pazarlama LG, SAMSUNG, SİEMENS yetkili bayisi -
-
arka tarafların resmini at nasıl monte ettin sorun oldu mu arkadaşlara asıl o lazım
-
çok iyi ya birebir şıp diye oturmuş herkes alsın fiyat da makul
İndirim kodu şu şekilde oluyor:
Örneğin Samsung TV almış biri TV'ye yüklü Samsung Promotion uygulamasından tekliflere girdiğinde indirim kodu ve geçerli olduğu ürünleri görüyor. İhtiyacı olmayanlar bu kodu satıyor. Geçmiş mesajlarda satış ilanları mevcut :
https://www.samsung.com/tr/promotion-app-firsatlari/
Öğrenci veya kamu personeli indirimini ise Samsung Shop uygulamasında Mağaza sekmesini tıkladığınızda Eğitim İndirim Programı ve İş Ortaklarına Özel Mağaza olarak görürsünüz. Öğrenci indirimi için .edu uzantılı mail adresine sahip bir üniversite veya yüksek lisans öğrencisi olmak gerekiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Telefon: Samsung Galaxy Note 10 plus SM-N975F Şebeke: Vodafone Yazılım: Andr. 12 Official ROM Ultrabook: Samsung Ativ Smart PC Pro XE700T1C-H02TR Win10 TV: 55 inç LG OLED 55B9PLA Smart TV Soundbar: Samsung Soundbar HW-Q990D Oyun Konsolu: Xbox Series X 1 TB Fotoğraf Makinesi: Canon EOS 70D (Canon 18-135mm f:3.5-5.6 IS STM, 10-18mm f:4.5-5.6 IS STM, 50mm f:1.8 STM Lens)
-
Sorun giderildi. Kendi kablosunda varmış sıkıntı. PlayStation için aldığım kabeldirekt marka hdmi kablo vardı. O kabloyu taktım. Anında bağlandı ve sesi almaya başladı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Philips 55PFL7007/37PFL5405
HarmanKardonAVR165+HKTS16/BDP150 blurayplayer
Atlanta HDBox+digiturkHD+DsmartHD
PS4+HUAWEİ MATE20 LİTE+asus tablet -
Q990F Kod ile 34.400 tl düşüyor gayet güzel rakam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Üstad sizde kod kaldı mı arkadaşa yardımcı olabilir miyiz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Telefon: Samsung Galaxy Note 10 plus SM-N975F Şebeke: Vodafone Yazılım: Andr. 12 Official ROM Ultrabook: Samsung Ativ Smart PC Pro XE700T1C-H02TR Win10 TV: 55 inç LG OLED 55B9PLA Smart TV Soundbar: Samsung Soundbar HW-Q990D Oyun Konsolu: Xbox Series X 1 TB Fotoğraf Makinesi: Canon EOS 70D (Canon 18-135mm f:3.5-5.6 IS STM, 10-18mm f:4.5-5.6 IS STM, 50mm f:1.8 STM Lens)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X