< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
bir arkadaşına getirtti sanırım belirtmeyi unutmuş |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spongebob35 -- 23 Temmuz 2025; 20:1:38 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
o içerikten atmos ses kaldırılmıştır başka açıklaması olamaz atmos yazması lazım yazmıyorsa bir şekilde bara gelen ses atmos değildir nedenini araştırmak lazım atmos olduğu kesin başka bir film veya dizi açarka deneyin türkçe dublajlarda olmayabilir orijinal sesi deneyin |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byorkouk -- 23 Temmuz 2025; 23:43:40 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Telefon: Samsung Galaxy Note 10 plus SM-N975F Şebeke: Vodafone Yazılım: Andr. 12 Official ROM Ultrabook: Samsung Ativ Smart PC Pro XE700T1C-H02TR Win10 TV: 55 inç LG OLED 55B9PLA Smart TV Soundbar: Samsung Soundbar HW-Q990D Oyun Konsolu: Xbox Series X 1 TB Fotoğraf Makinesi: Canon EOS 70D (Canon 18-135mm f:3.5-5.6 IS STM, 10-18mm f:4.5-5.6 IS STM, 50mm f:1.8 STM Lens)
|
Merhaba, Samsung HW-C450/TK Soundbar önerirmisin 5000 tl ücreti var
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 24 Temmuz 2025; 11:48:4 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Turgay Bey Merhaba, Öncelikle mesajınız için teşekkür ederim. Normalde bağlantıyı tek kumanda kullanabilmek için bluetoth ile yapmıştım fakat sonrasında optik kabloya geçtim çift kumandayla idare ediyorum. Ses ayarlarında sadece rear kısmındaki sayıyı max hale getiriyorum. Haricinde bir ayar yapılıyorsa onu bilmiyorum. Mod olarak smart modu kullanıyorum. Genel olarak Netflix kullanıyorum veya tarayıcıdan bir film açıyorum. (Netflixde üst paketi kullanıyorum Dolbye aktif oluyor içerik başladığında o yazıyı görüyorum.) ---- Hoparlorun konumu tv karşısındaki üçlü koltuğun sağ ve sol arka ayak ucunda duruyor. Kulağımı yaklaştırdığımda sesi duyabiliyorum ama haricinde o sesi hiç bir şekilde duyamıyor ve hissedemiyorum. |
|
Telefon: Samsung Galaxy Note 10 plus SM-N975F Şebeke: Vodafone Yazılım: Andr. 12 Official ROM Ultrabook: Samsung Ativ Smart PC Pro XE700T1C-H02TR Win10 TV: 55 inç LG OLED 55B9PLA Smart TV Soundbar: Samsung Soundbar HW-Q990D Oyun Konsolu: Xbox Series X 1 TB Fotoğraf Makinesi: Canon EOS 70D (Canon 18-135mm f:3.5-5.6 IS STM, 10-18mm f:4.5-5.6 IS STM, 50mm f:1.8 STM Lens)
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türkiyede satılmayan bir ürün zor bulursun forumlarda filan gelen gidene aldırtman lazım yurtdışından < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 24 Temmuz 2025; 14:16:37 > |
Aslında beklentim sizin belirttiğiniz gibi sürekli aktif olmasından ziyade vurgularda veya ses geçişlerinde devreye girmesi bunları hiç hissedemiyorum. Yükseltme konusunu bir araştırayım aşağıdaki linkteki ayak uyumlu mudur? yada farklı bir tavsiyesi olan var mı? Demo için bu akşam bir deneyeceğim. teşekkürler. ULTIMATE Camlı Ayarlanabilir Hoparlör Ayağı Surround Standı Spg-100-b-005 - Fiyatı, Yorumları https://www.trendyol.com/ultimate/camli-ayarlanabilir-hoparlor-ayagi-surround-standi-spg-100-b-005-p-107154225 |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
bu tip ayaklara sağlam olsun diye tripod aparatı alın temuda filan vardı geçen atmıştı arkadaşlardan birisi konuda aratıverin ya da türkiyeden pahalı demezseniz alın < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 24 Temmuz 2025; 16:45:49 > |