Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (1959. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
16 Misafir (7 Mobil) - 9 Masaüstü7 Mobil
5 sn
40.844
Cevap
607
Favori
2.013.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19571958195919601961
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sounbar için görüşlerinizi rica edeceğim, Fiyat / performans olarak hangisini tercih etmeliyim ?

Samsung

1. Hw-B650D (çok popüler , alanlar memnun sanki)
    2. HW-Q600C(daha şık duruyor, daha özellikli, %50 fiyat farkına değer mi?)

Apartmanda ara kattayım , sub ı çok az açabilirim, Samsung TV olduğu için bar da samsung olsun tek kumanda dedim. 10K bütçe ayırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miki -- 8 Mayıs 2025; 21:39:48 >

Q990D varken Cidden Q990F gerek yok ama keyif meselesi tabi bende denemek isterim F çıkınca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Aynen ya bas önemli titretmeli:) hem denemeli hem alan arkadaşlardan kullanıcı fikirlerini almalı çok büyük bir fark yoksa seneye saklayacağım değiştirme hakkımı ama aslında objektif olursak da D ev için gayet ideal bence bence her şeyi karşılıyor

B650D 3.1 kanal 4 hoparlörlü (tweeter yok) vasat bir Soundbar.

Q600C ise 3.1.2 atmos destekli ve 9 hoparlörlü (ön kanallarda tweeter var) çok daha üstün bir Soundbar.

Q600C de üst seviye değil ama b650D ile kıyaslanamaz.

Dünyanın en büyük portföy ses şirketlerinden biri olan Masimo Consumer Audio, sekiz efsanevi ses markasına ev sahipliği yapmaktadır: Bowers & Wilkins, Denon, Marantz, Polk Audio, Definitive Technology, Classé, HEOS ve Boston Acoustics.

Abooov vaziyet alın ortalık karışacak😂😂😂

Telefon: Samsung Galaxy Note 10 plus SM-N975F Şebeke: Vodafone Yazılım: Andr. 12 Official ROM Ultrabook: Samsung Ativ Smart PC Pro XE700T1C-H02TR Win10 TV: 55 inç LG OLED 55B9PLA Smart TV Soundbar: Samsung Soundbar HW-Q990D Oyun Konsolu: Xbox Series X 1 TB Fotoğraf Makinesi: Canon EOS 70D (Canon 18-135mm f:3.5-5.6 IS STM, 10-18mm f:4.5-5.6 IS STM, 50mm f:1.8 STM Lens)
  • MySun kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler , yeni taşındığım evde ses yalıtımı kötü (üstelik ara kat) ve denon avr, mission spks ,jamo sub dan oluşan sistemimi kuramadım. Ev kiralık , ev sahibi tadilat konusunda hassas . tv 85'' ve duvarı delip montaj yapamadım, mecburen sehpada duruyor , mission centerim kocaman ve ekran önüne konacak gibi değil , kablolar biliyorsunuz parmak gibi kalın , kablo kanalı vs uzun iş , en iyisi hiç uğraşmadan uygun fiyatlı idare edecek bir şey alıp geçeyim istedim :)) hatta s800b bile daha az yer kapladığı için sıcak gelmişti :) burada geçici oturuyorum, umarım kendi evime geçince yeni sistemlere upgrade yapıp buradan paylaşırım. selamlar sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miki -- 9 Mayıs 2025; 11:7:44 >

Sektor tekellesiyor demek ki. Sert yapiya sahip sirketlerden yumusak karakterli markalara gecis. Bundan sonra Samsung’tan sorulur hersey.

saygilarimla.

gizle gizle nereye kadar en çok da eiskent ve ben rahatlayacağızSOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) 

Bende Samsung Q990B soundbar var. Hem bilgisayarda hem televizyonda kullanıyorum. Size bir şey danışmak istiyorum:

Dolby Atmos ile uyumlu bir şekilde çalışabilecek, DJ mixer tarzı bir ses arttırıcı veya ses efektleri veren bir cihaz bağlayabilir miyim? Örneğin film izlerken daha kalın sesler, daha derin bass efektleri almak istiyorum.

Aranızda böyle bir kurulum yapan, deneyen var mı? Tavsiye edebileceğiniz bir cihaz olur mu?

örnek fotoğraf

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel)

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CD96E0C94 -- 10 Mayıs 2025; 8:51:27 >

• Dj mix cihazda hdmi in ve out cikisi olmasi gerekir. Tv ve bilgisayari dj mixin hdmi in prtuna baglayip, outdan da soundbara baglamalisiniz. Cihazlar ses cihazi oldugu icin giris cikslari daha farklidir diye tahmin ediyorum.

Zmaninda iyi ki almisiz bayiligi:) Samsung bizi ihya etti sagolsun Marka birakmadi piyasada.

Gordum Tv konusunda biri Lg’yi oneriyorken zamaninda mudahale etmissin. Soundbar ahalisi 990f bekliyor, acaba nasil diye, tv forumunda cihaz cikmis anlasilan. 990f cok guzel ama s95tr cok daha iyi diye. Yok 3 kanal upfiringi mi ne varmis? :)). Zamaninda konulara yerlesmemiz iyi oldu. Yoksa samsung’u cok ezerlerdi:))

anladım hocam peki dediğiniz gibi hdmi portu yoksa sadece diğer girişler ve çıkışlar var.kulaklık,mikrofon,coax yada usb olur mu acaba.

• Soundbar cok basit baglantilara sahip bir cihaz. Komplike giris cikislar ve bunlarin yarattigi kablo kirliligine, yer kaybina karsi piyasada olan bir ses sistemi turu. Sizin boyle bir ihtiyaciniz varsa soundbar size uygun bir cihaz degildir Siz amfi kullanmalisiniz. Her turlu giris cikisa musait olan, farkli turde tasarlanmis cihazlari goruntu de gerekiyorsa Avr tarzi amfiler, sadece ses onemliyse stereo amfiler ulkemizde fiyatlar nedeniyle artik giderek piyasa talep gormese de bunun icin varlar.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.