Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (1958. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: tayaydin , tayaydin Daha Az
2 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü5 Mobil1 iOS1 Android
5 sn
40.148
Cevap
587
Favori
1.948.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
34. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 19561957195819591960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Daha iyi ses istiyorsanız min. 800D'ye odaklanın derim.

600C fiyatı kadar performans verir 800C/D ile mukayese olmaz.

Bütçe sorununuz yoksa direk Q990 serisi tavsiyedir.

https://www.rtings.com/soundbar/tools/compare/samsung-hw-q800d-vs-samsung-hw-q600c-q60cc/54299/39527

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 6 Mayıs 2025; 1:31:52 >
  • 600 giris sinifi subwooferli bir soundbar. Fiyat performans olarak beklenti ustunde olmaz. Mercedes E sersinden baslar hikayesi gibi samsung’da da 700 serisinden baslar denilebilir. Fiyatlari digerlerine gore dusuk olsa da sunduklarina gore 9.000 - 10.000tl biraz yuksek. Tabi burada su konu ortaya cikiyor? 10.000tl’ye kadar hic mi ses sistemi kullanilmaz? 10.000tl’ye kadar alternatif ses sistemleri bulabiliyorsaniz onlari degerlendirin. Ornegin 5inc boyuta kadar olan studio monitorler bu is icin iyidir. Kablo sorunu yoksa 5.1 multimedya hoparlorler olabilir. Ancak kablo sorun olur ve illaki soundbar alacagim diyorsaniz da 600 serisi giris icin iyi bir yerde. Grundig soundbarlari da begenenler var ama test etmedigim icin cok yorun yapamiyorum.

Saygilarimla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konumuzun yillardan beri sure gelen bir cizgisi ve genelde de tavsiye alanlarin memnun ildugu tavsiye edenlerin pisman olmadigi bir yapisi var. Konuya hic soundbar kullanmadan gelip tavsiye isteyenlerle, tavsiye istermis gibi yapip, yuksek fiyata soundbar alanlari icten alaya alan tavirlari rahatca anlayabiliyoruz.

Tavsiye almak icin gelenlerin belki de en sansli oldugu konu burasidir. Bedelini odeyerek aldiklari cihazlari test edip. Zaman ayiran, yazan ve hic de azimsanmayacak harcamalar sonrasinda olusan tecrubeleri yok sayan guruh her zaman oldu ve olmaya da devam edecektir.

Bu konuda hicbir satici yoktur. Bayinde yoktur. Zaman zaman kendi aramizda yaptigimiz bu espiri de, deneyimi olmadan kanaat sahibi olanlarin goruslerini kabul ettiremeyince komisyoncu/satici olarak attiklari iftiralari ti’ye alan yaklasimlarimizdan dogmustur.

Konunun ciddiyeti acisindan. Konuya aniden dahil olup, avr ovenlerin cogunun avr bile kullanmadigi da gercektir.

Konuya buradan baslayanlar icin kucuk bir hatirlatma olsun istedim.

Saygilarimla.

• Erdi Özüağyoutube
    Dünyada ilk kez kablosuz boyun hoparlörüyle gelen OXS Thunder Pro+ beklentilerimin ötesinde muazzam bir ses performansı, şıradışı bir deneyim sundu. Dolby Atmos optimize olan, kulağınıza denk gelen boyun hoparlöriyle çevresel deneyimi kuvvetlendiren bu soundbar gerek bass kalitesi, gerek alt ve orta frekanslardaki başarısı ve genel deneyimi ile hem oyuncular hem de iyi bir ses deneyimini kolay kurulan makul bir sistemle hayata geçirmek isteyenler için muazzam bir deneyim sağlıyor. İstanbul'da yaşayanlar bu soundbarı Mösta Kafe'de deneyebilirler; https://www.mosta.com.tr/oxs-g1p-gaming-sound-system-thunder-pro #gaming #sound #movie
    https://www.youtube.com/watch?v=5FBp6hxty2A
  • selamlar bayadır uzak kaldım 990f trye geldi mi hocalarım

• abekaynana123 A kullanıcısına yanıt
    Gelmedi amaa gelse de Q990D den sonra sevindirmicek anlaşıldı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pocemonmutlu kullanıcısına yanıt
    Maalesef eski halinden eser yok. Sponsorlu videolar dışında içerik paylaşmıyor artık.

• ridvan1903 kullanıcısına yanıt

valla bende beklemedeydim rıdvan hocam 990f için media marketten 11bine aldığım 990b nın subbası baglantı koparıp duruyor garantiyemi göndersem acaba

Q990B ne zaman aldın hocam, Garantisi daha devam ediyorsa Q990F gelmesini bekleyin piyasa Servis muhtemelen onaramaz wifi kopma olaylarını Q990F ile değişirsiniz, güzel bir atlama olur. B kullandım C geçince bile fark direk belliydi.

7-8 ay önce media marketten ykaşamıstım ya buraya atmıştım muhtemelen görmüşünüzdür sizde 15 ay falan daha garantisi var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hatırladım şimdi tamamdır. Beklemeye alın Q990F gelince servis kaydı açın bari 2025 ile değişsin ondan sebep.

hemen peşin hüküm vermeyin ya bir gelsin dinleyelim 300 watta çıkmış woofer bence kötü olmayacaktır diye düşünüyorum 😃

• Anladığım kadarıyla kısa sert bas vurucak denemek lazım 😂

Sert sert vuracak :) keyif aslında kötü değil ama sinema havasında uzun atım bana daha keyifli geliyor

Ama insan müzik dinlerken sert vuruşu istemiyor değil. Müziği anlamak için sesi açmak zorunda kalıyorum 990D de. Umarım müzik konusunda iyidir 990F

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kahraman.E -- 7 Mayıs 2025; 16:33:26 >
  • Kahraman.E kullanıcısına yanıt
    Müzik te Q990D den daha başarılı olacağını kesin düşünüyorum zaten şahsi görüşüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4CFB2806D

Maalesef eski halinden eser yok. Sponsorlu videolar dışında içerik paylaşmıyor artık.
    Erdide bozuldu desene

Zorla F aldırcaksınız bana hepiniz evden kovulcam 😂

• BsalihBjk B kullanıcısına yanıt
    Elindeki Q990D satıp F alabilirsin eminim buna Müzikte daha iyi olacağına ama asıl olay şu Soundbar dan müzik iyi olsun diye sistem peşine düşmek bek akıllıca değil :) ufak masaüstü hop lar ile güzel müzik keyfi yapabilirsin

Genelde dizi film benim gerçi 8 yaşındaki oğlum da benden özendi soundbarı açmadan ps açmıyor 😂bu arada sayende projeksiyon olayını çözdüm model de seçtim indirime girmesini bekliyorum hafta sonu da perde için ölçü alıcam

• 
Sayfa: önceki 19561957195819591960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.