Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (1639. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
40.608
Cevap
596
Favori
1.968.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16371638163916401641
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba bende daha once soundbarı wifi ile bağladığımda ses kesilmesi olmuştu. Çok saniyelik hatta saliselik bir kesilmeydi. Sonra hdmi kablosu ile bağladım ses kesilmesi olmamıştı. Bugün hdmi ile bağlıyken yine oldu iki kere. Netflixten film izliyordum. Sizde son durum nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkıntı var stoklarda sanırım hb den avrupa satıcısından almıştım dün aradı hatta mesajıma dönüş yaptı güya bugün teslim edilip servis kuracaktı

Ama gel görki hala kargolanmamış bile,sipariş hala hazırlanıyor statüsünde

Şeytan diyor iptal et ama yemiyor aramalarda çıkmamaya başladı bazı sitelerde

• Evet çıkmıyor 990c yok gibi bişey oldu. Satan bi yer var o da 40k ya satıyor.

• Arkadaşlar bu fiyatlardan q990c alınmaz. Stok bulunmadığı zaman her üründe bu şekilde fiyatlar artıyor. Başka model alın ya da q990d bekleyin. Anormal bişey olmazsa fiyatı 40bin civarı olur.

• osamanos kullanıcısına yanıt
    Ramazan sebebiyle pek tv izleyemedim üstat. Ben hiç WiFi ile ağlamamıştım zaten o yüzden WiFi performansını bilmiyorum. Hafta sonu ayrıntılı şekilde bakacağım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • osamanos kullanıcısına yanıt

990d yani 2024 modelinin ana zemini 50'nin altında olmaz. Zaten ön talep var. Samsung ana toptancıda kulağı olan biri yılın ikinci yarısı için 64 bandı diyor (tabi bu projeksiyonu döviz beklentisi üzerinden yapmış) İlk girişler de 40 45 bandına kısmı satış olur ve pik yükselme olur 50 bandı bile hayal olur diyor, ama bence 35'den başlar, bakacaz, durum öyle mi olacak, bekleyip görecez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 15 Mart 2024; 5:50:25 >
  • zoltan83 kullanıcısına yanıt

Önemli olan çoğunluğun nereye yöneldiği değil, önemli olan senin tam olarak neye ihtiyacın olduğudur.

Burayı okuyan genelde şu algıya kapılır; genelde en üst seviye olan olması gereken normal seviyedir sanırsın. Bir de Dolby Atmos takıntısı vardır. Bu algılara kapılmadan tam olarak ihtiyacına en uygun olanı bulabilirsin.

Bu model giriş seviyesidir, bu soundbar ortalama düzgün bir TV ses sisteminden çok da iyi değil. Subwoofer olsun diye alınabilir. En fazla artısı o olur. TV eski ise elbette ses çok farkeder.

Artık 10 bin civarı altında bir seçenek için yorum yapılabilir olmaktan çıkmıştır.

Q800c takıntısı fiyatına göre iyi bir takıntı olmaz. Daha ucuz olsaydı bunu alacağına onu al derdim. S800b fiyatına arka uyduları olan bir soundbar almak daha mantıklı. Örneğin TCL p735w iyi bir seçenektir. Sanal Dolby Atmos uyarılarına (tuzağına) fazla takılmaya gerek yok. Fiyat çok da önemli değil dersen q800c çok iyi bir seçenektir. Benim için çevresel ses daha önemlidir dersen en düşük fiyat bandında arka uyduları olan p735w daha iyidir. Benim için sadece ses daha önemli dersen en düşük fiyat bandında s800b daha iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 15 Mart 2024; 18:31:9 >

• Merhaba,

10.000 tl altı dolby atmos lu ne önerirsiniz yada ikinci el bak şunu al diyeceğiniz ne vardır ?

• Yıllar önce Vatanbilgisayar' dan aldığım LG 42LM620S TV' im için 14.03.24 itibariyle 7.999,00 ₺' ye LG Soundbar SNH5 aldım. Öncesinde TV' de Logitech Z-523 kullanıyordum.

TV' mi yıllardır severek kullanıyorum. Maşallah aldığım günden bu güne tek bir sorun çıkarmadı ne panelinde ne kasasında. 42'' hala bana yetiyor.

Şimdi bir de soundbar aldım. Ses seviyesi bana göre muazzam oldu. Apartman dairesinde oturuyorum ve sesi son ses açamadım.

Diyaloglar çok temiz ve tokluk gayet yerinde. Şuan için keyfim yerinde çok hoşuma gitti. İçinden çıkan optik kablo ile TV' ye bağlantı sağladım.

Ankamall LG Mağazasından aldım. Kapalı kutu sadece depoda 2 adet varmış. Mağazaya ödemesini yapıp depodan teslim aldım. İş bankasına vade farksız 4 taksit imkanı vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ue-Gazi -- 15 Mart 2024; 10:20:54 >

• Sinirlerim bozuldu ve siparişi iptal ettim

Adamlar 3 gün önce arıyor ertesi gün evde olmalısınız servis kaydı da açıyorum diyor ok diyorum 3 gün sonra yani bugün kargoluyorlar tşk geçer gibi birde ürün ana depoda kalmadığından kendi depomuzdan gönderiyoruz diyorlar .

Satın alma ekranımda kargo firması hepsijetxlidi

Hadi gecikmeyi ok desim ama tutup aras kargo ile göndermişler ki zerre sevmediğim bir firma,direkt kargodayken iptal ettim

• S.T.A.L.K.E.R. kullanıcısına yanıt

geçmez 50000i merak etmeyin

• Samsung HW-Q700C

https://www.hepsiburada.com/samsung-hw-q700c-3-1-2-kanal-320-w-soundbar-p-HBCV00004DCSDF?magaza=Samsung%20T%C3%BCrkiye

samsung 65q70 tv var bu cihazı kullanmak için yukardaki ürünü alacağım nasıldır sizce.

• Arkadaşlar merhaba
    990 c kullanıyorum bunara sürekli kopma oluyor tv ile tv de samsung servis arasam mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cihan.0009 kullanıcısına yanıt

Servis kablodan der, optik kablo baglar gider. Siz sorunu detayli yazmazsaniz nasil cevap verelim ? Mesela ne izlerken ses gidiyor? Tv android mi? Tv’ye bagli cihaz var mi? Kablo degiserek denediniz mi? Gibi gibi …

• cem650 kullanıcısına yanıt

800c alma imkaniniz yoksa iyidir.

• eiskent E kullanıcısına yanıt
    Servis aradım e arc ile bağlı servisin söylediği int moduna geçmedi gelip kontrol edecekler miş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • rockerroll kullanıcısına yanıt

Dogru bir karar olmayabilir. 3 gun katlanilmaz bir gecikme degil ama siz bilirsiniz tabi.

• Ue-Gazi kullanıcısına yanıt

Gule gule kullanin. Ancak daha dun aldiginiz bir cihazi hemen cok iyi sinifina koyup, 2 tane kalmis diye not eklediginizda bu diger insanlara kacirmayin mesajidir. Siz begenmis olabilirsiniz ancak bu cihaz eski ve kacirilmayacak.bir seri degildir. Hatta biraz ses deneyimi olanlar icin keyif vermeyebilir.

• Cihan.0009 kullanıcısına yanıt

burda bir arkadaşta 990b var onda da aynı problem var. hafta sonu detaylı deneyeceğim diye yazdı. benim s800b de ilk aldığımda wifiden bağlıyken saliselik kopmalar oldu. hdmi kablosu ile bağladım. bu sefer olmuyor derken iki kez kopma oldu dün ama bugün olmadı. takipteyim bakalım.

• Samsung Q700C'de Alexa, Amazon, Google gibi özellikler var, Q600C'de bu özellikler yok.

İkisi arasında arasında ses kalitesi açısından çok fark var mıdır?

• 
Sayfa: önceki 16371638163916401641
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.