tahmini bir fiyat var mı yeni seriyi bekliyorum çünkü |
SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (1638. sayfa)

-
-
Samsung amiral gemisi urunleri 800-850usd civarinda satiyor(du). Stoklar azaldiginda 1000 Usd seviyesine cekiyor. Ancak kurlar olmasi gereken yerde degil.. Kuru 40tl kabul edip, 850 usd olarak satsa 34.999TL fiyat beklenti olabilir ama velakkin, secim sonrasi belirsizlikler, dalgali ekonomi ve enflasyonun dengeleri bozuyor olmasi dolayisi ile 1 sene boyunca degerini koruyacak bir fiyat belirleyebilir. Bu da usd 50Tl kabul edip, 42.999TL olarak cebimize yansir. Kamoanya indirimlerinde %10'luk dususler de gorebiliriz. Kisaca 1lt benzin 42tl iken kurunda gidecegi yon yukari olacaktir.
Aslinda konuda sanki daha once bir tahmin yapmistik ama bulamadim onu. Tabi enflasyon demek ayni zamanda eski fiyati cok hizli unurmak demek.. 3699tl'ye lg Sk10 amiral gemisi aldigimdaki fiyata ile mukayese ettigimde, 5 sene de 10 kat artti fiyatlar.
Saygilarimla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung yapmaz mı bir babalık😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 14 Mart 2024; 9:3:23 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba,
Son10-15 sayfayı okudum.. genellikle samsung s800b tercih edilmiş gibi..
Peki TCL S643W Nasıldır ?
media markt
TCL S643W 3.1 240W Subwooferlı Soundbar Siyahhttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_tcl-s643w-3-1-240w-subwooferl%C4%B1-soundbar-siyah-1234895.html?waw_keyword=tcl%20soundbar -
Ben de beklemek veya 30 bine 990c alıp geçmek arasındayım. Eğer 35 bine d çıkarsa onu almak mantıklı ama yeni seriyi incelediğimde c ve d arası ses kalitesi anlamında fark olmadığı, bir kaç ekleme yapıldığını söylüyor yurtdışı inceleme kanalları. D serisi 40k+ ile çıkarsa o fiyata kesinlikle değmeyecek çünkü.
Yurtdışı fiyatı $1800 civarı (₺58k). 40k ya gelmesi çok zor hocam bence 🤔
Direkt yurtdışı fiyatından gelmiyor bildiğim kadarıyla bölgesel fiyatlama yapılıyor.
Doğrudur hocam. Ama $1800 olan cihazı ülkemizde %33 indirimli $1200 ve altına satması demek. Şahsi görüşüm çok mümkün değil gibi. 🤷🏻♂️
Q990D Amerika fiyatı 1999$ olarak açıklandı. Q990C'nin çıkış fiyatı 1599$'dı.
Edit: 4K 120Hz ve Roon için yurt dışında bile bu kadar fiyat farkı çok fazla bence. Ülkemizde her ne kadar bölgesel fiyatlama yapılacak olsa da ben şu an iyi fiyata Q990C alıp geçin, hiç beklemeyin derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 14 Mart 2024; 12:27:57 > -
aboov bir cisim yaklaşıyor diyorsun yanii
-
Samsung kendi sitesinde hemen indirim bile yapmış ama Amazon'da falan 1999$:
-
gerçi q990c 1600 dolarken bizde 1000 dolara satmıştı buradan hareketle 1200 dolar desek yine 40000e yaklaşıyor gibi q990c bulan kapsın alsına geliyor iş
-
Öyle bir fiyatlandırma yaptılarsa çok iyi hocam. Ben bu konuda çok yeniyim, bilgim yoktu. Seçimden sonra dolar kuru ne olur bilinmez ama cihazın fiyatı beklenilen fiyatların üstüne çıkacaktır tahminim. O yüzden Q990C bulunursa alınmalı bence de. Ama 28k lardan 33-35-38-40k lara çıkması ise stok eritme adı altında tam bir garabet (küfür yasak napalım 🤭)
1-2 gün önce Boyut Dijital’de 30000 liraydı.
uyarınız için teşekkür ederim. yere koyayım. o duvardaki herşey yeni. tv, soundbar, tv ünitesi, duvar kağıdı.
-
hem de katmerli yasak hem forum yönetimi hem oruç yönetimi
-
Ses kalitesinden ziyade hdmi 2.1 destekleyecek
50k yi gecmezse almayı düşünüyorum. Umarım bize özel bir fiyatlandırma ile gelir arka hoparlör için kaliteli bir ayak öneriniz var mı
Q950A ile aşağıdaki ürünü kullanıyorum gayet güzel duruyor.
www.hepsiburada.com
Sonorous SP-200-B-BLK Hoparlör Ayakları Fiyatı - Taksit Seçeneklerihttps://www.hepsiburada.com/sonorous-sp-200-b-blk-hoparlor-ayaklari-pm-evsonosp200b
Bunda Atmos yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X