Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (1638. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
40.613
Cevap
596
Favori
1.969.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
42. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 16361637163816391640
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tahmini bir fiyat var mı yeni seriyi bekliyorum çünkü

• S.T.A.L.K.E.R. kullanıcısına yanıt

Samsung amiral gemisi urunleri 800-850usd civarinda satiyor(du). Stoklar azaldiginda 1000 Usd seviyesine cekiyor. Ancak kurlar olmasi gereken yerde degil.. Kuru 40tl kabul edip, 850 usd olarak satsa 34.999TL fiyat beklenti olabilir ama velakkin, secim sonrasi belirsizlikler, dalgali ekonomi ve enflasyonun dengeleri bozuyor olmasi dolayisi ile 1 sene boyunca degerini koruyacak bir fiyat belirleyebilir. Bu da usd 50Tl kabul edip, 42.999TL olarak cebimize yansir. Kamoanya indirimlerinde %10'luk dususler de gorebiliriz. Kisaca 1lt benzin 42tl iken kurunda gidecegi yon yukari olacaktir.

Aslinda konuda sanki daha once bir tahmin yapmistik ama bulamadim onu. Tabi enflasyon demek ayni zamanda eski fiyati cok hizli unurmak demek.. 3699tl'ye lg Sk10 amiral gemisi aldigimdaki fiyata ile mukayese ettigimde, 5 sene de 10 kat artti fiyatlar.

Saygilarimla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung yapmaz mı bir babalık😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 14 Mart 2024; 9:3:23 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,

Son10-15 sayfayı okudum.. genellikle samsung s800b tercih edilmiş gibi..

Peki TCL S643W Nasıldır ?

Ben de beklemek veya 30 bine 990c alıp geçmek arasındayım. Eğer 35 bine d çıkarsa onu almak mantıklı ama yeni seriyi incelediğimde c ve d arası ses kalitesi anlamında fark olmadığı, bir kaç ekleme yapıldığını söylüyor yurtdışı inceleme kanalları. D serisi 40k+ ile çıkarsa o fiyata kesinlikle değmeyecek çünkü.

• fatih_h kullanıcısına yanıt

Yurtdışı fiyatı $1800 civarı (₺58k). 40k ya gelmesi çok zor hocam bence 🤔

• Vita Es Muorte kullanıcısına yanıt
    Direkt yurtdışı fiyatından gelmiyor bildiğim kadarıyla bölgesel fiyatlama yapılıyor.

Doğrudur hocam. Ama $1800 olan cihazı ülkemizde %33 indirimli $1200 ve altına satması demek. Şahsi görüşüm çok mümkün değil gibi. 🤷🏻‍♂️

• Q990D Amerika fiyatı 1999$ olarak açıklandı. Q990C'nin çıkış fiyatı 1599$'dı. SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) 

Edit: 4K 120Hz ve Roon için yurt dışında bile bu kadar fiyat farkı çok fazla bence. Ülkemizde her ne kadar bölgesel fiyatlama yapılacak olsa da ben şu an iyi fiyata Q990C alıp geçin, hiç beklemeyin derim.

@fatih_h

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 14 Mart 2024; 12:27:57 >
  • Hicks kullanıcısına yanıt

aboov bir cisim yaklaşıyor diyorsun yaniiSOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) 

• sadays S kullanıcısına yanıt

Samsung kendi sitesinde hemen indirim bile yapmış ama Amazon'da falan 1999$:

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel)

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) 

• gerçi q990c 1600 dolarken bizde 1000 dolara satmıştı buradan hareketle 1200 dolar desek yine 40000e yaklaşıyor gibi q990c bulan kapsın alsına geliyor iş

• sadays S kullanıcısına yanıt

Öyle bir fiyatlandırma yaptılarsa çok iyi hocam. Ben bu konuda çok yeniyim, bilgim yoktu. Seçimden sonra dolar kuru ne olur bilinmez ama cihazın fiyatı beklenilen fiyatların üstüne çıkacaktır tahminim. O yüzden Q990C bulunursa alınmalı bence de. Ama 28k lardan 33-35-38-40k lara çıkması ise stok eritme adı altında tam bir garabet (küfür yasak napalım 🤭)

1-2 gün önce Boyut Dijital’de 30000 liraydı. SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) 

uyarınız için teşekkür ederim. yere koyayım. o duvardaki herşey yeni. tv, soundbar, tv ünitesi, duvar kağıdı.

hem de katmerli yasak hem forum yönetimi hem oruç yönetimiSOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) 

Ses kalitesinden ziyade hdmi 2.1 destekleyecek

• eiskent E kullanıcısına yanıt

50k yi gecmezse almayı düşünüyorum. Umarım bize özel bir fiyatlandırma ile gelir arka hoparlör için kaliteli bir ayak öneriniz var mı

Q950A ile aşağıdaki ürünü kullanıyorum gayet güzel duruyor.

www.hepsiburada.com
    Sonorous SP-200-B-BLK Hoparlör Ayakları Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/sonorous-sp-200-b-blk-hoparlor-ayaklari-pm-evsonosp200b

• zoltan83 kullanıcısına yanıt
    Bunda Atmos yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 16361637163816391640
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.