Teşekkür ederim. Hocam sen iyi misin? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ue-Gazi -- 15 Mart 2024; 22:46:32 > |
SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (1640. sayfa)

-
-
Aslında gecikmesinde değildim ( bu arada sipariş 12 mart iptal edilmez getirirlerse en iyi ihtimal teslimat 18 mart) hepsijet xl ile gelecek diye satın aldım ana depoda yok kendi depomuzdan yollayacağız dediler ve aras kargo oldu kargo firması ona takıldım ben.
hala iptal olmadı aktarma merkezine gelmiş bi ihtimal gelince teslim almayın derlerse teslim alıp servise kurulum yaptıracağım aras kargo o cihazın içinden geçer,iptal olursa da farklı yerden alacağım ama burda da sıkıntı stok sorunu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerroll -- 15 Mart 2024; 23:59:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende pttavm teknoforum mağazasından 9 Mart’ta sipariş verdim. Ptt kargo ile gelecek. Bulunduğum ile kayseri pdim merkezinden 4 gündür çıkışını bekliyorum. Kayseri pdim dağıtım merkeziymiş. Bekliyorum halen an itibariyle.
Herkese selamlar, yeni s90c tv aldım ve yanına ses sistemide almak istiyorum ne önerirsiniz? Hw-800c modeli yazılmış genelde ama farklı alternatif var mı? Teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benim konumla kargo çıkış yeri aynı ist anadolu yakası ama gel gör ki 12 sinde verdiğim sipariş hala dağıtım merkezinde,iptal olmamış hala bakalım ne olacak
Edit:Transfer merkezinde iptal olmuş
Başka satıcıdan aldım şimdi 150tl daha uyguna
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerroll -- 16 Mart 2024; 10:49:20 >
Niye hayirdir?
Merhaba,
10.000 tl altı dolby atmos lu ne önerirsiniz yada ikinci el bak şunu al diyeceğiniz ne vardır ?
Q600C olabilirmi mesela ? Tv samsung değil..
Atmos ses ile kullanim esnasinda arkada hoparlor aramayacaksaniz q600c alinabilir. Atmoslu olmasi cihazin guncel bir ses kodegi olmasi dolayisi ile ses kalitesi absarimini arttirir ama tam anlamk ile atmos sesin detaylarini hoarlor sayisi nedeni ile yakalayamayabilirsiniz.
Saygilarimla.
Ben size tertemiz Lg G1 vereyim:)
Samsung Q700C
bu cihazı sipariş ettim ürünü servis mi kuruyor yoksa ben geldiğinde kurabilirmiyim.
teşekkürler.
-
Siz kurabilirsiniz. Bunlar kurulum gerektiren cihazlar degil ancak bazi arkadaslarimiz hakli olarak kurudan deforme urun cikarsa ispat etmek icin servis cagirarak kurulum yaptiriyorlar. Ben bugune kadar gicbir urunumu servise kurdurmadim.
saygilarimla.
Garanti dışı kalmazsa sorun yok ben yaparım
All-new Amazon Fire TV Stick 4K...
Bu yeni çıkan firestick 4K max, 16gb ve WiFi 6e destekli olan, ile kodi üzerinden dts x ve Dolby true hd dahil tüm ses formatlarını bitstream yapabiliyoruz.
Amerika’dan bir tanış vasıtası ile indirimdeyken 42 USD’ye getirtmiş oldum.
Eğer ucuz yollu hem Netflix’i düzgün kullanayım hem de indirdiğim filmleri seslerde kayıp olmadan izleyeyim deniliyorsa bu yeni firestick tam aranılan cihaz.
Yalnız bunun için kodi’nin henüz deneme aşamasında olan 21 omega alpha sürümünü indirmeniz gerekiyor.
Önceki 20 sürümü ile Dolby True Hd sesler düzgün çalışıyor ama dts’li filmlerde ses çıkmıyor. O yüzden Kodi’yi kurarken 21 omega alpha sürümünü kurduğunuzdan emin olun.
Son dönemde bu konu aktif olduğu için ve kullanıcılar kayıpsız ses aktaracak shield alternatifi cihaz aradığından burada paylaşmak istedim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Hayırlı olsun da keşke stok varken haber verseydiniz.
Açıkçası bana da yeni geldi cihaz ve kodi’yi nasıl kuruyorduk vs diye arama yaparken kodideki ve bu yeni firestick’teki gelişmeleri gördüm.
Bunun üzerine bugün Kodi kurulumunu yapıp, çalıştığından emin olduktan sonra buraya yazmak istedim.
Bu arada Amerika Amazon’da hala stokta var görünüyor. Ama fiyat tekrar 60 USD’ye çıkmış.
Tahmin ettim, takılıyorum.
Çok iyi olmuş, güle güle kullanın, indirim denk gelirse ben se test için alabilirim, teşekkürler bilgilendirme için…
Görüntü kalitesi nasıl sanki what hi-fi beğenmemiş google chromecast daha net diyor
Sanırım usb girişi yok kodi ile filmleri apple tv gibi ağdan mı oynatıyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 17 Mart 2024; 0:2:45 >
Açıkçası görüntü kötü değil bence ama hangi tv yada projeksiyon ile test edildi de chromecast daha iyi dendi, bu da önemli.
Bende 1080p 11 senelik Sony tv var. Hali ile hdr vs kısmını tv’de test edemiyorum.
Projeksiyon olarak da benq w2700i var. HDR ve bt2020 destekli. Ama Dolby vision vs yok.
Kodi’yi yeni kurduğum için daha deneme şansım olmadı. Bu akşam sadece yeni Wonka filminin 1 saatini seyrettim. Görüntüde bir acaiplik fark etmedim.
Bir de çok kısa şekilde mad max’in ilk sahnesine hem Zidoo x9s ve bu yeni firestickte baktım.
Firestick’de siyahlar daha siyah ama diğer renkler daha bir sarı kırmızı görünüyordu.
Bununla ilgili daha önce Zidoo başlığında da yazmıştım. Ama net bir cevap bulamamıştım.
Ama 40-50 usd’lik bir cihazdan çok müthiş bir görüntü kalitesi de beklememek lazım.
Bu cihaz stream servisi için ayrı indirilen filmler için ayrı cihaz alma işini ucuz şekilde çözecek bir cihaz gibi görünüyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Ben telefonlari da iphone cevirdikten sonra iyice apple ekosistemci oldum ve shieldin yerine ikinci apple tv’yi alarak shield kullanimimi bitirdim. Film indir, bindir vakit ayiramiyorum ya da beceremiyorum. Airpodslarla da guzell bir deneyim sunuyor apple tv. Simdilik bu sekilde devam edelim bakalim.
Merhaba arkadaşlar, samsung Q70t Qled tv var sound bar almak istiyorum bütçem 10 bin tavsiye istiyorum sizlerden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X