< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efekcr -- 12 Mart 2024; 11:8:31 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (1637. sayfa)

-
-
800a, 800b ve 800c modelerindrn herhangi birini alabilirsiniz bu modeller arka hoparlörler olmasada, çevreleyen sesi taklit etmekte çok başarılar.ama arka hopörlörlü sistemin yerini tabiki tutmazlar.
Bütçe müsait değilse bu cihazları mümkünse ikinci el alın.daha ekonomik olurlar ,daha sonra zarar etmeden satar istediğiniz sisteme bütçeniz utgun olduğunda geçersiniz.bu arada lg nin arka hopörlörlü lgsn11n modelinide ikinci el bulursanız mutlaka alın.11 bin 12 bin aralığında satıştaydı 1 ay önce.
Hdd den film izlemiyecekseniz dts olmasına gerek yok.netflix v.b leri dts yayınlamıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻🙏🏻quote:
Orijinalden alıntı: cce
800a, 800b ve 800c modelerindrn herhangi birini alabilirsiniz bu modeller arka hoparlörler olmasada, çevreleyen sesi taklit etmekte çok başarılar.ama arka hopörlörlü sistemin yerini tabiki tutmazlar.
Bütçe müsait değilse bu cihazları mümkünse ikinci el alın.daha ekonomik olurlar ,daha sonra zarar etmeden satar istediğiniz sisteme bütçeniz utgun olduğunda geçersiniz.bu arada lg nin arka hopörlörlü lgsn11n modelinide ikinci el bulursanız mutlaka alın.11 bin 12 bin aralığında satıştaydı 1 ay önce.
Hdd den film izlemiyecekseniz dts olmasına gerek yok.netflix v.b leri dts yayınlamıyor
Peki, diğer yayınlarda da ses kesilmesi yaparsa wifiden bağlantısından mı yapar. WiFi bluetooth seçimi nasıl yapılıyor. Büyük ihtimal WiFi den yapıyor. Modem uzak da değil ama bence ondan yapıyor
televizyonunuz markası nedir? benim tv de samsung. bluetooth, wifi bağlantılarını ayrı ayrı yaptım. hdmi kablosu da taktım. arc girişine bağlamak lazım hdmi kablosunu. tv ayarlar menüsünden istediğin bağlantıyı seçiyorsun. bluetooth bağlantısı dolby atmos desteklemediği ve wifi uzakta olduğu için hdmi en sağlıklısı.
-
bu harfler sayının sonunda ise üretim yılı baştaysa model serisini simgeliyor. s800b 2022 üretim oluyor. c 2023
-
Bilgilendirme için teşekkür ederim ☺️quote:
Orijinalden alıntı: osamanosbu harfler sayının sonunda ise üretim yılı baştaysa model serisini simgeliyor. s800b 2022 üretim oluyor. c 2023
Philips benim TV. Benim de hdmi kablo earc dan bağlı. Acaba onu değil de WiFiden mi bağlı
bir kontrol edin. menüde çıkar büyük ihtimalle hangi bağlantı olduğu
-
tv yayınlarında hd ses yoktur sorunu çözemezseniz en ucuzundan optik kablo alıp bağlayın tv yayınlarında optik girişi seçersiniz
-
Daha önce böyle bir problemim yoktu ama yeni oldu. Cihazları 8 aydır kullanıyorum
durduk yerde olmaz sistemde bir değişiklik yapmışsınızdır durduk yerde olduysa muhtemelen hdmi kablodanır başka bir kaliteli hdmi kablo ile deneyin
-
Sadece yeri değişti. Teşekkürler cevaplar için bütün olasılıkları kontrol edeceğim
kablolar tam temas etmiyor olabilir kontrol edin dediğim gibi son çare optik bağlantı hiçbir kaybınız olmaz tv yayını özelinde
-
Q800c aldım bende bekleyemedim daha fazla stoklar azalıyor gibi 15200 e aldım başka uyguna bulamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Q800c idefixte 14900 küsürdü sanırım. Q990c de stok yok olanda 34k fiyatlı bikaç yerde var galiba. Stok bitiriyorlar yeni seri için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Redditte birisi yazmış q990c üretimi sona ermiş diye, alacak olan elini çabuk tutsun yakında stok sıkıntısı olabilir, yeni versiyon çıkacak sanırım.
-
Q990D TR stokları muhtemelen en erken Mayıs-Haziran ama muhtemelen tam stok Temmuz-Ağustos dönemi olacaktır. TL olarak fiyatı ne yazık ki çok kötü olacak gibi duruyor.
-
Merhaba arkadaşlar. yeni aldığım Samsung HW-S800B Soundbarın ses performansını merak edenler için video çekip youtuba yükledim. bu da video çekerken tvdeki video.
https://www.youtube.com/watch?v=EXuF5oa0VPI
bu şekilde karşılaştırmak belki daha iyi olur.
bEKiR ilkyoutube
Ultra Slim Soundbar HW-S800B ses performansı işbirliği yoktur.https://www.youtube.com/watch?v=l4I43EbT4eQ&t=39s
-
Subwoofer sehpanın üstünde kalırsa titreşimle beraber zımparalanmış gibi aşındırabilir yüzeyi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X