Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (1637. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
40.613
Cevap
596
Favori
1.969.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
42. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 16351636163716381639
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yorumunuz için çok teşekkür ederim 🙏🏻
    B ile C arasında fark yok sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efekcr -- 12 Mart 2024; 11:8:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • efekcr kullanıcısına yanıt
    800a, 800b ve 800c modelerindrn herhangi birini alabilirsiniz bu modeller arka hoparlörler olmasada, çevreleyen sesi taklit etmekte çok başarılar.ama arka hopörlörlü sistemin yerini tabiki tutmazlar.

Bütçe müsait değilse bu cihazları mümkünse ikinci el alın.daha ekonomik olurlar ,daha sonra zarar etmeden satar istediğiniz sisteme bütçeniz utgun olduğunda geçersiniz.bu arada lg nin arka hopörlörlü lgsn11n modelinide ikinci el bulursanız mutlaka alın.11 bin 12 bin aralığında satıştaydı 1 ay önce.

Hdd den film izlemiyecekseniz dts olmasına gerek yok.netflix v.b leri dts yayınlamıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: cce

800a, 800b ve 800c modelerindrn herhangi birini alabilirsiniz bu modeller arka hoparlörler olmasada, çevreleyen sesi taklit etmekte çok başarılar.ama arka hopörlörlü sistemin yerini tabiki tutmazlar.

Bütçe müsait değilse bu cihazları mümkünse ikinci el alın.daha ekonomik olurlar ,daha sonra zarar etmeden satar istediğiniz sisteme bütçeniz utgun olduğunda geçersiniz.bu arada lg nin arka hopörlörlü lgsn11n modelinide ikinci el bulursanız mutlaka alın.11 bin 12 bin aralığında satıştaydı 1 ay önce.

Hdd den film izlemiyecekseniz dts olmasına gerek yok.netflix v.b leri dts yayınlamıyor
    Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

• osamanos kullanıcısına yanıt
    Peki, diğer yayınlarda da ses kesilmesi yaparsa wifiden bağlantısından mı yapar. WiFi bluetooth seçimi nasıl yapılıyor. Büyük ihtimal WiFi den yapıyor. Modem uzak da değil ama bence ondan yapıyor

• erol.star E kullanıcısına yanıt

televizyonunuz markası nedir? benim tv de samsung. bluetooth, wifi bağlantılarını ayrı ayrı yaptım. hdmi kablosu da taktım. arc girişine bağlamak lazım hdmi kablosunu. tv ayarlar menüsünden istediğin bağlantıyı seçiyorsun. bluetooth bağlantısı dolby atmos desteklemediği ve wifi uzakta olduğu için hdmi en sağlıklısı.

• efekcr kullanıcısına yanıt

bu harfler sayının sonunda ise üretim yılı baştaysa model serisini simgeliyor. s800b 2022 üretim oluyor. c 2023

• quote:

Orijinalden alıntı: osamanos

bu harfler sayının sonunda ise üretim yılı baştaysa model serisini simgeliyor. s800b 2022 üretim oluyor. c 2023

Bilgilendirme için teşekkür ederim ☺️

Philips benim TV. Benim de hdmi kablo earc dan bağlı. Acaba onu değil de WiFiden mi bağlı

bir kontrol edin. menüde çıkar büyük ihtimalle hangi bağlantı olduğu

tv yayınlarında hd ses yoktur sorunu çözemezseniz en ucuzundan optik kablo alıp bağlayın tv yayınlarında optik girişi seçersiniz

• sadays S kullanıcısına yanıt
    Daha önce böyle bir problemim yoktu ama yeni oldu. Cihazları 8 aydır kullanıyorum

durduk yerde olmaz sistemde bir değişiklik yapmışsınızdır durduk yerde olduysa muhtemelen hdmi kablodanır başka bir kaliteli hdmi kablo ile deneyin

• sadays S kullanıcısına yanıt
    Sadece yeri değişti. Teşekkürler cevaplar için bütün olasılıkları kontrol edeceğim

kablolar tam temas etmiyor olabilir kontrol edin dediğim gibi son çare optik bağlantı hiçbir kaybınız olmaz tv yayını özelinde

• Q800c aldım bende bekleyemedim daha fazla stoklar azalıyor gibi 15200 e aldım başka uyguna bulamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rockerroll kullanıcısına yanıt

Q800c idefixte 14900 küsürdü sanırım. Q990c de stok yok olanda 34k fiyatlı bikaç yerde var galiba. Stok bitiriyorlar yeni seri için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Redditte birisi yazmış q990c üretimi sona ermiş diye, alacak olan elini çabuk tutsun yakında stok sıkıntısı olabilir, yeni versiyon çıkacak sanırım.

• selmand kullanıcısına yanıt

Q990D TR stokları muhtemelen en erken Mayıs-Haziran ama muhtemelen tam stok Temmuz-Ağustos dönemi olacaktır. TL olarak fiyatı ne yazık ki çok kötü olacak gibi duruyor.

• Merhaba arkadaşlar. yeni aldığım Samsung HW-S800B Soundbarın ses performansını merak edenler için video çekip youtuba yükledim. bu da video çekerken tvdeki video.

https://www.youtube.com/watch?v=EXuF5oa0VPI

bu şekilde karşılaştırmak belki daha iyi olur.

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel)bEKiR ilkyoutube
    Ultra Slim Soundbar HW-S800B ses performansı işbirliği yoktur.
    https://www.youtube.com/watch?v=l4I43EbT4eQ&t=39s

Subwoofer sehpanın üstünde kalırsa titreşimle beraber zımparalanmış gibi aşındırabilir yüzeyi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 16351636163716381639
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.