Üstat tek merak ettiğim 800c-990c arasındaki 15000 tl fark için değip değmeyeceği. Her iki cihazdada Tecrübeli olanlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. Sanırım birde 2024 yılında D serileri çıkacak. Ülkemizdeki dolar kuru sebebiyle şuanki fiyatları arar hale geleceğimizi düşünerekten 800c yada 990c alma arefesindeyim. Hangisini seçsem kararsızım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (1635. sayfa)

-
-
Merhaba dostlar.
Q990c arkadaşımıza sonunda kavuştuk. Evde koca koli guzu gibi yatıyor. Servis pazartesi salı kurulum için gün verdi. Ben heyecandan kendim kurmamak için kıvranıyorum. Çünkü tadını çıkarmak için yine bir hafta sonunu beklemem lazım. Hafta içi çok yoğun çalışıyorum.
Ben bu arkadaşı kendim kursam ne olur. Garanti kapsamından çıkar mı. Bi eksik hata kusur varsa kendim kurduğum için sıkıntı yaşar mıyım. Kendim kurabilir miyim.
Teşekkürler 🍀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir üstte yazdım, açık ve net.arka hoparlörlere ihtiyacınız varsa, heryerden gelen sizi çevreleyen ses istiyorsanız başka yolu yok.sonradan ilave edeceğiniz arka hoprlörler 300 euro
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eiskent Beyin cevabı üzerine şunu eklemek isterim.
800c gibi arka hoparlörü olmayan cihazlardan sanal surround sesi almak için tahminimce sesi daha çok açmanız gerekir. Tabii odanın yapısının el verdiği şartlarda.
Eğer bütçe olarak 990c gibi arka hoparlörleri olan bir cihaz alabilme şansınız varsa bence mutlaka bu şekilde bir soundbar alın. Hoparlör sayısının fazla olması sesin daha yüksek çıkacağı anlamına gelmez.
Aksine ses ne kadar ayrı noktadan verilebilirse yansıtma vs için sesi açmanıza gerek kalmaz ve çok daha düşük bir ses seviyesinde çevresel (surround) ses alabilirsiniz.
Aynı yanlış algı subwoofer konunda da var. Subwoofer gibi bas sesleri büyük boyutlu sürücüsü ile düzgün şekilde verebilmek için tasarlanmış bir hoparlör olmadığı zaman daha küçük çaplı sürücülü hoparlörler ile bas ses alabilmek için sesi daha fazla açmak zorunda kalıyoruz. Bu da komşuları daha fazla rahatsız ediyor.
Ben de yıllarca Sub’a ihtiyaç yok diyen biriydim. Bir arkadaşın ısrarıyla sisteme sub ekledim ve çok daha düşük ses şiddeti ile daha doygun sesler almaya başladım.
Ki bu cihazların hepsinde ayar menüleri mevcut. Fazla geldiğini düşündüğünüz zaman gerekli ayarları yapabilirsiniz.
Ezcümle, sizin durumunuzda bütçe sorunu yoksa kesinlikle 990c almanızı tavsiye ederim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Bütçe mevzusu aradaki fark kaynaklı. Surroınd ses ve dolby atmos farkı bu 15000 lik farka değermi ikilemdeyim aslında tek sorun bu. Maddi olarak sıkıntı yok.
Aynı ikilemi ben de yaşadım hocam. Atmos u tam anlamıyla alamıcak olduktan sonra Q600 alsam da yeter dedim. Ama ilerde hep içimde ukte olarak kalıcaktı. Pişman olma ihtimalini göze alamadım. İlerde de bi daha masraf yapmaya gerek yok diyerekten 990c aldım. Kendime bi güzellik yaptım.
Eğer bütçe sıkıntısı yoksa kesinlikle arka kitli model seçilmeli
-
Nereden kaça aldınız hocam!
Vatandan aldım ben ellerinde yoktu başka şubeden getirdiler. 29.999 liraya 27 şubattı sanırım. Ama stokta kalmadı sanırım şu an vatanda.
Merhaba arkadaşlar 66 inc qled samsung tv için soundbar bakıyorum. Bugün teknosada hw s800b modeli 8500 tl yalnız teşhir ürünü sizce alınır mı?
30525 e ptt uygulamasından sipariş verdim şimdi. En uygun burasıydı. 0 faiz 30525 tl ye 3 taksit. Teknoforum isimli mağazadan. Umarım hatasız gelir
Hiçbir şey olmaz kendiniz kurabilirsiniz öyle bir zorunluluk yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Alınır, soundbarlar teşhirde tvler gibi gece gündüz çalıştırılan ürünler değil.fiziksel ve teknik herhangi bir kusuru yoksa sesini ,inceliğini beğendiyseniz alınabilir
İnternette satış ilanını gördüğüm ve daha önce kullanıp memnun kaldığım gsb 950 soundbarı, ekonomik fiyatlı cihaz arayanlar değerlendirsinler.fiyatı uygun, belki pazarlıkta yapılabilir.kişiyi tanımıyorum.almaya karar verirseniz sorumluluk size aittir
https://www.sahibinden.com/s/OdNWiZb3
Peki hocam samsung c450 soundbar ile bunun arasında kaldım. 4250 tl fiyat farkı var. Bu farka mutlaka değiyordur ama bütçeni zorla s800b al diyor musun. Normal ev kullanıcısı apartmanın dubleks çatı katında kullanacağım c450 yeterli olur mu?
fiyata değil performans ve kaliteye bakacaksın... GRUNDIG ucuz diye kalitesiz değil ki... pazarlama stratejisi...
-
Atmos için donanım artı kodek şart...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C06143B4 -- 10 Mart 2024; 14:35:30 > -
C450 hakkında bilgim yok.gördüğüm kadarıyla onda atmos yok.eski sistem o
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Normal ev kullanicisi ya da apartmanda kullanim bunlar bir kriter degil ki iyi bir sistem icin. Sesi cok guclu olmasin zaten apartmandayiz mantigi dogru degil. Ses kalitesi iyi cihaz kaliteli sesi kisikta duzeyde verir. Ancak uzgunum ki soundbarlarin cogu bu konuda zaten sinifta kalir. Sesi actikca guclenen cihazlar daha dusuk segment cihazlardir. Ses konusunda rahatsizlik endisesi varsa kulaklik en dogru cozum. Ben de apartman dairesinde oturuyorum 7 senedir. Ondan oncesi mustakildi. Mustakilde hangi tarz cihazlar aldimsa aprtmanda da ayni sekilde cihazlari kullaniyorum. Ortaligi yikmadan kaliteli ses alabildigimiz icin bugune kadar sikayete kimse gelmedi. Komsunun rahatsiz olacagi ses beni de iceride rahatsiz eder zaten.
c450 konusunda gelirsek giris sevoyesi basit bir model.hdmi girisi dahi yok. Bt hoparlor grubunda. 3.5” presonus marka giris sinifi studio monitorlere bakin, paraniz en azindan daha verimli bir cihazda kullanmis olursunuz.
saygilarimla.
Cevap için teşekkürler. Az önce teknosadan samsung hw s800b modelini aldım (Teşhir ürünü). 250 lira indirimim varmış. 8250ye geldi. Mağazalarda yokmuş. Internetten de araştırdim. Bu fiyata hicbir yerde yok bu üründen. Teknosadaki eleman da diğer ucuz model için aynısını söyledi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X