Çok teşekkür ederim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (1633. sayfa)

-
-
Real Debrid basitçe size yüksek hızda stream/download için link sağlayan servis sadece, Kodi / Stremio benzeri media center yazılımlarının aramayı yapan özel plugin’leri var, ilgili kaynağın türü ve içerdiği ses/video detaylarını görmenizi de sağlıyorlar. Altyazı vs. de kullandığınız media center yazılımının işi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 4 Mart 2024; 22:38:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar TCL S522W soundbar aldım. bu soundbarın sitesinden baktığımda update yapılabildiği gözüküyor.
https://www.tcl.com/eu/en/soundbar/s522w
rehberde ki yöntemi yaptım ama oldu mu olmadı mı anlamadım. sanırım yapamadım. benzer cihazı güncelleyen oldu mu? bu cihazın mevcut yazılımını görmenin yolu yok mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 5 Mart 2024; 9:7:12 >
-
Sizin cihazı kullanmadım ama paylaştığınız resimlerde yüklemenin nasıl olacağı tüm detayları ile yazılmış.aynen uyguladıysanız, yükleme sonrası subwoofer bağlantısı kopup tekrar bağladıysanız başarmışsınız demektir
Cevap için teşekkür ederim, biraz uğraştırıcı sanırım. :-)
Merhaba elimde Q800b mevcut arka hoparlör seti arıyorum swa 9500 bulamadım swa 8500 alırsam dolby atmos ses alabilirmiyim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
swa9500S ile uyumlu sadece.
Bkz:https://www.samsung.com/us/support/answer/ANS00049236/
Lg s95qr kullanan yok mudur, kimse yazmadı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu swa 9500 nereden bulabilirim alan satan varmı forumda
Tam olarak neyi öğrenmek istiyorsunuz. Çok genel bir soru soruyorsunuz, spesifik belirtin. Özel ayar zaten denemekle bulunur, her ortamın ayarı farklıdır. Ortam için sabit bir ayar olmaz, o yüzden yazılı bir kaynak bulamazsın. Otomatik kalibrasyonu deneyin. Ondan sonra manuel ayarlamaya başlayın. Tam doğru ayarları zamanla bulursunuz.
Burası her ne kadar genel soundbar konusu ise, pratikte öyle değil. Zamanla değişse de 1 kaç yıldır burası Samsung üst seviye soundbar konusu. Yani Q900 serisi konusu. Şu anda q990c popüler. Yılın ikinci çeyreğinde burası q990d bölümü olmuş olacak.
Bu bölüme bakan, tüm sayfaları okuyan zaten en pahalı da olsa gider Samsung'un alt seviye ürününü alır. Sen başka marka en iyi soundbarı almış olsan da, acaba dünyanın en kötü soundbarını mı almış oldum dersin. Bugün orta fiyat bandında en iyi iki soundbar Samsung c990c-d ve LG s95gr-tr olmasına rağmen, buraya bakarsan Samsung en üste, ama LG orta seviyede bile olmadığı algısına kapılırsın...
Genel olarak burası Samsung soundbar forumu oldu. Hatta öyle ki, Samsung q990c-d modelleri bi tık LG s95qrden daha iyi olsa da Samsung'un alt modelleri bundan daha iyi değil aslında. Ama Samsung'un 800, 700 modelleri bile s95grdan iyi olduğunun iddia edildiği bir yerde aradığın cevapları bulamaman doğal. Hatta öyle ki, yılın ikinci çeyreğinde gelecek olan LG S95tr modelinin bile Samsung alt modelinden bile iyi olmadığını iddia edileceğinin imkansız olmadığı bir yerdesin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 6 Mart 2024; 15:40:4 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
amma abarttın kim iddia etmiş q800 ve q700 s95qrdan iyi diyen kulaklarını yıkatsın doktorda
-
Arkadaşlar. Doğru yer burası bilmiyorum ama siz üstatların kesin bilgisi vardır diye düşünüyorum.
Lg c2 tv ve arka kitleri olan lg sc9s soudnbarım mevcut. Netflix ve Playstation dan atmos ses alıyorum ama pc yi hdmi 2.1 ile bağladığımda ses stereo ve sadece önden geliyor. Pc den youtube daki 5.1 testleri yaptığımda arka kilerden hiç ses gelmiyor hep ön sağ ve sol. Yani atmos dan ziyade 5.1 yapamadım sanırım. Neyi atlıyor olabilirim? Çok teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyohead -- 6 Mart 2024; 16:32:44 >
Aslına bakarsanız kayıpsız ses almak istiyorsanız en basit yöntem.
-
muhtemelen pcde ses çıkışını bitstream yapamıyorsun ama pc işlerini boşlayalı yıllar oldu nasıl dersen hiç fikrim yok
-
forumu bırak türkiyede alan satan var mı orası meçhul cce alıp sahibinden koydu sanırım satılmıştır şimdiye o bile maliyetine sattı yine 11500 müydü neydi arka kitsiz alıp 9500 eklemek q950a-990b ve 990c almakla neredeyse aynı paraya geliyor çok kötü
-
su konuda “s95qr kötü cihaz yazilmis mi?” diye arama yapan, sonuc bulamaz. Bence s95qr yi sl5y den s95qr’ye terfi eden ve bizi foruma ihtiyarlar diye sikayet eden kisi yorumlasin cok daha iyi olur. Cihazi almadan oven, kullandikca nasil memnun kaldigini soru sorana soylemeyecekse kim gidip s95qr alacak?
Uzun zamandır PC’yi AVR’ye bağlayıp kullanmıyorum ama mevcut cihazlar ile şu şekilde bir durum yaşadım. Onu paylaşmak istiyorum.
Öncelikle bendeki tv eski 1080p bir Sony. EARC yok, sadece arc var.
PC’yi tv’yi hdmi ile bağladığınızda pc ilk ses cihazı olarak tv’yi görüyor ve ses sitemi ayarlarında sadece 2.0 seçeneği oluyor. Bu sebeple filmler gibi dolby kodlu olmayan hiç bir şeyden 5.1 ses alamıyorum.
Ama PC’yi AVR’ye yani sizin durumunuzda soundbara direkt hdmi ile bağlayınca sistem ses aygıtı olarak soundbar yada AVR’yi (amfiyi) gördüğünden 5.1 yada 7.1 gibi hoparlör yapılandırma seçenekleri çıkıyor.
Benim deneyimime göre PC’de oyun ve internet tarayıcılar üzerinden de 5.1 ses almak istiyorsanız PC’yi direkt ses sistemine bağlamalısınız.
Yada pc illa ki tv’ye bağlı olmak zorundaysa da Windows mağazadan atmos eklentisini indirip, denetim masası ses ayarları kısmından uzamsal sesi aktif etmeniz gerekiyor. Ama ben bu uzamsal ses kodlamasını pek beğenmedim. Arkadan gelmesi gereken sesler bazen tavan hoparlörlerinden geliyor vs
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Arkadaşlar merhaba, Polk Audio Signa S4 soundbar kullanan var mı aramızda. Açıkçası en alt seviyede Grundig GSB 950ye baktım sonra Polk Audio Signa S4 baktım en son SamsunG HW-Q800C modeline baktım. Fiyatta bu sıralama ile artıyor.
Kağıt üzerinde sıralamaya göre teknik özellikler de artıyor merak ettiğim deneyimleyen varmı düm çünkü daha pahalı olan Philiphs soundbarıda dinledim daha ucuz olan Grundig GSB 950'nin sesi daha iyi geldi. Deneyimleyen arkadaşlar varsa görüşlerini paylaşabilirse çok sevinirim. Bir diyorum al geç Grundig bazen diyorum 2.1 alma almışken 3.2.1 yada 5.2.1 al arafta kaldım açıkçası hepsi sanal dolby atmos verdiği için bariz fark olurmu 40 m2 odada bilemedim.
-
Hocam bütçenize göre değerlendireceksiniz elbette ama GSB950, S800B+SWA 9500S, Q990B/C kullanan birisi olarak genel yorumum arka kit yok ise surround ve gerçekten yukarı bakan hoparlör yok ise Atmos beklemeyin olur. Sanal surround/sanal Atmos işi gerçekte (en azından benim için) hikaye.
Arka kitler doğal olarak Atmos hissiyatını da etkiliyor. Arka kit yok/olmayacak ise Atmos performansı da iyice düşüyor ki
zaten üst model soundbarların bile Atmos performansı orta seviye (en iyi ihtimalle).
Arka kiti olan/eklenebilen bir soundbar almak daha faydalı olacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 7 Mart 2024; 11:45:59 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X