SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (1631. sayfa)

-
-
Bu adamın yaptığı iş yanlış.
Çünkü Samsung’un hoparlörüne giden güçlendirilmiş (hi level) sinyali gidip klipsch’in line level girişine bağlamış. Bu da hem Samsung’un sub amfisine hem de klipsch’in line level girişlerine zarar verecektir.
Videoda yaptığı şekilde Samsung sub’dan high level sinyal çekecekse de ek sub olarak high level girişi olan bir sub kullanması gerekiyordu.
Eğer elde high level girişi olmayan bir ek sub varsa da, Samsung sub içindeki kablosuz alıcıdan Sub’ın amfisine giren line level çıkışı çoklayıp o kısma ek bir rca soket eklemeliydi.
Bu sayede güçlendirilmemiş sinyali herhangi bir line level yada lfe girişi olan Sub’a bağlayabilirdi.
Böyle bir şey yapmayı planlayan biri olursa diye özellikle yazmak istedim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Selamlar, evde müzik dinlemek için hep açık olan bir ses sistemine ihtiyacım var bluetooth destekli soundbar ile bunu sağlayabilir miyim? Bluetooth hoparlörüm var belirli bir süre sonra kapanıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Soundbar'lar kapalı gözüksede eşleşmiş bir oynatıcı bluetooth'dan bağlantı isteği gönderildiğinde soundbar uyanıyor ve çalışıyor. En azından Samsung soundbarlarda böyle diyebilirim...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cevabınız için teşekkürler ucuz yollu bir hwc400 samsung soundbar aldım, tam istediğim gibi çalışıyor
-
Arkadaşlar elimde lg b7v oled var ve bu tvde hdmilarda e-arc yok, direkt olarak arc var, arc üzerinden dolby atmos alma şansım var mıdır?
-
www.dolby.com
How to Connect a Dolby Atmos Soundbar to TV with HDMI 2.0 Cable - Dolbyhttps://www.dolby.com/en-gb/experience/home-entertainment/articles/connecting-your-dolby-atmos-enabled-soundbar-to-your-tv -
Stream servislerden alırsınız netflix amazon ve disneyden ama usbden bağlı filmlerden true hd atmos alamazsınızquote:
Orijinalden alıntı: kralkargaArkadaşlar elimde lg b7v oled var ve bu tvde hdmilarda e-arc yok, direkt olarak arc var, arc üzerinden dolby atmos alma şansım var mıdır?
Arkadaşlar merhaba.. Bluetooth hoparlörüm bozuldu (mifa a10 yine forumda bir arkadaşın tavsiyesi üzerine almıştım ) tavsiye ararken konunun sayfalarında kendimi kaybettim.. Evimde projeksiyondan film ve dizi izliyorum. Ses konusunda çok bir tecrübem ve beklentim yok.. 10 vatlık bluetooth hoparlör kullanıyordum :) Aradığım, projeksiyonu yansıttığım duvara montaj yapabileceğim ve kablosuz bağlanabileceğim bir soundbar.. Ayırmış olduğum bütçe 5 bin.. (üstüne de çıkabilirim) Tavsiye edebileceğiniz bir soundbar varsa müteşekkir olurum..
-
Kablosuz soundbar yok istediğiniz, şu an kullandığınız şekilde
Kullandığınız projeksiyon ve de filmi oynattığınız medya oynatıcı vs nedir? Ve ne şekilde bir bağlantı kurulu? Bu bilgilere göre belki farklı öneriler gelebilir.
Eğer projeksiyonun dahili oynatıcısı yada projeksiyona bağlı mi stick tarzı bir cihaz kullanıyorsanız belki 2.1 bir ses sistemi alıp Bluetooth ile sesi ön taraftaki ses sistemine aktarabilirsiniz. Ama Bluetooth ile de bir miktar gecikme olabilir.
Arkadaşlar abimin son nesil Mac bilgisayarında bir film izledim o alette öyle bir ses sitemi koymuşlar ki kendi soundbarımdan soğudum. Sesler sanki gerçek ses o kadar temiz sesi ve bası var ki anlatamam kullanan bilir. Evet mac ın sesi çok fazla değil lakin yanında durduğun için gayet yeterli ve tertemiz ses veriyor.
-
Evet aynı durum benim lg b9 oled TV de de var. Usb den true hd ses alınamıyor lakin dts ses alınabiliyor
-
Dts alınması büyük olay demek ki lgnin dts lisans anlaşmasını bitirmezden önceki nesil bu tv ama dts sesli film mi kaldı klasikler filandır ya da full hd eski filmler
Projeksiyon olarak Epson ef100w kullanıyorum. Üzerinde amazon fire stick takılı.. Daha önce bluetooth hoparlör ile kullanıyordum.. Seste bir gecikme fark etmedim. Fakat dediğim gibi benim ses konusunda bir tecrübem yok..
-
Kablosuz derken hocam bağlantı anlamında kablosuz.. projeksiyona kablo ile bağlayamam bluetooth bağlantı ile ses aktaracağım.
-
990c yi çok beğendim.burada olumlu görüş yazan ve önerenlere teşekkür ederim.güzel bir sistem sahibi oldum.
Bütçe düşükse , özellikle grundig gsb 950 yi öneriyorum
Orta bütçeler de samsung q800a,800b, 800c , üst segmenttede q990c
Bunlardan birini alın mutlu olun
Merhana. Lg s95qr soundbar uygulamasının ayarları hakkında bilgi verebilirmisiniz. Uygulamada türkçe seçeneği yok. Neutral dtx , multi chanel vs. Ayarlar var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam bakarken forumda birkaç kişinin TCL P735 modelini aldığını gördüm .. Bütçe olarak 10 bine çıkmam gerekiyor ama güzel ses verecekse çıkabilirim.. Tavsiye eder misiniz? Yahut orta bütçe olarak önerdiğiniz sistemlerden birini mi alayım?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X