Çok teşekkür ederim dilekleriniz için 😊 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (1629. sayfa)

-
-
Geldim valla, 800a için aldığım swa9500s ler daha elime ulaşmadan forumda satılık 980c yi görünce maliyet hesabı yaptım,aldım 990c yi.diğerlerinide bana maliyetine hemen sattım.şimdi 6000 tl farkla 990c ye geçmiş oldum.mantıklı ,doğru bir karar oldu sanırım.ama kötü olan 800a nın üstüne cebimden çok para çıkması oldu.nerden nereye.birgün bu virüs bizi öldürecek.yada o öldürmeden evde hatun öldürecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam aynı konu bugün benim aklıma takıldı. Bende kayınbiradere q990c alıyorum ama üstteki yorumu okuyunca araştırma ihtiyacı hissettim.
Öncelikle şu linkteki karşılaştırılmayı inceleyin derim :
rtıngs.com
LG S95QR vs Samsung HW-Q990C Side-by-Side Soundbar Comparisonhttps://www.rtings.com/soundbar/tools/compare/lg-s95qr-vs-samsung-hw-q990c/30971/37889?usage=8767&threshold=0.10Sonra gerek Türkçe gerekse Reddit gibi sitelerden yorum ve karşılaştırmaları okudu m. Kullanıcıların tamamına yakını 990c yi seçmiş. Film izleyecekseniz kesinlikle 990c demişler. S95QR ın sadece bass ının bir tık kuvvetli olduğunu yazmış birkaç kullanıcı.
25k-30k gibi fiyat sınırına çıktıysanız f/p ürünü değil, performans ürünü almak bence mantıklı. Yani bu kadar yukarı çıkınca sırf 4k ucuz diye diğer cihazı seçmek tartışılır.
Ben iki cihazı da görmedim ve kullanmadım. Sadece açık kaynaklardan edindiğim fikir bu.
Ayrıca Media Markt Teknosa gibi teknoloji marketlerde ki satış personeli bazen bilgili, bazen bilgisiz, bazen de çalıştığı teknoloji marketin satış politikalarına göre müşteriye ürünü süslüyor yada kötülüyor. Bazen stok eritmek için, bazen satılmayan ürünü satmak için bazen de başka sebeplerden müşteriyi manipüle edebiliyor. Adam, geçen ay, yanımda lenovo laptop almak isteyen adama Casper ı öve öve sattı. O yüzden bu personellerin anlattıklarına söylediklerine her zaman temkinli yaklaşmakta fayda var.
Forumdaki bu konuda bilgi sahibi olanların yorumlarını okumak dört gözle bekliyorum 🤓
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam teşekkürler zahmet verdik uzun uzadıya da yanıtlamışşsınız.
Ben aslında Okeydim almaya gitmiştim. Televizyonun Samsung değilse zaten alma bu cihazı noktasına getirdi sohbeti. Ondan bi dengemiz bozuldu.
Samsung harici kullananların deneyimlerinden faylanalım hep beraber🙏
"Televizyonun Samsung değilse zaten alma" bu cümleye kesinlikle itibar etmeyin. 2 senedir Philips televizyon ile Q950A kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Bunu almadan önce o zamanın en üst LG modelini almıştım tatmin etmedi iade ettim. Diğer televizyonum için de Q990C alacağım mediamarkt arada bir 25k ya indiriyor denk getirmeye çalışıyorum :)
-
Teşekkürler fatih hocam bilgilendirme için. Stoklar çok az görünüyor. C yi bitirip D serisi mi getirecekler. Çok az mağazada görünüyor
Rica ederim. Evet 990d gelecek hatta 2.1 desteği var sanırım onu beklemek daha mantıklı olacaktır.
-
Hocam c ile d arasında hdmi 2.1 harici fark yok. Onu da oyuncular için eklemişler. Beklenebilir tabii ama en az 35k hatta 40k üstüne satılacaktır. 990c fiyatını normal şartlarda düşürmesi lazım ancak 31 Mart da seçim var, dövizin ne olacağı belirsiz. Birçok değişken var değerlendirilmesi gereken. Ben 2. el 23k ya aldım, 3 ay öncesi garantisi başlamış kutulu 0 cihazı. Uygun denk getirirseniz, indirim yakalarsanız kaçırmayın bence.
Aranıza an itibariyle ben de katıldım. Verdik siparişi beklemedeyiz:) D serisine muhtemelen gücümüz yetmezdi. Bekleyemedim hevesimden. Teşekkürler bilgilendirmeler için🙏
yaktın kendini gelmeyecektin gaza bu rıdvanın yatacak yeri yok sadece buradakilerin ahı yeter
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 28 Şubat 2024; 13:16:19 > -
Hayırlı olsun. Nerden, kaça aldınız?
-
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın ☺️
Abi 1 aydır soundbar araştırmaktan kafamın için Dolby oldu. Ben Grundig gsb 950 ile niyete başladım. İnceden bi ses olsun atmosta var falan diye. O daha iyi, bu ondan iyi derken kendi tavanımı gördüm:) yaktık gemileri😀
Hocam vatandan aldım. Başka şubeden kapalı kutu gelicek. Zaten bir kaç şubede kalmış kapalı kutu 29.999
Aynı fiyata 3 e böldük.
Sağolun hocam çok teşekkür ederim.
Gelince sizleri yine rahatsız edeceğim. En doğru ayar, bağlantı optimizasyonu, en temiz ses için. Kapınızı tekrar çalacağım🍀
olsun bir kere alınıyor boşver çok güzel sistem ömürlük iyi günlerde kullan
-
Başlangıç noktamız da varış noktamız da aynı olmuş hocam 😀
Çok teşekkür ederim aynı kanaatteyim⭐
Grundigten gsb 950 den sonra Q600 e niyetlendim. Dedim Samsung olsun 3 kuruş fazla olsun.
Q700 le arası pek yoktu dedim olmuşken o olsun.
Sonra bi baktım Q800. Yanlarda da var haparlör. Dedim bu önemli.
Sonra arka kitler olmadan asla atmosu hissedemezsiniz yorumlarını görünce. O zaman bu da mantıksız.
Arka kitsiz alcaksan Q600 al boşa çok para verme, ya da 990c al ömürlük al, adam akıllı hisset.
Ben 990c den yana şartları zorladım.
Mevzu buraya kadarmış. Noktayı koyduk. Serüvenimiz bu şekilde:)
Hocam merhaba
Bunu söyleyen büyük ihtimalle LG çalışanı.
Ben Philips Tv ile
Netflix, Disney+ ve Amazon platformlarını kullanıyorum.
Çok temiz ve kaliteli bir ses alıyorum.
Siz o çalışanın dediklerine bakmayın.
Bende çok arada kalmıştım iki model arasında, sonra yabancı forum vs çok kaynağa baktım ve 990C de karar kıldım.
Şimdilik iyi ki almışım diyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X