Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (1570. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
40.649
Cevap
596
Favori
1.971.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
54. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 15681569157015711572
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) 

• ridvan1903 kullanıcısına yanıt
    İyiki almamisin boşuna günaha girecektim büyük ikramiyede kolombiyaya çıkmış zaten 😂😂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aslında ilk bakışta ve dışardan haklısınız. Ama tavsiye verilirken kitabın başına girmeden sonundan tavsiye veriliyor. Baya bi tecrübe ve bilgi var bu tavsiyelerde bunu unutmamak lazım. Ben açıkça Sony fanıyım ve samsungtan nefret ederim. Ama sony tv ve samsung q950a soundbar kullanıcısıyım. Bence kim hangi sesi beğeniyorsa onu kullanmalı ama tavsiyelerin bilgi ve tecrübe olduğu da unutulmamalı...

• Bütçesi yetene Q990C tavsiye edilmesinin sebebi yurtdışı fiyatlarına göre Türkiye’de daha ucuz olması ve ürünün o fiyatı hak etmesi bence…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonorous sp200 siyah renk stoklarda kalmamis, alternatif tavsiyeniz var mi

• Hicks kullanıcısına yanıt

@Hicks Aynen öyle.

İşim gereği ses kalitesinden sonra malzeme kalitesine, cihaz üzerindeki tasarladıkları kartların yapısına, kullandıkları komponent kalitelerine, hoparlörlerin malzeme kalitesine kadar bir çok unsura önem veriyorum. Uydularından ana barına kadar Q990c'de bir ev kullanıcısı için çok başarılı bir mühendislik çalışması yapılmış mühendisleri tebrik ederim.

Ben sıkıldıkça yada yeni modeli çıkınca satıp geçenlerden değilim, başarılı bir cihazı satın alır yıllarca kullanırım. Bu yüzden imkanım dahilinde ve fiyatını fazlasıyla hakeden başarılı ürünü deneyimleyerek satın alırım, q990c de onlardan biri.

Sizede almanız için ısrar etmiştim, çünkü C3 yanında q990c olmazsa olmazdı SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) 

Tv içinde aynı şey geçerli.

Ne kadar Tizen işletim sistemini sevmesemde, eğerki Samsung q990c gibi Tv'lerine ülkemizde aynı fiyat politikasını uygulasaydı Qn90c veya başka modeli tercihim olabilirdi. C845 tercihimin sebebide markayı ve Tv"yi araştırmam, deneyimlemem sonucunda vardığım kanı, fiyatı karşısında sunduğu performans ve görüntü kalite başarısı çok çok iyi, işletim sisteminde de kısıtlı değilsin.

Kısaca fiyatını fazlasıyla hakeden ürünü, ürünleri her zaman tavsiye ederim. Bu fanboyluk olarak görünüyorsa hard fanboyum SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) 

Edit: Bu arada işimle alakalı minik bir bilgi vereyimde beni bir marka satıcısı sanmasın kimse.

Belki bilenler vardır aramızsa bilmiyorum, STARAS Ses ve Işık Prodüksiyon şirketinde 23 yıl elektronik bakım/onarım sorumlusuydum. Elimden geçmeyen über rakamlara sahip profesyonel Ses ve ışık cihazları kalmamıştır. Artık kendi işimi yapıyorum. Bu kulaklar 23 sene çok ses deneyimledi, bu gözler iç dış çok üst düzey amfiler höparlörler mixerler vs. gördü.

Öyle q990c gibi Ambeo gibi Sony vs. gibi tepe soundbar rakamlarına bir tane profesyonel Jbl, Meyersound, L-Acoustics kara gibi markaların bir sub hoparlörünü alamayız. Alsakta evde kullanılacak şeyler değil zaten, cam duvar kalmaz parçalar SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 3 Ocak 2024; 6:29:42 >

• LG değişik şeyler deniyor :)

• Hicks kullanıcısına yanıt

Katılıyorum, fiyatlandırma ve performans olarak bütçesi uygun olanlar için en alınası cihaz. Tavsiye üzerine ben de 990C almıştım, fazlasıyla tatminkar performansı var.

Her cihazın başarılı başarısız yönleri olabilir, profesyonel değilseniz ses konusu çok öznel bir alan, ancak 3-5 binlik cihazlarla kıyaslamak haksızlık ve biraz abartı olur oluyor. :)

• haberler düşmeye devam ediyor

"Yeni üst model: LG S95TR

LG S95TR, 9.1.5 konfigürasyonuna (15 hoparlör kanalı) sahip olan ve toplam 810 watt amplifikatör gücüyle çalışan, LG'nin yeni 2024 amiral gemisi soundbarıdır.

15 kanalın beşi, orta kanal için ek bir üst hoparlör de dahil olmak üzere yukarı ateşleme kanallarıdır. Ekrandaki diyaloglarla daha iyi bağlantı sağlamak için bunun açılı olduğu belirtiliyor.

LG ayrıca üst modeldeki tweeter'ların daha net ve daha doğru ses sağlayacak şekilde geliştirildiğini, pasif radyatörün ise kablosuz subwoofer ile birlikte genişletilmiş bas sağlayacağını iddia ediyor. LG, kablosuz arka hoparlörlere (kendi yukarı ateşleme kanallarına da sahip) ek olarak; “rakipsiz” bir üç boyutlu ses deneyimi vaat ediyor. LG'nin biraz hayal kırıklığı yaratan selefi S95QR'nin sesini geliştirmeyi başarabildiğini görmek ilginç olacak."

• Merhaba lg soundbarım var subwooferı tv izlediğim koltuğun yanına koysam karşıdan da tv nin altında sesi alsam saçma olur mu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • erdal86 kullanıcısına yanıt

Subwoofer konumlandırılmasında kural yoktur. Sonuç kulağınızı memnun ediyorsa saçma olmaz.

• JUNE8O kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • xxfatal kullanıcısına yanıt

söyleyin akıllı olsun baktım akıl işi değil yaptıklarıSOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) 

• sadays S kullanıcısına yanıt
    6 gün sonra belli olur.

• Samsung Yeni Q990D için geri sayım yapıyoruz 6 gün :)

• Sn11r kullanıyorum Dolby dijital plus ta ses dolgun geliyor ama arka hoparlörler kendini center gibi hissetmiyor PCM de orjinal ses daha zayıf ama güzel geliyor ve tüm hoparlörlerden sesi duyuyorum. dd plus taki bass dolgunluğu PCM ye ayarlayamazmiyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi movistar73 -- 3 Ocak 2024; 15:21:50 >
  • blacksnake03 kullanıcısına yanıt
    Bir çok sitede vardı iyice araştırma yaptınız mı?

• Yaşlar ilerledikçe işitme ve görme sorunları başlıyor.herkes aynı şeyi görmüyor, duymuyor.böyle oluncada kimine güzel olan diğerine kötü gelebiliyor.sonuçta hepimiz satıcılar dışında kullanıcı olduğumuza göre, bependiğimiz bir ürünü başkalarına tavsiye edebiliriz,iyi duymasak görmesekte durum böyle. Fanboyluk sanırım satıcılara özgüdür, sattığından para kazanacaktır.keşke bizede para yada bedava ürün, iskonto verseler

• cce kullanıcısına yanıt

yakında üstümüze başımıza işeriz biz ne soundbarı ne media playeriSOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) 

• Samsung Q700c nasıldır? Tavsiyeleriniz nedir?

• 
Sayfa: önceki 15681569157015711572
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.