Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (1568. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Dousk , theunforgettable , sadays Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
40.648
Cevap
596
Favori
1.971.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
31. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 15661567156815691570
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Net ve tiz ses bekliyorsaniz snh5 sizi uzer. Test imkaniniz varsa dinleyin siz yine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • procaptain kullanıcısına yanıt

Ben hwq990c saundbar aldım Apple tv alsam direk saundbar bağlayabilirmiyim Dolby atmos ses özelliğini kullanabilirsiniz boşuna almıyay8m televizyonum Dolby atmos özelliğini desteklemiyor

Ben Samsung hwq990c saundbar aldım televizyonum Dolby atmos özelliği yok Apple tv alsam saundbar taksam saundbarıda tv taksa görüntü ve ses alabilirmiyim bilginiz varmı

• Önemsiz şeyler Ö kullanıcısına yanıt

Evet alabilirsiniz. Sesi soundbar veriyor olacak, siz TV'den sadece görüntü alacaksınız. Bunun için TV'nizde ARC/eARC özelliğinin olması lazım sadece.

• tema59 T kullanıcısına yanıt
    Hocam aynen 1 tık fiyat artışı oldu yeni stok geldi.
    Apple TV’yi sadece Netflix vs için alacaksanız almayın. Tv’de arc varsa tv içindeki Netflix ile Dolby atmos ses alabilirsiniz.

Yapmanız gereken sadece tv’den sesi ellemeden aktar anlamına gelen passthrough ayarını açmak.

Bazı tv’lerin ses menülerinde otomatik 1, 2 gibi seçenekler oluyor. Tv’nizin marka ve model bilgilerini paylaşırsanız, aynı marka tv kullanan arkadaşlar bilgi verecektir.

Bu arada illa bir harici oynatıcı almak istiyorsanız da aldığınız cihazı sounbara direkt takıp, tv’nin arc vs özelliğine bel bağlamadan da tüm ses formatlarını alabilirsiniz.
    Yine sadece Netflix vs için ise daha uyguna mi box vs bir cihaz da tercih edilebilir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Evet alabilirsiniz. Apple TV yi soundbara, soundbarı arc çıkışından HDMI ile TV ye bağlamanız gerek.

Apple TV yi özel olarak sevmiyorsanız, çok fiyat/performans bir seçenek değil. Bu konuda baya bir bilgi var hakkında.

Sadece netflix, disney vs. için ise Chromecast 4k, xiaomi 4k gibi bir ürün düşünebilirsiniz.2 kat fiyat farkı var malesef.

Ek: Son 2-3 yıl hariç orta/eski TV lerin çoğunda yukarda bahsedilen passthrough özelliği yok malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi procaptain -- 2 Ocak 2024; 12:16:21 >
  • SAVIAR kullanıcısına yanıt

gerek yo arc ya da e-arcye yanlış yönlendiriyorsun arkadaşı arc ya e-arc sadece tvdeki sesleri soundbara almak için lazım dahili uydu alıcı v.s. için

apple tvyi doğrudan soundbara soundbarı tvye bağlayacaksınız ama apple tv true hd atmos ses vermez sadece apple2ın kendi platformundan netflixten amazon ve disneyden atmos alabilirsiniz bunu bilerek alın ya da nvidia shield pro gibi başka cihazlara yönelin

• Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

yaparsın sen bir güzellik foruma 

katılıyorum 2 tane lisanlı android cihaz alınıp birisi stream platfromlar için birisi corelec kurup harici medyalar için kullanılabilir üşenmem derseniz tek cihazla da olur ama her seferinde yazılım kur kaldır üşenirim derseniz yine de apple fiyatına ancak gelir

• sadays S kullanıcısına yanıt
    Tr hd atms çok önemli değil ki zaten destekleyen film yok
    Dlby atms yeterli

• eiskent E kullanıcısına yanıt
    Yanlış bilgi vermeyelim. Ben kullanıcısıyım hiç üzmedi. Cihazın yorumlarına bakın kullanıcıların değerlendirmelerine anlarsınız.
    Şuan snh5 7500k gibi bir fiyata satılıyor. Diğer markalarda aynı rakamlara satılanlar lg nin muadili olamaz

• turuncu55 kullanıcısına yanıt

Hocam Sub portunu bir miktar kapatma ile gerçekten ses daha dar alanda sert tipe dönen bas hissi veriyor . Bw704 ile denedim fark büyüktü

Port tıkama deyince aklıma eski günlerden gelen cihaz :) SVS Kraliyeti

Her zaman elimden geleni yaparım hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: CekDenyıl7

Tr hd atms çok önemli değil ki zaten destekleyen film yok
    Dlby atms yeterli
    Nasıl destekleyrn fim yok tüm 4k blurayler true hd atmos😂

Yani birde bluray alınacak 😁

• Sizden ricam bütçesine göre soundbar tavsiyesi isteyene o fiyatların en iyilerini tavsiye etmeniz.
    Dolby atmos
    Tr Hd atmos ekstra çok ekipman isteyen şeyler

Arkadaşın sorusunu tam olarak anlamamışsınız. Gerçi bu tavrınızla anlama gayretinde olduğunuzu da düşünmüyorum.

• SAVIAR kullanıcısına yanıt

defalarca yazdım ama nedense kimse okumuyor her soruyu sorana arc veya e-arc diye cevap yazılmaz ki

"Ben hwq990c saundbar aldım Apple tv alsam direk saundbar bağlayabilirmiyim Dolby atmos ses özelliğini kullanabilirsiniz boşuna almıyay8m televizyonum Dolby atmos özelliğini desteklemiyor"

bu ilk mesajı

"Ben Samsung hwq990c saundbar aldım televizyonum Dolby atmos özelliği yok Apple tv alsam saundbar taksam saundbarıda tv taksa görüntü ve ses alabilirmiyim bilginiz varmı"

bu da ikinci mesajı

arc veya e-arc ile bağlantıyı kur ben tüm forumun önünde senden özür dileyeceğim tavrımda ne var yanlış bilgi vermeyin insanlara diyorum vermeye devam edeceğiz karışma mı diyorsunuz anlamadım ki

• hayır internette dolu neden bluray player ya da 4k bluray player alınsın ki ama bir şekilde elinde bu tür filmler geçtiğinde atmos alamayınca yine buraya yazacak alamadım diye 

• 
Sayfa: önceki 15661567156815691570
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.