< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SOUNDBAR [ANA KONU] (1572. sayfa)

-
-
Samsung B650 veya snh5 iyidir.
BendeQ 600C var ama ondan memnun değilim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Forumda Snh5 icin spesifik bir oneri yok 1 kisi kendi kullandigi cihazi cok begendigini soyluyor. Daha cok onerilen cihaz grundigdi. Model numarasini hatirliyamadim ama atmoslu grundig diye aratirsaniz gorursunuz. Onun da forumda ayri konusu bulunuyor.
Eger buyuksehirlerden birinde yasiyorsaniz, elktronik marketlerde ozellikle giris ve orta sinif cihazlari test etme imkaniniz var. Dinleyip test edin. Performanslari genelde fiyatlarinin gerisinde kaliyor ama sizin ses konusundaki gecmisiniz karar mekanizmanizda daha farkli etkiler yaratabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Grunding olan GSB-950'dir hocam. Atmos özellikli ekonomik model olarak öneriliyor genelde. Daha önceden kullandım. HDMI ile bağlıyken diyaloglar çok bariz boğuk geliyordu. Optik ile bağlayınca ise net geliyordu. Optik ile bağlayınca da malum ATMOS alınamıyor. Ama zaten segmenti itibari ile de TV'den biraz daha iyi ses alınsın kategorisinde bir cihaz zaten bence. Atmos için bütçe kısıtı dışında tercih edilmemeli diye düşünüyorum.
-
Mayıs ayı ortalarında gelir hocam -
Aydinlatici bilginicin tesekkurler. Cihaz cok ovulmustu ve kullanmadigim icin tahmin yurutmek istememistim ama bir kac kisi de guzel alinabilir diyerek konu basligi da acildigindan gideri var diye dudunmudtum.
Siz aklimdakileri yazmissiniz.
Saygilarimla.
Oyleyse tahminlere devam edelim.
Q990d icin fiyat beklentim, 29.999TL
LG ICI. 32.999TL.
Q990d Amaonda ilk ozel gun haftasinda 27.999TL'yi deneyebilir.
ben bu kadar iyimser değilim
q990d 33000 tl
lg s95tr 35000 tl diyorum
-
Q990D : 35.999 TL
LG S95tr : 37.99 TL
Benimde tahmin böyle bakalım kim yakın olcak :)
-
mayısta doların ne kadar olacağını tahmin etmemiz mümkün değil.boş yere şimdiden beklentiye girmemek lazım
-
Samsung kurdan bagimsiz fiyat uyguladigi icin onceden tahminde bulunabiliyoruz. Q990c kura gore gelip, uzetine hic bir sey eklemeseler; 41.250Tl minumum fiyatla satilirdi. LG'DE benzer politikadaydi ama biraz daha subvanseyi dusurdu.
-
Ağzın bal damlıyor abi :)
kendisi almayacam dedi sizi gazlıyor azıcık tutmasa kendini 25den giriş yapacak diyecek
-
Arkadaşlar Netflix beni kandıramazsın diye bir dizi var müthiş sesler var Dolby atmos ve Türkçe dublaj Dolby digital olarak tavsiye ederim 👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu fiyatlarda olursa herkez alır👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
😂😂😂😂 Ben senden beklıyorum bir D yakışır sana abi 🙃
Ben cihazinizin abisini kullandim. 2 gun. Surroundlu olarak. 1 hafta sonra surroundlarini ayirdim ve kendisini sattim. Bununda yazdim daha once. Ben yeterince soundbar kullandigim icin kendi deneyimim bana yetiyor. Fiyat takibi yapmiyorum. Farka degecegini bildigim model olursa ben oneririm ama fiyatin perfotmansa etkisi olmadigini 3 cihaz karsilastirip forumda tek iullanicisi oldugunuz cihazi daha basarili oldugu teziyle oneren sizsiniz. Bu nedenle forumun onerisi degil diye duzelttim.
Bq990c'lerinizi kaptirmayin yine de siz. Ikinci cihaz olarak alan alsin:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eiskent -- 4 Ocak 2024; 19:4:42 >
dedim ya benim arkadaş outletçi D gelince C outlet olur ben geçersem C'ye geçerim ya da belki alıp iade eden birisinden düşerse D de olur
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X