Subin yerini degistirmek... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (1567. sayfa)

-
-
Aslında bu tedbire Subwoofer'ınız herhangi bir yere yaslanmıyorsa ihtiyacınız olmaz. Bahsettiğim ürün ayrıca satılır mı bilmiyorum herhangi bir camcıya gittiğinizde size ücretsiz verir. Cam blokları taşırken birbirine zarar vermemesi için belirli aralıklarla yapıştırılmış kendinden yapışkanlı, nispeten yumuşak, 1-1,5 cm kenarlara sahip, kare şeklinde tamponlar bunlar. Mesela bazen yeni inşaatlarda montajı yapılmış pencere camları üzerinde sökülmeyip kalmış olarak çevrenizde görebilirsiniz bunları...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Başka çözüm bulamadım. Hanım mutfakta kıs şu sesi dolaplar zıngır zıngır titriyor diyor haklıda yani. Halbuki ses 14-16 seviyelerde sub -6 db'de
Sub 3 ayrı konumda denedim her yerden aynı güçte üretiyor. Ama sub sesi çok tatlı üretiyor yaw, yumuşak ve oldukça derinden
Birde filmleri 00-03 saat aralığında izlediğimiz için sub -12 ses 9-11 seviyesinde tutuyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 31 Aralık 2023; 14:36:40 > -
bende de durum aynı yazdığınız gibi. subın yerini değiştirmek , filmin sesini azaltmak işe yaramıyor.sub devreye girdiğinde vitrin çoşuyor.eşime vitrini kullanmasak ,kaldırsak başka yere desem odadan ben atılırım kesin.
sub ayarı şu an -6 da
-
-
Sub’ın arkasındaki hava atım portunu denemelik olarak havlu vs gibi bir şey ile bir miktar kapatabilirsiniz. Bazı hoparlörler duvara yakın kullanım için portları kapatacak özel sünger tarzı tıpalar ile satılır. Havlu ile benzer bir şey yapmış olursunuz.
Eğer sorunu çözerse havuzda yüzmek için sosis diye geçen uzun süngerlerden alıp daha ideal bir çözüm yaratılabilir.
Bir de eğer Sub’ın arkası duvara çok yakın ise duvardan bir miktar uzaklaştırarak kullanabilirsiniz. Tam duvar dibinde olursa atılan havanın etkisi daha fazla oluyor.
Bunun dışında eğer sub vitrinin olduğu tarafta ise odada başka bir yere koyup deneme yapabilirsiniz. Koltuk yada perde yanı vs gibi atılan havayı bir miktar sönümleyecek tarzda eşyaların yanına.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mailimlerimi kurcalarken denk geldim bu çekilişe, @ridvan1903 arkadaşımızın şanslı olduğunu bildiğim için paylaşayım dedim 😁. Gerçi O'nun q990c'si var, ihtiyacı yoktur; çıkarsa bana gönderir 😃...
lgkampanya.com
XBOOM Parti Hoparlörü Çekiliş Şansı için Formu Doldurun ve Çekilişe Katılınhttps://lgkampanya.com/kampanya/xboom-parti-hoparloru-cekilis-sans-icin-formu-doldurun-ve-cekilise-katilin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Eyvallah Hocam sağol
Çıkarsa sende bil bakım ne yapmak lazım mış
Ben hiç katılmam klavyeye yazık baştan belli kime çıkacağı😂
Öncelikle hepinize iyi yıllar.
@Burak_Keskin06 hocam sağolsun sayesinde ben de Q990C sahibi oldum. Yeni yıl gecesi müthiş kaliteli müzik dinleyebildim. Tek sıkıntım apartman dairesinde olduğum için sesi 15 seviyesinden yukarı çıkartamamak :) Bu sistem bana müstakil ev aldırabilir.
Arka hoparlörler için şık ancak çok pahalı olmayan ayak ihtiyacım var. Önerebilirseniz çok sevinirim.
-
Vala kayıt oldum çıkarsa haber edecem :)
Mümkün mü çıkmaması😳
Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın.
İyi yıllar dilerim. -
990c zam varmı Burak bey
LG 65UR81006LJ televizyon ile kullanmayı planladığım daha önce sattığım z906 yı kablo karmaşası ve arıza problemleri nedeniyle tekrar almak yerine soundbar arayışına girdim.Netflix üzerinden film izlemek için baktığımda 990c ye çikamadığım için Q600C ve snh5 arasındayım.Sizce hangisine yönelmeliyim ya da farklı önerileri verebilir misiniz.
Bende her ikiside var.
LG SNH5 sadece Q600 den değil 20k ya kadar olanların çoğundan daha iyi
Ben Lg tv ile uyum için Lg den yanayım kafamı karistiran sadece dolby atmos olmayisi.Seslerin netligi nasil filmlerde sizi yakalamisken sorayim.
Atmos masal. Atmos için birçok etken önemli. Yani Q990 alacaksınız yetmeyecek ekstra atmos için media player alacaksınız vs bitmeyen bir girdap
LG SNH5 performansını anlatamam ama ben LG tv ile kullanıyorum müzik ve filmde çok da keyifli.
Q600 Samsung tv ile kullanıyorum, hesapta atmos var ama 1 bar birde sub ile atmos yok tabikide.
Aynı müzik veya filmi her ikisindede izliyorum veya dinliyorum
Samsungda sub çok vasat.
Lg de sub inanılmaz titretiyor (içten ve derinden)
Q990 da dahi bu sub yok.
Teşekkür ederim cevaplarınız için lg snh5 indirimi kovalayayım.
Rica ederim, indirim olacağını düşünmüyorum hatta fiyatları artacak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X