Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (1565. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Aly11 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
40.633
Cevap
596
Favori
1.970.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
39. Sırada  bugün en iyi #14
Sayfa: önceki 15631564156515661567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony'nin elim kadar Bluetooth hoparlörünün sesinden kapıya gelip "ses biraz fazla geliyor kısabilirmisiniz" diyen bir apartman sakini, Soundbarı 90'a aldığımda nasıl gelir tahmin edemiyorum SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) 

• 990c ilk kurdugumda benimde dikkatimi çeken subwoofer performansıydi burda kullanan arkadaşlar sevebilir ama ben hiç sevmemiştim q800c Şub performansı benim daha hoşuma gitmişti bence yeni çıkacak 990d serisinde sub harici birşey yapmalarına gerek yok diye düşünüyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eediz

Samsung B650 sound barı arka hoparlörler s9500 ile birlikte 5.1 olarak kullanıyorum. bu modelden yine arka hoparlör setini destekleyen ve atmos u da destekleyen Q700B yada Q700c ye geçsem çok fark hisseder miyim?
    Şanslı azınlıktansın swa-9500 bulabilmişsin

Ben olsam 8000den aşağı uograde düşünmem q800b ya da c ikinci el de olur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tema59 T kullanıcısına yanıt

800c sub performansını ev ortamında deneyimlemedim fakat 990c sub performansı normal yayınlarda -6, filmlerde ve oyunlarda -12 db seviyesinde tutma ihtiyacı hissediyorum.

Sub konumu ve binanın beton yapısıylada ilişkisi olduğunu düşünüyorum.

Özellikle filmlerde her bass vurduğunda derinliği uzun geliyor, buda yeri camı duvarları resmen titretiyor.

Sesi kısık kullanmama rağmen bu etkiyi ayaklarımda ve kulaklarımda hissediyorsam alt ve yandaki komşuları düşünemiyorum.

Evet tatlı ve derin bass sesi sevende var tok ve vuruş hissi güçlü bass sevende.

Zevkler ve renkler tartışılmaz tabiki.

• Bass olayı evin durumuna göre direk fark ediliyor.
    Harman-kardon Hkts serisinde ki Sub kapalı kapın olduğu için daha sıkı bir tip rengi vardı Q990C deki sub açık port daha uzun atım yapan sub.
    Ama şahsi fikrim harman kardon hkts sub ile Q990C sub ikisinin ortası bir bas tipi daha iyi olurdu. Q800C deki sub bunun gibi kesin Coşkun hocam deneyimden bunu anladım

• quote:

Orijinalden alıntı: gucluturkoz

Q700c ye dahil pre-amplifler özellikli pikap bağlanabilir mi? Yani aktif bir hoparlör müdür amfisi var mıdır içinde yardımcı olabilecek var mıdır acaba?
    Bu sistemleri avr gibi düşünme bir sürü girişleri yok eski sistemlerde analog girişler vardı ama artık son dönem soundbarlarda sadece digital girişler var yani sahibindene filan bakın ikinci el aux girişi olan modellere

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • subwooferı gel de eşime anlat. "30 yıl önce bas mı vardı ne güzel tv den izliyorduk.ne öyle bütün ev gümlüyor.kapat şunun sesini"

• sadays S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim sanırım biraz yalnış anlattım. Ben de mevcut q700c var. Pikap almak istiyorum pikapta haporlör olmadığından aktif bir haporlöre bağlantı yapabilirmişim. Bu yüzden bendeki q700c ye bağlasam müzik dinleyebilir miyim?

Ben de genel olarak memnunum, uydu hoparlörleri bile beklentimin üzerinde bir performans gösteriyorlar.

Acaba 800C kullanırken, subwooferı diğer bileşenlere göre güçlü olduğundan öyle algılamış olabilir misiniz? :)

• Yok hocam yıllarca profisyonel sistemler kullandım kulaklarım Şub sesine çok alışkın yukarıda ne demek istediğimi Rıdvan kardesim anlamış ben yayılmaya vurdumu ciğerime hissettirecek sub seviyorum

• Anladım üstadım siz daha teknik yaklaşıyorsunuz konuya, ses/sub konusunda sizin kadar tecrübem ve bilgim yok, benim açımdan belli ki şu an cehalet mutluluktur. SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) 

Evet ikinci el bulabilmiştim. Gerçekten deneyimi değiştiriyor. 700 serisi değmez diyorsunuz anladım. 800 serisi de çok pahalı. İkinci el bakayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Estağfurullah hocam sakın yanlış anlamayın ben q800c subunu daha iyi olduğunu düşünüyorum tabi bu benim kulak zevkime göre bana iyi geldi q990c subu kötü demiyorum başka bir arkadaşımızda 990c subunu beğenir tamamen kulak ile ilgili🙏👍👍

• eediz kullanıcısına yanıt
    Sarı sitede q800c ilanı var Aralık ayında alınmış bir bakın isterseniz makul bir pazarlık ile alınır diye düşünüyorum👍👍

• gucluturkoz G kullanıcısına yanıt
    aktif hoparlörleri amfi+hoparlör gibi düşün o yüzden sana aktif hoparlör demişler yani amfisi içinde amfiler esasen analog cihazlar bazıları DAC+amfi olduğu için digital ses analoğa döner sonra hoparlörlere gider soundbarlarda bu anlamda dac+amfili cihazlardır ses digital gelir sonra analoğa dönüp amfi katından içerisindeki driverlara dağıtılır

oysa pikaplardan çıkan ses analogtur zaten digital cihazların hepsinin amacı bir pikap kadar doğal ve analog ses çıkarmak bu durumda q700ün analog ses girişi olması lazım o da yok dolayısıyla bağlantı biraz zor olur optik bağlantı ışık olduğundan analog ses taşımaz hdmi bağlantı hem analog hm digital taşırdı ama yıllar önce idi son yıllardaki hdmi bağlantılar analog ses taşıyabilir mi bilemedim aux to hdmi bir aparat alıp denemek lazım pikabı almadan dene ses alabiliyorsan pikabı öyle al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 29 Aralık 2023; 23:4:57 >

lg sn11'i seversin o zaman

Şu anda keyifle kullanıyorum üstadım ve ilanida hala aktif inşallah değerini bilen bir arkadaşa gider

Anladım hocam çok teşekkür ederim. Dediklerinizi yapacağım sağlıcakla kalın

• Merhabalar değerli dostlar. Televizyonum eskidiği için yenilemek zorunda kaldım ve TCL'in 55C745 modelini aldım. Servis kurulumu yaptıktan sonra ben de soundbarı kurayım dedim fakat nedense bir türlü tv soundbarı görmüyor. Soundbar Samsung HW-Q800T. Bu konuda yardımınızı rica ediyorum.

• Licox kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın...

Soundbar'daki eARC/ARC HDMI'dan, TV'deki eARC/ARC olan HDMI 4'e bağlıyorsunuz değil mi?

TCL 55C745:

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel)

Samsung HW-Q800T:

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 29 Aralık 2023; 18:7:45 >

• 
Sayfa: önceki 15631564156515661567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.